Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 184
  • 786
  •   1
Отговори
# 315
  • USA
Играта я прецака онази със зеленото(Веселото Ванче),защото тя подсказа името.Милена щеше все някак си да го налучка,македонеца - абсурд.
Иначе на мен Габи ми харесва,но очаквах да е много по-подготвена.Визитката й друго анонсираше.Според мен съвсем скоро е пътник.
Още в началото не харесах готвача.Потвърдих си мнението - неприятен тип.

# 316
Гласът зад кадър на кльощавичката, бивша на Андрей ли е?

# 317
  • София
Жалко за Габи, ще е голям минус за предаването един от най-силните участници да си замине скоропостижно.
Аз много я харесвам и стискам палци да може да продължи, но нещо ме съмнява работата.
С това коляно и тези травми ето защо се е насочила към Фермата, а не към Игри на волята. Другата причина е очевидна също. Баща и е съветник в ИВ и ще има конфликт на интереси.
Иначе такава травма може да се получи по всяко време, не е до невнимание или прекалено влагане. Въпрос и на късмет/шанс. Със сигурност са я преглеждали доктори, едва ли ще пуснат потрошен човек да участва...
Не ми хареса фермера който си избраха. Трябваше да е някой от участниците в първата битка. Данчо би бил перфектен. Този Илиян е много хитър. Как само си избра народната душа Ангел и как лекинко го обработва чешайки егото му. Сега реално Ангел на който му идва отвътре да се вре навсякъде ще отнася негативите на съотборниците си, докато Илиян леко се скатава по периферията. Ами по-добре да си бяха избрали направо Ангел. То и без това само неговия глас се чува и е навсякъде просто. Имах чувството, че 2 часа и половина гледах само него и двете кифли как се лигавят.
В играта прекалено убедително спечелиха мъжете, чак не ми хареса. Повече очаквах от жените, а и битките си бяха повече женски, но уви, загубиха разгромно и то след като Данчо бе забравил една буква в мешката. Може би роля изигра и травмата на Габи, но все пак тя предаде с малка преднина на Милена.
С този алманах не ги виждам, особено пък след като се затрудниха на лесни имена от историята. Калоян леко се поизложи. Иначе продължавам да му симпатизирам. Скромен, върши си работата, не се набива на очи. Докато някои хора вече се уморих да ги гледам и слушам, а сме още в самото начало.
Жалко е това за кучетата, дано все пак са ги нахранили с някаква храна от продукцията. За мен това е голям гаф на фермера и дясната му ръка и би трябвало да има някакви санкции.
Издразниха ме Жанета и Антония, но пък и Ушко доста грубо им влезна и то рано сутрин. Остави ги бе човек, седнали за малко на кафе и цигарка, все едно края на света е настанал. А те дори още нямаха някакъв дневен ред. Станали всичките и всеки юруш да върши нещо, някакъв хаос. Прекалено ми дойде.

# 318
Липсват ми Сами, Бети, Краси, Митко IT ...🙂
Те някак от началото ми бяха симпатични.
Сега нещо не си харесах участници, само Габриела отчасти, но ми е и жал за нея...прецакано тяло, стари травми, операции.

# 319
  • USA
Жалко за Габи, ще е голям минус за предаването един от най-силните участници да си замине скоропостижно.
Издразниха ме Жанета и Антония, но пък и Ушко доста грубо им влезна и то рано сутрин. Остави ги бе човек, седнали за малко на кафе и цигарка, все едно края на света е настанал. А те дори още нямаха някакъв дневен ред. Станали всичките и всеки юруш да върши нещо, някакъв хаос. Прекалено ми дойде.

Не най-силен,а най-слаб участник всъщност е.Трамви,дори на игрите не показа умения особени.Ако я привикат на дуел,всеки ще я бие.
Защо пък грубо да им е влязал? Всички работят,само тези две примадони с цигарките и кафенцето на сладки приказки.Дори русото недоразумение каза,че когато са се събудили,всички вече били по задачи.С такива точно така се отнася - команда 1,команда 2 и да си знаят работните ангажименти иначе ако ги оставиш,нищо няма да свършат.

