Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 258
  • 786
  •   1
Отговори
# 690
Дайте на спойлер следващия фермер.

От Георги Кехайов,надежден помня беше
Скрит текст:
Надежда
Това според мен означава, че е отпаднал
Скрит текст:
Чичо Митко.
Жалко...

Скрит текст:
Все пак според мен има шанс да не е той отпадналия, има шанс да има битка за фермер на седмицата и тя да е избрана от продукцията и да е срещу Митко/малко вероятно, но се надявам/, все едно да има битка между най-възрастните от фермата.

# 691
  • Sunshine state
А, пъха Ангел, друг път. И тая история как му изневерили с най-добрия му приятел, нещо не я вярвам. И истина да е, какво е тръгнал да си вее мръсното бельо наляво надясно? Много елементарен и един мазен ми идва Ангел.

# 692
Аз напълно вярвам на историята с изневярата. Точно такъв изглежда Ачето, предоверяващ се от една страна, докато си мисли че уж контролира всичко.

# 693
  • London
Да - как тръгна да целува Ж. като играха на бутилка ,па се завъртя и отиде при Дана.Това е част от тактиката му

# 694
Да, да - стратег е в любовта. За това той на сухо, па приятелят му топнал чушлето... Joy

# 695
Ако има един супер противен участник,  това ми е Ангел. Супер мазен. Мислейки си че е много забавен и вещ по всичко, че и нахален. Много ми е неприятен и визуално. Тоя шкембак не го покри с нещо.

# 696
  • Sunshine state
Явно за голям плейбой се мисли обаче, щом се слага при всеки удобен случай. 🤣

# 697
Хич не му се учудвам на Данчо. Личеше си, че се майтапи.

Така е, но не очаквах такъв просташки майтап точно от него.

# 698
Ангел е такъв стереотип, че няма как да не е противен. Мазен и буквално, и преносно, с хитри шарещи очички и интригантска усмивка. Весел "добродушко", дето се мисли за голям тарикат, ама накрая май него го пързалят. Като излязъл от някоя книга ми е, такава ясна простота на образа се очертава за момента.

Слага се, че в реалността надали ще му попадне плеймейтка да му се хихика на вулгарните забележки.

И аз не очаквах от Йордан такава приказка, че и така я каза... Може да е защото не го показваха достатъчно досега, та бях с друго впечатление, а може и да е цената на вписването в колектива.

# 699
Всички мъже са еднакви - просто някои са хитри и знаят как да направят добро впечатление и да заблудят жените, че искат от тях нещо различно от секс. По-добре да си искрен при това положение, въпреки че наистина отблъсква, поне знаеш, че не те лъжат и манипулират.

# 700
  • Варна
Някой от списващите в темата писа по напред, че визитките не са това което са, ето на, Надя вече не ми е симпатична, изобщо никой не ми е симпатичен и на сърце, почнАх да се отчайвам. Stuck Out Tongue Winking Eye и Даяна, какви са тези а у, отвя ме, дрън, дрън, нали е фокусник, бърз е в ръцете, но зрителите видяхме как бръкна в десен джоб да извади тестето.

# 701
Някой от списващите в темата писа по напред, че визитките не са това което са, ето на, Надя вече не ми е симпатична, изобщо никой не ми е симпатичен и на сърце, почнАх да се отчайвам. Stuck Out Tongue Winking Eye и Даяна, какви са тези а у, отвя ме, дрън, дрън, нали е фокусник, бърз е в ръцете, но зрителите видяхме как бръкна в десен джоб да извади тестето.

видяхме щото камерата нарочно ни го показа. Ама картата как позна?

# 702
Това е интересното на фокусите. Знаем, че е илюзия, но не намираме логично обяснение.
Надявам се по-натам да разкрие някоя тайничка Satisfied, но едва ли...

# 703
Тя Жанет му се кикика, щото ѝ е смешно - тя си знае, че него няма го огрее, сигурно и той знае, ама се натиска. Момичето не е "мой тип", ама все някой чичко с по-малък корем от на Ангел, но с по-дебел порфейл ще я хареса. Умните момичета винаги си държат цената. То, ако по национална телевизия залитне да прави "шоу" с тоя, отвън кой ще я вземе на сериозно, че заслужава Гучита и Версачета?

А, гвардееца и той ѝ се, как да кажа, сложи - харесвали му гърдите ѝ.

Гладна кокошка просо сънува.

# 704
  • London
Виж Ангел с " пъхането " ми беше противен.

На мен тва ми стана чудно - той неженен, няма приятелка, бившата му изневерила с негов приятел (дано не го бъркам Grinning ) в някакво село се е забутал, ежедневието му навън било почти същото като във Фермата... На 4 ден не издържал - искал да пъха. Навън дали пъха толкоз' често? Не ми се вЕрва нещо.

Много си ми забавен ей...

За Ангел друго ми направи кофти впечатление. Там където каза, че забелязал повече грешки от тези дето стопанина и надзорник са забелязали. Той нали има строителна фирма? Така ли работи? Ако клиента хване грешки хване, ако не хване.... Перфекционизъм няма. Дно бъдещите му клиенти си имат едно наум.

Общи условия

Активация на акаунт