Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 210
  • 786
  •   1
Отговори
# 75
Мисля, че Дана участва преди 5 години във "Фермер търси жена", само че беше руса.

# 76
  • София
Този, Шестакът, ми звучи познат персонаж, но не мога да се сетя откъде. Иван и Андрей отсега ме дразнят, не знам как ще ги изтърпя точно тях. Надявам се почти да не се мяркат на екрана.

# 77
До Надежда съм.Много ми харесва тазгодишния каст,опровергаха ме.

# 78
Мисля, че Дана участва преди 5 години във "Фермер търси жена", само че беше руса.
Тя е май https://www.vbox7.com/play:5581eb43b4

# 79
  • Разпиляна във въображението
Супер начало. Всичките са ми интересни Simple Smile Страхотни визитки.

# 80
  • London
На мен този от Мелник ми се струва голяма скица, но подозирам, че ще дразни, спори и няма да млъква. Йогата според мен ще се свие....едва ли е конфликтен.

# 81
  • София
Айде, бе, още малко и ще му повярвам - работил по мишлени и рицове, ама не бил амбициозен! Поредният мъж на средна възраст в кризата на средната възраст.

# 82
Не виждам за сега нацепени  батки тип Красимир Stuck Out Tongue

# 83
  • Вестерос
Приказливи кибритлии като цяло до сега 😁😁😁 ще е интересно.

# 84
Ей ви го първият евентуален сблъсъл-готвача с ножове те дето ще коли животни и йогата дето яде незнамсикакво
Айде, бе, още малко и ще му повярвам - работил по мишлени и рицове, ама не бил амбициозен! Поредният мъж на средна възраст в кризата на средната възраст.
И заборчнял яко. Май ще е фукльо по скоро.

# 85
Не мога да гледам на живо БТВ от чужбина, смотана работа.

# 86
  • I Love You 3000
ААААааа ама хич не ги е срам да се подиграват така - "Имаме ....., еди кой си , еди кой си, имаме и винар с шест пръста". Грозна работа!

И аз няма да ги издържа тези двамата. От началото , човекът въодошевен иска да си каже нещо, те веднага го посякоха с простотия.

Засега участниците се ядват. Но сценаристите и ИиА са си същите простаци.

# 87
Не мога да гледам на живо БТВ от чужбина, смотана работа.
И аз се интерсувам,ако някой знае линк за на живо в чужбина,че мъжо е там и немам намерение да му разказвам предаването онлайн по телефона 😂😂

# 88
Габриела не е ли една от близначките на Ники Мартинов, участника в Сървайвър?

# 89
  • Разпиляна във въображението
Супер. Не мъкнат куфари Simple Smile Една мешка само.

Общи условия

Активация на акаунт