Фермата 6: Пътят на една мечта

• 42 000
  • 786
  •   1
Отговори
# 420
Чак сега догледах,че снощи имахме гости.Повечето неща сте ги казали,няма да се повтарям.Това  с бирата беше уникална тъпотия,на курорт ли са не знам.Жанета и душа даже няма да го коментирам.Габриела ми се видя по зряла и доста разумна,израстнала е доста от образа на дивата близначка от Сървайвър.И аз смятам че формата само загуби от нейното излизане.Дано операцията и мине леко и бързо да се възстанови.Ангел е отвратителен.Ще прозвучи грозно,но нищо чудно че има 3 развода.Нормална жена не би го изтърпяла и ден.

# 421
  • Пловдив
Най-накрая и аз успях да наваксам с епизодите.
За съжаление усещам, че сюжетната линия ще се върти основно около Ангел, което е досадно. За Габриела не съжалявам - не я харесвах още в "Сървайрър".
Във вчерашната серия имаше гаф с последния въпрос на битката за имунитет: "Референдум за премахване на какво се състои в България на 08.09.1946 г.?
а) за премахване на монархията б) за присъединяване към Югославия в) за присъединяване към СССР г) за смяна на лева като валута"
Или с две думи "какъв цвят са червените ябълки?" Wink

# 422
А защо да нямат мляко като имат стадо овце?
Брашно за минимум 5лв/кг и аз не бих взела.
Аз и не видях мляко, брашно и захар в магазина де.
Сигурно в следващия пазар ще има.

# 423
Не знам дали Габриела има корекции, но е 100 пъти по- красива от Жанета. Дано не я търпим дълго. Помня, че в Черешката се представи чудесно с готвенето и психяса накрая

# 424
  • SF
В Черешката на тортата всички много я харесаха и се изненадаха от неадекватното й поведение, когато й бяха на гости.

# 425
Жанета и Ангел,пфууу,неприятни типажи.На Осипова едва ли ще й проблесне някога,че не став асамос кълчене,трябва и акъл.Само не разбрах защо от ПРОДУКЦИЯТА отделиха толкова време на този " еротичен"момент?!

Наистина ли?
Защото от продукцията вероятно са ги подтикнали към тази сценка. Почти 100% сигурна съм.
    Да де,това е ясно,ама не всички зрители са загорели и зажаднели за Осипова идушата  й./не си намирам удареното и ,съжалявам/.
   Нали традиции,българщина,обичаи...
   Засега приятно съм изненадана от Даяна Хаджиева.Вчера я даваха няколко пъти на покрива да бачка,браво!
Относно пазаруването- все си мислех,че готвачът ще прецени колко и от кое да вземе,за да се готви хубава,засищаща храна,която да дава сили.И да остане и за бира.Ама да изкупиш всички бири от раз,много несериозно.И то с обяснението,че майсторите искат бира,за да работят.

# 426
Скрит текст:
Много ме е яд за Габи - най-готината участничка. Очаквам скоро да покажат как изнасят пранояда на носилка. В това предаване дори да ми дават 100 000 лв само за да вляза пак няма да вляза. Иначе нямам против да гледам баламите как се самоизтезават и то за някакви си 100 000лв. Това е подигравка - поне половин милион трябваше да бъде наградата.
спонсорирай ги де.  дай им милионче за наградата.  Simple Smile

Smile

милиони не давам - само взимам Satisfied

Кво точно си е коригирала Габриела че нещо не скивам?

# 427
Бира добре, аз пия бира и бих се зарадвала на една студена биричка  след тежък ден.
Обаче тоя айсберг, който бяха купили не ми е ясен. Те цяла градина със зеленчуци имат, ама айсберг купил шефа Angry
Да му я убия в главата тая вносна зелка...
Какво ще сготви и кой ще нахрани с нея.
?!
Жена трябваше да пазарува. Убеждавам се, че мъжете само в Практикера, Бриколажа и подобни магазини трябва да пазаруват.

# 428
Ми като няма рукола....
И аз се възмутих за него

# 429
За мен бирата също би била напълно напразна покупка.
Ако ме оставят без кафе доста бих си показала рогата.

За мляко допускам защо реве Дана.
Млякото, което могат да издоят е овче и на доста хора им идва силно като миризма.

# 430
  • София
Смотан пазар без никаква умисъл, хич не ги разбрах.
За втория пазар някаква минимална сума остана, като изгладнеят не ги виждам.
Имат хромел, да действат с брашното, да купуват суровини от първа необходимост и да свият малко перките, че са много гърла и дори с двукратно хранене няма да е лесно.

# 431
Винаги основните спорове са тръгвали от храна и цигари, по- скоро липсата им. На това се разчита и сега

# 432
На пръв поглед изборът на шеф-готвач за фермер изглеждаше разумен. Би трябвало да е дисциплиниран и организиран човек.
Но..или отсега е започнал в тактиките и нарочно дава поле за изява на Ачко. Или просто във фермата не е като във кухнята.
Даже и с оглед на готвенето може би не е съвсем подходящ избор. Там им трябва човек, който има опит с готвене за заводски стол или казарма. А неговото виждане за нещата е твърде хм..."гурме" за тази обстановка. Сега има да ядат ориз, докато им се дръпнат очите.

# 433
Чичото как се кефи, че полива плеймейтка. Може да не прилича на човек плеймейтката, ама пък кво - той така или иначе допир до този свят няма. У селето му такива жени няма.

С другата пък, купон щял да прави в къщата - парти ли, кво каза, ако бил ратай.

Двете писани намериха похотлив чичко да ги пази. Да видим докога, обаче.

Иначе, Жанета е много сладка - вика "Е, че то е още 9 часа", докато пуши първа цигарка и пие първо кафе, а другите очакват от нея да върши нещо. Joy

# 434
  • Стара Загора
Съжалявам, че Габи напусна!

Общи условия

Активация на акаунт