Харесвам Калоян,светсен тип.Ангел ми е бай Ганьо -селчо,шумен,обича да го слушат,его в повече си има,ми се струва.

Да,Надя е гласа зад кадър.Винаги е била тя.

# 320

.....................................

Да,Надя е гласа зад кадър.Винаги е била тя.
Благодаря

# 321
  • Варна
Харесах Калоян, който ми прилича на Леонардо ди Каприо, и Габи.
Като цяло каста е ок, млади, красиви, амбициозни. Две кроасанчета засякох.
Фермера Илиян нещо ми изглежда на тарикатче, прилича на Мариян Вълев и Гъмов.

# 322
  • London
Снощи се опитах да пусна пост, но незнайно защо не можеше да се публикува. Проблем с форума ли е имало или?

Иначе най-общо казано ме възмути оставянето на кучето гладно. Веднага си помислих, че продукцията им е наредила да го свършат това..... да има нещо пикантерия още първи ден. Наистина ми е трудно да повярвам, че оставяш непознато овчарско гладно куче, хич да не си жалостив към животни поне от страх следва тая работа да не я вършиш. И то не поради друг, ми двете най- фини дами.....се нахвърлиха бясно на хляба. Ех, ех.....

Ако трябва да сме честни йогата не е излишен в предаването, ще отпускат парата и нервите покрай медитация.  Но леко ми се вижда позьорче и той, глупаво при това...., но му е простено, сигурно е нейде от село, израснал с баба си. Няма какво да му се сърдим.

Шестака много ми простее, докато се обади и вече имам усещане, че съм нейде в най-дълбок прованс.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 09:54 от La Catrala

# 323
  • Sofia
На мен ми се стори малко глуповато твърдението да изберем Илиан, понеже е готвач .....какво като е готвач? Да не би готвачите да са лидери? Доста бързо ще си проличи, че Илиан е с едното самочувстие само - според мен направи голяма грешка като изолира жените и там ще си навлече доста негативи.

# 324
  • London
Защото в една голяма кухня има правила и йерархия, някой го спомена и от участниците. Аз също бих заложила на него, ако трябва да съм честна. Предполага се, че е добър организатор. Разбира се, може и да се окаже, че нито е толкова добър готвач,  нито организатор. Тепърва ще се види.

# 325
  • Велико Търново
Играта я прецака онази със зеленото(Веселото Ванче),защото тя подсказа името.Милена щеше все някак си да го налучка,македонеца - абсурд.
Подсказването наистина беше грешка. Ваня не отчете факта, че Милена беше натикала "С"-то в буквите на предишните имена. Което е причина да мисля, че вероятността да познае името почти се свежда до нула. Защото както се видя - и след подсказването не успя да се справи.

Защо пък грубо да им е влязал? Всички работят,само тези две примадони с цигарките и кафенцето на сладки приказки.Дори русото недоразумение каза,че когато са се събудили,всички вече били по задачи.С такива точно така се отнася - команда 1,команда 2 и да си знаят работните ангажименти иначе ако ги оставиш,нищо няма да свършат.
На същото мнение съм. Те са достатъчно неориентирани или поне така им отърва. Защото колко по-лесно е на кафе и на цигарки, за какво им е дневен ред. Едва ли им е пукало твърде за него Satisfied Joy

Не мога да не споменá гайдата. Просто защото не знам дали има човек, когото звукът на гайдата да не кара да настръхне. Имайки предвид цялостната концепция на сезона, присъствието на Стоян е напълно оправдано и се радвам, че ще го гледаме. Полина също, с това което прави, се вписва в идеята, макар че досега някак си остава "в сянка", незнайно защо. Даже вече се питах дали не е напуснала предаването по някаква причина. Докато не извиси глас, естествено...
Въобще... добър им се е получил кастът, както вече неведнъж се отбеляза (тези, които твърдят, че им е скучен, не ги разбирам). Но той със сигурност е повлиян и от концепцията - сбъдването на мечтата на стопанина Андрей. Не разбрах дали те са го открили или той се е свързал с тях, но определено сезонът печели от това. Надявам се да се получи един от най-добрите.

