Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 174
  • 786
  •   1
Отговори
# 330
На мен участниците тази година много ми допадат . Кустев определено ще е дразнител , има прекалено голямо его , което непрекъснато  демонстрира и навира в очите на хората и все пак е интересен персонаж . Тепърва ще се развиват образите , смятам , че всеки ще остави нещо от себе си в предаването . Габи ми е много симпатична , от промото се вижда , че крачи смело , дано остане в играта , силен играч е . Двете кифли ще ги видим , рано е още за категоречни мнения , може пък да ни изненадат .  Интересен сезон се очертава , надявам се продукцията да успее да се отсрами заради миналогодишното фиаско .

# 331
  • Варна
Тия двете въобще се чудя какво правят вътре??? Израстнала била на село, ама каква била таз препирня, едва 9.00 сутринта било. Хората на село стават по тъмно, аман от кифли.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 13:17 от Не се сърди, човече

# 332
Мен пък ме подразни гвардейчето с изказването си за жените! Като почнат да генерализират и много олекват...

# 333
  • Другата България
Мен пък ме подразни гвардейчето с изказването си за жените! Като почнат да генерализират и много олекват...
Това го забравих, да.
"Трябва да обяздим жените".....това да не са коне?
Видя се как ги "обяздиха", на поляната на медитация.....

# 334
  • Пловдив
Само мен ли ме издразни гвардееца с репликата,че трябва да се обяздят жените,защото били по принцип проблемни?На мен лично ми правят голямо впечатление такива изказвания,защото издават нивото на говорещия, а този в случая даваше друга заявка.

# 335
  • Sofia
Има и доза сценарий в репликите да не забравяме...За момента обаче се показват само определени участници, а тези, които не участваха в първите игри едва се забелязват. С репликите Жана и Антония да се включат по-скоро целяха да ги приобщят според мен за да няма след това коментари как седят и нищо не правят, но те са глупавички и не го разбраха. Антония като и видях фейсбук-а според мен за бъдеща плеймейт се бори и явно не е работила друго освен в семейната фирма и реши, че някой и размахва пръст и и нарежда да работи... Ще я видим и нея в някоя игра където ще е по-екстремно , според мен няма да издържи на този тип работа.

# 336
  • London
Тия двете въобще се чудя какво правят вътре??? Израстнала била на село, ама каква била таз препирня, едва 9.00 сутринта било. Хората на село стават по тъмно, аман от кифли.

То много хора и в града стават по тъмно, ако трябва да води дете на училище в колко следва да стане?

# 337
Те не им казват да не се влюбват. Напротив, всеки сезон мъчат някоя набедена двойка. Последния сезон долу-горе им се получи, иначе любовната сюжетна линия винаги е била чиста мъка за гледане.

На противоположното мнение съм. Последния сезон хората просто си се харесваха и си го показаха един на друг.
Ако има трепети и любовни вълнения и Иван чете тук, за да краде идеи: Иване, показвайта ни ги! Искаме да знаем какво се случва вътре и как се възприемат участниците. Не може само пирони да хвърчат и да слушаме скандали кой кол къде да бъде забит.

Напълно съм съгласна, че трябва да показват това, което се случва вътре. А не да си измислят несъществуващи любовни трепети.
На една Валерия как само и натресоха футболистчето, макар ясно да заяви, че обича друг отвън. Ама на продукцията дреме ли и въобще? То не бяха съвети, то не бяха видеоматериали, не бяха разговори с продуцента, само и само да признае чувства, които девойчето категорично заяви, че не изпитва. На такава любов, мерси.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 19:14 от Дидичка

# 338
  • Sunshine state
Големи шувенисти тия мъже - да кротнели жените, че да могат да си бутат тяхната игра. Ааа, не така. И как можаха да излапат хляба на кучетата?! Пълна простотия. Дано бъдат наказани.

# 339
Ангел като е помощник-фермер и има възможност да спи във фермерската къща,защо пак се навря в онова кише с двете жени?Flushed

# 340
  • Другата България
Ангел като е помощник-фермер и има възможност да спи във фермерската къща,защо пак се навря в онова кише с двете жени?Flushed
Не се ли сещаш? Joy

# 341
  • Sunshine state
Това май беше преди да изберат фермер на седмицата.

# 342
Сори, сигурно е обсъждано, ама много за четене. Тази Габи от къде ми е позната? Милена направо ми е страшна за гледане - психарка - тя ми е най-неприятна. Пчеларката също ми е под въпрос - има нещо гнило при нея.

# 343
  • Другата България
Това май беше преди да изберат фермер на седмицата.
Напротив, и накрая легна при тях.
Илиян си легна сам в къщата.

# 344
  • Sunshine state
Пфф, натискат се на двете кифли, ясно. Не знам Кустев дали е щастливо разведен, ама жена му сигурно купон е вдигнала като се е отървала от него. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт