Фермата 6: Пътят на една мечта

• 42 104
  • 786
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
ма ко, пак куцат сметките, защото колкото и да ги махаш тези 50лв, те са си похарчени и срещу тях има някакви продукти. В следващия пазар тях няма да ги има, респ. няма и да има продукти. Значи няма как да се слага знак за равенство.
Отделно че остатъкът от 280лв вече е с 50лв надолу. Пак заради Кустев.
Мноооого взе да се вживява в началническата роля той, ама да видим.

Добре че е Милена. Чак до импийчмънт не вярвам да се стигне, но съвсем правилно направи паралела с положението в страната. Странно ми е, че Илиян изобщо не я разбра. Или интелигентността му доста куца, или толкова нависоко хвърчи, че не се усеща какви ги върши.

# 481
  • при късмета
Ако е взел бирата за тези 50лв., за което е критикуван, нея така или иначе на следващия пазар няма да я има. Казаха, че сега има продукти, които няма да ги има другия път, а другия път, такива, които не е имало на този пазар. Така, че за храна е похарчил половината пари от касата

# 482
Милена е доста многословна, а Илиян е тъп и не може да я разбере.
Той изобщо не вдена за какво иде реч.

# 483
  • София
Фермерчето не разбира изобщо какво му се говори, но и Милена пресира малко повече.

Аз също бих дала еднолично 60 и няколко процента без да се обяснявам.

# 484
Как поемаш отговорност като не можеш да си позволиш да го направиш...той това не може да вдене, но и Милена не може да го каже кратко и ясно, увлича се в излишни сравнения.

Интересно ми е това естествено ли е, или сценарий. Трудно ми е да повярвам на такова глупаво поведение, защото както Тони отбеляза - седмицата ще свърши. Хич не си постила добре, опиянен от позицията си, не е трудно за съобразяване.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 21:54 от kakx

# 485
Илиян е синдром - качи едно стъпало и се вземе за голямата работа.
Фермата на животните на Оруел е тъкмо по темата.

# 486
Супер противен е този Илиян.

# 487
  • София
Баба Дешка е свежо и първично включване. Гара бовската девойка ми е много мила, нещо като Джулката Гани

# 488
Леле, Милена каква реч дръпна, направо занемях.

Шефчето много добре схваща, но просто в случая няма полезен ход. Може само да се направи на глупав, току виж някой се подлъгал, че чистото му сърце и добрата душа незнайно как са го подхлъзнали в грешната посока. Според мен.

Общо взето, не мога да го харесам: остави хората да мръзнат, навири нос... Абе, не искам да казвам, че е противен, ама ... наистина е противен.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 19:58 от Дидичка

# 489
  • Велико Търново
Тия опаткаха три манджи на едно хранене.
Как пък не си оставиха и за следващия ден. Наистина никаква далновидност.

И отново са им осигурили всякакви удобства - и в домакинството, и в работата. Много ги глезят, много! Ама така и така ще има наказания в този сезон, може едно от тях да е "отнемане на уред", примерно.

# 490
  • София
Много удобства са им подсигурени, не го разбирам.
Има и достатъчно продуктово позициониране, та и уреди и инструменти, готови греди, ОСБ-та и прочие - лигава работа.
Да, тези постройки ще се узаконяват, разбирам, че трябва качество, но все пак е Фермата....
Хубавото е, че макар и рядко показват - работата върви под пълна пара.

Милена според мен се пренави. Хубаво каза каквото има, но преекспонира нещата. Фермерчето е тотал щета гамен, помислил се за Бог. По-малко его и повече далновидност и смиреност трябва. Не става.

Някак, по-градска ми е тая Ферма, въпреки, че епизода ме умили. Има приемственост, има емоция.

Само мога да се радвам, че съм била на каракачанския събор и познавам Сидер и Атила.

# 491
Може би в този сезон искат да заложат на други неща, в предни сезони достатъчно гледахме спане в кал, строене на заслон, тоалетна и т.н

# 492
  • София
Еми, фермата е това. Несгоди, макар и в ново време.
Френски прозорци имам аз в близост до събитието, ма не съм фермерка.

# 493
  • Велико Търново
Не че съвременните селски къщи ги няма удобствата и модерното, но тук всичко, поднесено им на тепсия, наистина дразни. В този сезон единственото "извинение" наистина е, че нататък всичко ще се узаконява. Но пък реално погледнато това с "модернизацията" вече от няколко сезона го има. Можело е да измислят начини да печелят/губят оборудване, та поне с малко трудности от битово естество да ги сблъскат.

И малко назад да ви върна.
Вероятно част от вас знаят, че Станислав Ласкин организира едно събитие - "Битката".
Преди малко видях един пост във връзка с това, в който ограденото с червено доста ме учуди:

Да не би Шопски да е взел Венци на работа?

# 494
  • София
Не, аз съм на всичките събития, моя приятелка е участничка нон стоп. Малко омешване си е реклама....

Общи условия

Активация на акаунт