Фермата 6: Пътят на една мечта

• 42 733
  • 786
  •   1
Отговори
# 435
Аз четох (някъде), че всяка година към края връщали 1 от отпадналите участници - може пък до тогава да може да участва и да се завърне. Голяма драма не е.

# 436
  • София
По принцип е така,но тенденцията е да не връщат.Миналата година го направиха,защото участник беше наказан и изгонен.Аз все си мисля,че ще вкарат Биляна Simple Smile

# 437
Дали правилно чух , ще вкарват пак баба Дешка, дано е еднокранто поне!

# 438
  • София
На мен пък бабите са ми любими образи Grinning

# 439
  • Велико Търново
Млякото не е ли то със завишена цена в "магазина" с оглед на това, че могат да си го набавят? Ако въобще го има като асортимент, де.

Бирата може на много хора да им харесва, но са на такова място, че преди всичко трябва да се пазарува с разум. Най-малко защото не се знае кога с какви средства ще разполагат. Вместо бира можеха да се вземат хранителни продукти, които ако не в тази седмица, то по-нататък може да са им от полза. При наличие на фризерна част на хладилника да купят толкова малко месо... Rolling Eyes Никаква далновидност не прояви Кустев. От Ангел даже и не съм я очаквала. Ама друго си е да се направиж на ларж пред "подчинените" си.

Аз не си спомням във всеки сезон да са връщали участник и някак си в съзнанието ми не е останало едва ли не като правило.

Бабите и на мен ми харесват.

# 440
Нарочно ги насърчават да се наливат със всякакъв алкохол.
Насъщни продукти може да няма, обаче ракия и бира - винаги.
Нали трябва да се напият и да се изложат, че да има после какво да гледаме и да цъкаме с език...

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 15:55 от Анонимен

# 441
  • Sunshine state
И на мен не ми харесва частта с бабите. Скучна ми е.

# 442
  • London
Абе тя и бирата е хранителна, а и върви много в планински район след тежък труд. Разбирам ги...., но едва ли ще ми се пие, ако съм гладна. Ако имат храна разбираемо, но при все, че изядоха хляба на кучето явно нямат много....

# 443
  • Велико Търново
Нямат, щото къде-къде по-хубаво е да се пекат на слънце и да се чекнат, имитирайки някакви йога практики, отколкото да се хванат да си смелят брашно и да си омесят питки.
Уж все гладни, ама още не са се усетили, че яденето им няма да е даром.
Пък като им свърши и тютюнът... да ги видя тогава как ще пазаруват.

# 444
Като ядат и толкова хляб, един квас да бяха наложили да имат да замесват.  Че и за кучето ще има пресен хляб. Как тоя байно изхарчи парите за бира. Не е нормален тоя. И това с майсторите да пият бира в кой свят живее тоя селяндур. В нормалния свят, майсторите не пият бира. А готвача и той гледа като изтукан, че и фермер. Никва идея за разкладка. Хвани единия, удари другия. Жалко за Габи. За да се възстанови, по-добре да не се връща. И да се пооправи, с това натоварване по битките пак ще стане беля. А Осипова и къпането направо го превъртахме. Въобеще не ми се гледа тя, не мога да ѝ слушам тембъра на гласа. В комбинация пък с Ангел съвсем.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 15:27 от vici75

# 445
Мисля, че в сравнение с предишни сезони тази година участниците определено са облагодетелствани. Най- лошото в момента, е че някои спят навън. Базата е добра - доста е облагородено и не се налага тепърва да чистят бурени, трябва само да започнат да строят за да имам покрив над главата, имат готова градина, животни...

# 446
Нали фермера имаше 50лв.
Приемам, че с тия 50лв е купил бирата.
Не е чак такъв проблем тая бира.
Ще видят, че е лукс, който не могат да си позволят и следващ път няма да си купят бира.

# 447
Мляко имаше ама цена 5х. Биричката стандартна цена. 40 бройки взеха, майсторите трябало да пият. Само дето от визитките стана ясно, че 2-3 са в строителството, а като даваха моменти от "обектите" не си личеше да се работи, като на строеж, ами много по-лежерно и тралала. 2-3 горе, другите отдолу на лаф... ако не йогират. Joy

Готвачът на мен ми прилича на алкохолик. Има един такъв поглед, едни физиономии прави...

# 448
Направо ме изумиха снощи с този пазар. Joy

Изядоха стария хляб предназначен за кучето, но иначе от пазара си взеха бира и айсберг. Frowning Андрей трябваше да им предложи и хайвер, сьомга...

# 449
  • при късмета
Аз поизпуснах представянето, пък и да го бях гледала цялото, надали щях да запомня толкова хора от начало. Габи изглеждаше силен участник, щеше да е интересно да остане. За сега само двете кифли ме дразнят.
За пазар похарчиха 390лв., като в тях бяха включени 50те лв. които останаха на фермера. А за следващия им останаха 280лв., т.е. похарчили са с 60лв. повече от касата, от следващия пазар. А той е утре, така че не е кой знае какъв проблем. И естествено, че ще купят бира, а не мляко, защото то е на петорна цена, защото могат да си го набавят във фермата. Щеше да е безкрайно глупаво да плащат млякото Х5, като го доят всеки ден. За захарта в забележката съм съгласна, тя е траен продукт.
Този сезон тръгва по-добре поне откъм кастинг, в сравнение с миналия, дано така си остане

Общи условия

Активация на акаунт