Фермата 6: Пътят на една мечта

• 42 714
  • 786
  •   1
Отговори
# 465
  • I Love You 3000
На мен този сезон кастингът не ми харесва, предишният ми беше по-добре. Жените са добре с изключение на двете кифли, ама мъжете са пълна скръб. Ех, къде беше Сами да оплакнеш око - сега са простаци и шкембаци главно.

Пилотът и Макето май имат какво да покажат, но не ги дават изобщо. Щом цяла седмица вече не знам как се казва пилотът. А и готвача вчера ми се стори , че има плочкария , ама предпочитам да не го гледам , него , че характера му не ми е ок! Пилота го видях само като мъкнеше Габриела до колата и после като ги дигнаха за хорото , а той завалията щеше да заспи на масата. Макето само като дадат бяла тениска в кадър знам , че е той, че вече цяла седмица не я е сменил.

Я да питам аз гледалите Сървайвър - Една от близначките тогава не излезе ли пак , чрез контузия? Или доста дълго време беше с контузия и я изгониха , защото нямаше да им върши работа с контузия? /Може и да се бъркам с други Сървайвъри , че и чуждите гледам. / Но сякаш имам някакъв такъв спомен , че още тогава се говореше колко екстремни спортове  спортуват и имали много контузии от тогава. Те бяха в различни племена и едната май се контузи нещо и те май я изгониха , че няма да им върши работа или пък си излезе и втората се бореше и за двете.
Като я видях сега във Фермата и като разбрах , че е от близначките и с тази наколенка , си казах , че те още тогава имаха такива проблеми. Може и да бъркам, пак казвам.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 17:35 от LovE_

# 466
  • София
Козметик , за мустака.
   Как се казва жената-ратай?Тя ли е онази с железарията?

Тази с мустака е Мария. За трета поредна година е кандидатствала за формата.
А ратайката е Антония. Да, родителите имат железария или верига от такива магазини по-скоро.

# 467
То за мустака от козметик голяма нужда няма. В аптеката продават "нещо си" - не му знам името и наименованието, нещо като кола маска, но за мустак. Отделно може да си купи от ножчетата за лице (и тяхното име не знам, но много мацки съм виждал с такива да почистват лицето си от мъх), които са в ДМ 3 за 2-3 лева.

Много излишни фръцкания. Да бяха поставили условия за храна, кафе и цигари, като са толкоз' важни.

# 468
  • при късмета
За 2-3 епизода трудно се опознават участниците. Има цели 3 месеца, всичките ще излязат пред камерата. А на някои им е тактика в началото да са по-ниски от тревата и на никого да не се набиват на очи, да не са от първите отпаднали. Всеизвестно е, че е най-гадно да отпаднеш на първите и на последния дуел.

# 469
  • София
Не е до тактика, до характер е. Пилота сам си каза, че е тих и премерен.
Екстровертите с липса на възпитание първи ще научим.

# 470
  • London
Аз пия почти всеки ден бира та няма да им соля повече хаха по въпроса.

Лелел участничка с мустак ли е влязла?Flushed

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 19:04 от La Catrala

# 471
Изобщо не сте наясно с бирата.. бирата е за кеф, не за напиване. Бирата е символ.. питайте ме защо затворниците в Изкуплението Шоушенк поискаха бира, а не юфка.. Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

# 472
  • Велико Търново
За пазар похарчиха 390лв., като в тях бяха включени 50те лв. които останаха на фермера. А за следващия им останаха 280лв., т.е. похарчили са с 60лв. повече от касата, от следващия пазар.
Нещо не схванах тези изчисления, но само една лека поправка: сметката им беше 339,90лв., дадоха 10ст. бакшиш на Андрей. Т.е. похарчиха 340лв.

И аз се чудя за какво им беше тоя айсберг, като си имат краставици в градината. Пък и един айсберг на 21 човека... по едно листо Joy Joy

# 473
  • София
Абе да си го кажем. Мъже не бива да ходят да пазаруват... Grinning Wink

# 474
  • при късмета
За пазар похарчиха 390лв., като в тях бяха включени 50те лв. които останаха на фермера. А за следващия им останаха 280лв., т.е. похарчили са с 60лв. повече от касата, от следващия пазар.
Нещо не схванах тези изчисления, но само една лека поправка: сметката им беше 339,90лв., дадоха 10ст. бакшиш на Андрей. Т.е. похарчиха 340лв.

И аз се чудя за какво им беше тоя айсберг, като си имат краставици в градината. Пък и един айсберг на 21 човека... по едно листо Joy Joy
Грешно съм запомнила цифрата значи. Нали имаше отделни 100лв от касата, които са лични на фермера. От тях им удържаха 50лв. глоба за хляба на кучетата, другите 50 ги прибавиха към общата каса. Т.е. от похарчените 340лв., 50лв. бяха личните на фермера, от общата каса са похарчени 290. С 10 лв. разлика от това, което им остава за следващия пазар, значи е похарчил за единия пазар половината и другата половина му остава за следващия. Та затова се чудя, защо тук претърпя критики, че е дал парите на вятъра. Да, вероятно има излишни покупки в очите на някого, но да мрънкаш да се купува мляко, като си във ферма е смешно. А айсберга изглежда излишен, но вчера някой му се радваше като разглеждаха покупките
Абе да си го кажем. Мъже не бива да ходят да пазаруват... Grinning Wink
И това е вярно

# 475
  • София
Забравете маникюра, мазолите ви правят истински жени.

# 476
  • London
Адвокатката много ме кефи, ерудирана и умна.

# 477
Евала на тази жена. Страхотен анализ направи. Този фермер горкия много глупавичък.

# 478
  • София
И курназ. Не мявчи  в припев, а има мнение и го казва. Евала!

# 479
БРАВО на Милена!

Общи условия

Активация на акаунт