Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 144
  • 786
  •   1
Отговори
# 765
  • София
И аз харесах началото на сезона и с всеки епизод падение...
Асен днес много се изложи, но не толкова с това, че е слаб, а че не загуби с достойнство. Митко бил победил на късмет?! На Алманаха щял да го бие ама Митко натискал бутона на късмет?! Ами, Асене, ти колко пъти натисна пръв и даде грешен отговор? Ей, няма грам чест в тоя човек!

# 766
  • Вестерос
Миналата година я играха първата игра няколко пъти  даже.

# 767
  • София
Нямах как да гледам епизода, няма и да имам следващите дни - разбирам, че Митко е победил? Браво! Много се радвам. Признавам, че бях го от писала, даже мв беше и яд, че е добър човек и заслужава поне по-напред да мине. Имаше ли напуснал?

# 768
  • София
Миналата година работиха здраво в началото, богатите бяха с винтоверти, обаче бачкаха, докато си подредят оправят и построят основните задачи. Помня, че задължително работеха и след вечеря до лягане плътно. Фермерът разрешаваше след обяда кратка почивка край басейна. Жените бяха наравно в задачите, а мъжете майсториха и неща извън поставените задачи. Те сега бяха взели твърде малко задачи и затова нямаше какво да се напъват, не е като да са им дадени и да не им стига времето.
Дано следващият фермер да е по-амбициозен или да им дават те задачите.

# 769
Смайл, няма отпаднал участник. Оставиха Асен във Фермата при условие, че ако спечели "голямата" награда, ще даде половината на Митко, без значение дали и кога Митко е отпаднал от играта. Това ще важи само за този първи дуел.

# 770
  • София
Да, доста се глезят този сезон. Но пък са още в началото. Надявам се и сега да имат да построят пещ, чешма и нещо по-сложно.
А животни ще имат ли други? И как се доят овцете и от кого? Все има майки щом стадото се гледа за размножаване и трябва да има такива, които дават мляко.

# 771
  • София
Е, тъпо е, че никой не са гонили. Тая врътка можеха по-нататък да я направят. Поне са видял и обаче, че Митко не е слаб както си мислеха.

# 772
То толкова много работа има за вършене, като ги видя как се помотават, чак не мога да разбера това сериозно ли е. Хората които живеят на село най-добре знаят. Сигурно от сутрин до вечер излизат бутанки. Особено пък както и градина и животни има. Защо продукцията не дава заетост някаква? Май ще ги ънлайкна в скоро време. Мързеливи и прости хора не ми се гледат.

# 773
  • Другата България
Миналата година я играха първата игра няколко пъти  даже.
Вероятно.
Но написах, че не съм го гледала.
Затова помня Роман.
Тежка е играта според мен, на фона на част от другите.

# 774
Миналата година Вили мина като на разходка на тази игра.

# 775
Бе, ква работа, важно е друго, не как коват и режат (то е и скучно и досадно да ги дават твърде много как рАботят, де), важно е да се плетат интрижки, противни селтаци да свалят тъпи джукести персони, това е важното, кво пък.
И все пак - свършиха доста работа, е, не благодарение на ръководството, де.
И Аз мислех, че ратаите ще доят сто и намсиколко овце и ми стана мъчно, но явно друг си ги дои, предполагам. Тях ни ги показаха само да чистят на животните.

# 776
  • SF
Иван и Андрей се хилят неудържимо на псувните на Митко. Много семейства гледат заедно с децата си предаването. Излъчва се в най-гледаното време. Оня говори глупости, а тези двамата се заливат от смях на тъпотиите му.

До момента няма силни образи, запомнящи се характери. Аз запомних фермера, защото се кокори и си държи устрите на буквата О през цялото време, Ангел с тумбака, плейметката и приятелката й, защото са все около него.
Останалите са ми фон.

На битката бях за Асен, но той се изложи.
И много повече симпатизирам на групата с неговите фенове, отколкото на феновете на Митко.

# 777
Ниско ниво, кофти каст, жалко

# 778
  • Sunshine state
Скучна работа.. Нито къщички, нито работа, храна на корем и гола плът. 🤦🏼♀ Гледам само от скука с половин око. Смятах предния сезон за абсолютно падение, но този май ще го надмине.

# 779
Много слабо и нагласено започнаха.
Само не разбрах какво толкова сложно му беше на задачките - и леки, и малко.
Огромни OSB плоскости, които като се хванат 2-3 мъже и за не повече от час трябваше да са ги заковали и от 2-те страни. После се сменят с други, да има справедливост и работа за всички, и с горелката и изолацията - по на 1 метър широки ролки, се оправя за още 1-3 часа, макс - и покривът е готов.
И това са 5-6 човека дотук, и то на смени.

Останалите през това време се организират да минат с валяци останалите плоскости - още 1-2 часа, макс, при толкова много хора там, и т.н.

За 1 ден цялата работа трябваше да се свърши!

Поне няма агресии и псувни тази година, че и деца гледат формата.
Но иначе - отбиване на номера и нищо особено.

Общи условия

Активация на акаунт