Фермата 6: Пътят на една мечта

• 42 726
  • 786
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Готвачът ми прилича на Гъмов и на Хазарта, а и двамата са ми неприятни.
Шестакът ми прилича на Бате Енчо.

# 451
  • София
Фермерът, ако не иска бунт, по-добре да ги остави да се наливат с алкохол, така населението ще е доволно, пък дори и гладно. После пак ще се усети, че е гладно и ще направи бунт, но поне ще се е веселило.

# 452
Така де,ама не виждам желание,че дори идея , да си издоят мляко.Предполагам,че ще има сеир за цигари,захар,шоколад....
   Аз и миналата година,и предишната се възмущавах,че при такива хубави градини някак си не дават да се грижат много за тях.Аз като знам колко труд полагам за моята,за да имам домашни зеленчуци,а и колко по-вкусни са ....
   Може би просто не дават кадри от градината,знам ли?
   Заелязахте ли как са се разделили на две маси?

# 453
  • при късмета
Животните нали са задължение на ратаите, няма такова нещо, като желание или нежелание. Щат, нещат трябва да доят всеки ден, че и по 2 пъти. Не, че съм защитник на Ангел, но като му мрънкаше (забравих ѝ името) тази за мляко и захар, щях да ѝ кажа "ето ти овцете, в кошарата са, млякото е налично и няма да го плащаме на петорна цена. Само трябва да се размърдаш"
Този сезон ще е интересно, като може дуелист да не е от ратаите, а от всички останали. Ще има сериозни изненади и разчистване на сметки. Другите промени в правилата не знам дали ще са за добро или не, ама тази е генерална

# 454
Ма ко ,именно.На никой не му идва идеята да се издоят животните за мляко.Ако ратаите не се сещат,фермерът да им каже.Промото за довечера е обещаващо.
  Гледах сега повторение,че се опитвам и другото риалити да следя,тоя Ангел пак гол - на вечерта за обичаите.
  ПРОДУКЦИЯТА,ако четете - гнусно е да си развяват шкембетата на вечеря,след вечеря,по време на историческите беседи.

# 455
Изгледах епизода сега,ей тая сцена с къпането на Осипова от Гелето е мама -мия,то сексапил,то натягане ...

# 456
  • София
Никой няма да ги чака да се сетят. Животните се доят, не са дали сцена още. И не е по всяко време това - сутрин и вечер или и двете.

# 457
Ами тогава какво мрънка за мляко онази?!
Ма овче било, ма миришело...
Ама тия претенции у тях.
Аз пак казвам, че не видях нито захар, нито кафе, шоколад и т.н
Имало ли е?
Ако имат мед във фермата и захар не им трябва даже.

# 458
Нямало е. Явно ще е на следващият пазар - Андрей каза, че пазарът ще е на 2 части - каквото имаше сега, няма да има следващия път.

Мед има йогито (беше му в чантата с 2та чифта бели гащи - явно са му позволили от продукцията да си вкара), че той само това консумира. И вода, де, като ако говори.

# 459
Ами тогава аз не виждам проблем.
Изхарчили са 50лв. за бира. Толкова имаше фермера.
Обаче тоя глупав айсберг не мога да го преглътна Joy

# 460
  • Буркина Фасо
Нямало е. Явно ще е на следващият пазар - Андрей каза, че пазарът ще е на 2 части - каквото имаше сега, няма да има следващия път.

Мед има йогито (беше му в чантата с 2та чифта бели гащи - явно са му позволили от продукцията да си вкара), че той само това консумира. И вода, де, като ако говори.
смахнатия каза, че това му било едно от условията - да има мед и да има свободно време да клечи на въздух и слънце (няколко часа). една от примадоните пък искала да има козметик ли, фризьор ли ...

# 461
Козметик , за мустака.
   Как се казва жената-ратай?Тя ли е онази с железарията?

# 462
Ами тогава аз не виждам проблем.
Изхарчили са 50лв. за бира. Толкова имаше фермера.
Обаче тоя глупав айсберг не мога да го преглътна Joy

Проблемът е Що за другите има, па за мен - няма. Като благодариха на жените, които са сготвили храната, тази малката не присъстваше в имената. Не знам къде се слага. Като вкарваха кошниците, няколко момичета говориха, че има и Кола - явно за мъжете бира, за жените Кола. Ама малкото не е разбрало. То е трудно да усетиш накъде духа вятъра. Joy

# 463
На мен този сезон кастингът не ми харесва, предишният ми беше по-добре. Жените са добре с изключение на двете кифли, ама мъжете са пълна скръб. Ех, къде беше Сами да оплакнеш око - сега са простаци и шкембаци главно.

# 464
Хм,сега разгледах визитките от официалния сайт.И аз нещо не се впечатлих от каста.Има мъже,които даже не съм разбрала,че са вътре.Но те скритите лимонки избухват по-късно де.Дано!Искам да има развитие и сблъсък на образите.А това малкото,сливенското "девойче" снощи какви ги разправяше за мъжете и жените в Сливен,как майките възпитават дъщерите си.....леле!Една от най-близките ми приятелки е от Сливен,лекар,страхотна и тя и семейството й,познавам родителите й . Ей тъй като почнат да обобщават...
    Ратайката и пилотът що не се вземат?/шега/

Общи условия

Активация на акаунт