Пилотът и Макето май имат какво да покажат, но не ги дават изобщо. Щом цяла седмица вече не знам как се казва пилотът. А и готвача вчера ми се стори , че има плочкария , ама предпочитам да не го гледам , него , че характера му не ми е ок! Пилота го видях само като мъкнеше Габриела до колата и после като ги дигнаха за хорото , а той завалията щеше да заспи на масата. Макето само като дадат бяла тениска в кадър знам , че е той, че вече цяла седмица не я е сменил.
Я да питам аз гледалите Сървайвър - Една от близначките тогава не излезе ли пак , чрез контузия? Или доста дълго време беше с контузия и я изгониха , защото нямаше да им върши работа с контузия? /Може и да се бъркам с други Сървайвъри , че и чуждите гледам. / Но сякаш имам някакъв такъв спомен , че още тогава се говореше колко екстремни спортове спортуват и имали много контузии от тогава. Те бяха в различни племена и едната май се контузи нещо и те май я изгониха , че няма да им върши работа или пък си излезе и втората се бореше и за двете.
Като я видях сега във Фермата и като разбрах , че е от близначките и с тази наколенка , си казах , че те още тогава имаха такива проблеми. Може и да бъркам, пак казвам.