Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 250
  • 786
  •   1
Отговори
# 705
Това с жените и алкохола беше потресаващо. Още повече, че беше представено като контраст мъже-жени. Мъжете веднага се захванаха да обсъждат работата, която ТЕ свършиха и която ТЕ имат да довършват, а жените какво правеха през това време- събрали се и пият направо от шишето, хилят се и накрая изпоналягали. На какво отгоре е това черпене...Еми, много "похвално", какво да кажа. Това ли е примера, който дават по телевизора и тази малката и тя, думи нямам.
Има си време и за пиене, и за работа, ама те са го взели за летен лагер там. И според мен вина има продукцията- много разглезена работа този сезон, съвсем се доближи до бай брадър.

А пък за избора на Шестака. Не ме изкефи как го обърнаха млади-стари. Първо, нито Асен е толкова млад, нито Шестака, толкова стар. В крайна сметка разликата им е 9г. Второ- Шестака трябва да е подготвен за двубои, ако не е, какво прави там. Не съм за никого.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 19:23 от papincetoOo

# 706
Ни за пиене стават, ни за работа. Като ги гледам - и за ляляля не. Joy

Сори за драматичните ми включвания, ама съм продукт на СО - няма как. Innocent Sweat Smile

# 707
Много силно начало и ме изгубиха след това.Чак сега догледах снощния епизод.Скука и ББ отвсякъде.На дуела съм за Асен.Калоян е млад,нормално да му кипят хормоните 🤣.Надежда ми прилича на Веселка в по стар вариант,а такава хубава визитка имаше и как се излага само последните епизоди.Ех с какво желание чаках 4 сезон и после за два дена изгледах 3 с Яни,а сега...Инфантилите са ужасни тази години,превъртам ги направо не се търпят.

# 708
  • Буркина Фасо
На какво отгоре е това черпене...Еми, много "похвално", какво да кажа. Това ли е примера, който дават по телевизора и тази малката и тя, думи нямам.
Има си време и за пиене, и за работа, ама те са го взели за летен лагер там. И според мен вина има продукцията- много разглезена работа този сезон, съвсем се доближи до бай брадър.

времената се променят. с тях и традициите. едни ще бачкат - други ще поркат.
това не е пример - това е реалност в днешно време.

# 709
  • Велико Търново
И за мен нарочно ни крият предистории. Така и не разбрах защо Асен е лъжец.
Последното, на което се надявам, е да кажат нещо по въпроса по време на дуела.

Дадоха им бутилката и я надигнаха без чаши, без наслада, изцоцаха я направо от гърлото като невиждали
А иначе Ванчето викаше колко било хубаво кафе с ликьор. Ама като го изгълтаха, сигурно после кафето са го съчетавали с ликьор по спомен Joy Joy

Може да се видят останалите избори, в предаването на Мирон, доколкото разбрах. Май в сайта или във ФБ
В сайта, рубриката "Животът зад Фермата" - https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/

Винаги от продукцията са били обвинявани, че определят битките в полза на един или друг участник, а по новите правила не могат да бъдат обвинени в такова нещо.
Не че пък не е възможно и трите предложения от различните групи да са такива, че да са по-подходящи за съответния дуелист, де.

Напълно съгласна с мненията на vici75 и kakx за Ангел.

Какво е направил Данчо, че явно съм пропуснала?

# 710
  • Вестерос
Ей познахте, че никой няма да отпада. Писмото е на Габи 100% и тя ще избира фермера сигурно.

# 711
  • Велико Търново
Писмото е с правилото, което казаха - че никой няма да отпадне тази вечер. Ако обаче загубилият е крайният победител в сезона, ще трябва да раздели наградата с този, който го е победил сега.

# 712
Някой знае ли кой е хотела на Шестака?

# 713
  • Велико Търново
Google - със сигурност Grinning
Бе той само с тая риза Rolling Eyes

# 714
И двамата дуелисти са ми симпатични. Така че да победи по добрият.

# 715
Аййй, не се сетих, че така ще излезе. Rolling Eyes Извинявам се! Благодаря.

# 716
Разбрах,че и един от мъжете се е контузил.И той в началото. И тогава ли няма да отпада никой?

# 717
  • Вестерос
Koй, я пиши в спойлер Simple Smile

# 718
  • Велико Търново
Сега като гледам пак арената... ами наистина не е много удачно така. Там отгоре тия хора ще останат без крака. Отделно, че гледната точка е много по-различна, но не бих казала, че е по-добра.

mrav4ica, казаха, че двама силни участници са се контузили в началото. Явно че едната беше Габи. За втория участник не съм чувала кой е. Дори не е ясно дали е мъж или жена.

На Асен гласът наистина много прилича на този на Калин Врачански.
Хммм... Странно е решението му да се откаже, имайки предвид заявката му преди дуела.

# 719
Ох като се за отказват. Ми що си отишъл бе. Ти не гледа ли какво те чака. Че не е лесно не е. Ама...

Общи условия

Активация на акаунт