Според мен няма как "продукцията да им е наредила" да оставят кучетата гладни, а след това да ги наказва. "Гладът е лош съветник", казват. За страх не знам дали има място, защото животинките със сигурност са вързани, вероятно не много близо до фермерите. Просто егоизмът надделя. И ще трябва да понесат последствията от това. Аз повече се учудвам, че никой не се възпротиви, или поне не излъчиха нещо такова.

Илиян Кустев е голям хитряга. Снощи и половинът каза, че му приличал на Куката. Grinning
А основанията на предложението той да е фермер не са толкова защото е готвач, а защото ръководи кухня, т.е. защото е ръководител - предполага се, че има опит в това и би могъл да се справи. Стига да има представа от строителство обаче. Според мен по-добрият избор би бил Борислав, но...

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 14:58 от DamaPika

# 326
  • Sofia
Шестакът има излъчване на келнер от Балкантурист.

# 327
  • София
Защото в една голяма кухня има правила и йерархия, някой го спомена и от участниците. Аз също бих заложила на него, ако трябва да съм честна. Предполага се, че е добър организатор. Разбира се, може и да се окаже, че нито е толкова добър готвач,  нито организатор. Тепърва ще се види.

Няма как да работиш в кухня с 3 звезди Мишлен и да не си добър готвач и организатор. Това е пълен абсурд.

# 328
  • SF
Те не им казват да не се влюбват. Напротив, всеки сезон мъчат някоя набедена двойка. Последния сезон долу-горе им се получи, иначе любовната сюжетна линия винаги е била чиста мъка за гледане.

На противоположното мнение съм. Последния сезон хората просто си се харесваха и си го показаха един на друг.
Ако има трепети и любовни вълнения и Иван чете тук, за да краде идеи: Иване, показвайта ни ги! Искаме да знаем какво се случва вътре и как се възприемат участниците. Не може само пирони да хвърчат и да слушаме скандали кой кол къде да бъде забит.

# 329
  • Другата България
Жените се самопрецакаха. Първо с подредбата на точките - съжалявам, че не можахме да видим играта за 4 точки, но на тази за 5 се видя, че мъжете с тези греди се справиха в пъти по-добре, отколкото жените, македонеца мина като самолет без дори да се спъне поне веднъж. Второ с избора на Габи - видя се, че тя далеч не е толкова подготвена, колкото заяви във визитката си. И на въжето не се справи, и на гредите-още преди да се контузи, на първата игра с патетата Милена имаше повече от нея тоже. Можеше да откаже, но егото ѝ явно не е позволило.
И трето - хепи Ванче с подсказването. Защо това изобщо беше разрешено?
Така че сами се прецакаха, няма на кого да се сърдят.
Изборът на Илиян и мен ме озадачи. Митко за мен беше по-подходящ, а и редно беше да е един от тримата, които всъщност направиха това възможно. Данчо например. Някак не го харесвам Илиян, изглежда ми като човек, който може да забие нож в гърба на другите без да се замисли, особено когато става въпрос за пари. Дано наистина е добър организатор. За мен Борислав беше човекът - ако не се броят тримата участници, ама...
Епизод 2, а Ангел вече не мога да го трая. Имам чувството, че два часа гледах и най-вече, чувах само него. Ужас, от най-ужасните. Не млъква, не спира, бута се навсякъде, прекъсва, не изслушва, прави се на Дон Жуан с евтини и някак пошли намеци....защо бе хора, защо трябва два часа да гледам един Ачо и две кифли, а хора като Калоян, Борислав, македонеца - Мирослав ли беше, онази жена с мустака - ами и нея забравих как се казваше,  Даяна, Поли....ами на тях гласътт им не се чу, нито образ, нито картина. Ачо и две кифли, за които го написах още в неделя, че ще правят точно това - ще кифлеят, дори Антония повече от девойката от Бов.
Нещо с регламента не ми допада засега, да видим занапред. И организацията на големия фермер жените да лежат и да медитират, докато мъжете бачкат....това май досега не се е случвало?
Очаквах Дана да е дразнител, засега ме опровергава.

Общи условия

Активация на акаунт