Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 251
  • 786
  •   1
Отговори
# 540
  • Mediterraneo
Наистина?!
От думите й си помислих точно обратното.

И аз. И то не само от снощното й празнословие. Виж ти, гербаджийка!

# 541
Има доста интересни неща за нея в Гугъл. Дългогодишен юрисконсулт на пловдивска община, напуснала за да усвои европари, създавайки собствена кантора. Занимавала се предимно с обществени поръчки и още усвояване на европари чрез създаване на учебен център. От години се подмята по радиа и телевизии, за да привлече внимание към себе си и най-накрая успя. Можете да прочетете и за начина, по който е вкарала сина си в математическата в Пловдив. Образът, който създава в предаването, доста ми фалшивее.

# 542
  • SF
Тя се опита да спечели зрителите на своя страна, говорейки неща, които всеки би искал да чуе и би се съгласил с тях. Яхна протестите, за да си направи ПиАр. Няколко пъти повтори, че така е в държавата в момента.

# 543
  • Mediterraneo
Много интересно, Милена, много интересно... Да видим как ще ти се развие образът, но от снощи заключавам, че няма да им е лесно на останалите във фермата.

# 544
  • при късмета
Ненужно беше изхвърлянето ѝ, така или иначе повечето се разочароваха от фермера. От участниците имам предвид. Това не означава, че трябва да си мълчат, но с искания на които нямаш право, изказвайки ги от името на участниците, че чак и продукцията, някак не стават нещата. По друг начин трябва. Кажи си каквото имаш да казваш без нелепи сравнения, от чуждо име, кратко и ясно и това е. Не е спортсменско да риташ падналия, а фермера в момента е точно в тази позиция

# 545
  • Вестерос
За мен не беше излишно, а точно на място. Малко по-локумско ми се видя.
Интересно, че е гербаджийка. Мислех, че не е и е активно протестираща преди  да влезе вътре. Ако е, ми падна в очите Grinning Защото всичко казано е леко лицемерие точно в момента.

# 546
Ама тя и тук е писала, макар че постингите й нямат нищо общо с политиката.

# 547
Връщам си думите назад - Милена и пчеларката излязоха печени. Явно само първоначално правят лошо впечатление. А фермерът е пълен дебил. ББ номер 2

# 548
Аз съм потресена от процента хора,които смятат,че домакинската работа е само за жени.
Безмълвна ме оставиха.Sad

изобщо не съм потресена, че масово смятат домакинската работа за женска. Аз също смятам така. Потриса ме фактът, че отделно работят  и на пълен работен ден за да печелят пари и да подпомагат мъжа си, а тях никой не ги подпомага. 

Милена наистина много обяснителна. Просто трябваше с 2 думи да попита фермера: "Ти обеща да поемеш отговорност за решението си. В какво точно се изразява поемането на отговорност?"

# 549
  • Велико Търново
В първи епизод правеха реклама на спонсорите на мандрата.
Какво значи "спонсорите на мандрата"? По-скоро "Лактима Балкан" - В. Търново е един от спонсорите на цялото предаване. Мандрата ще носи тяхното име, млечните продукти в "магазина" бяха техни (въпреки че тях само ще ни ги показват, тъй като фермерите няма да ги купуват). Какво има да ѝ се спонсорира на мандрата? Нали ще си имат мляко от овцете и от него ще си правят различни млечни продукти. Най-много мая да им дават, ама те не са някакви кой знае какви количества. Други разходи при домашното производство на кисело мляко, сирене, кашкавал и масло няма. Т.е. има, но за там спонсори не са необходими - трябват умения и труд.

и хич не им трябват кирпичените постройки с дървениците и старите греди от предишните епизоди.
Някой твърди, че им трябват ли? Това, че няма да има такива, е ясно от самото начало.

След като вече веднъж е казал, че дава "своя" бюджет към "Народната каса", фермерът един вид се е отказал от него. И изведнъж - ама той си е мой. Да, ама не. Вече не е точно така. Ако си ги беше оставил - да си ги харчи по усмотрение, но такова "иди ми - дойди ми" нито е мъжко, нито е правилно.

Милена е многословна типично по адвокатски, но в един момент наистина това многословие дойде в повече. Иначе и мен ме подразни как никой освен Митко не взе отношение по въпроса, докато бяха около масата, пък после изведнъж се оказаха с мнение.
А за това, че се е самоовластила, ма ко е права. И е твърде основателна причина за противоречивите чувства, които оставя цялата случка.
Изненадана съм от политическата принадлежност на Милена. Аз също смятах, че е била активна участничка в протестите преди влизането ѝ във формáта.

За стадото - нямам представа как изглеждат 120 овце, но все пак мисля, че всичките овце на стопанина Андрей са там. Вярно, че във всеки сезон са имали животни, но те никога не са били чак такава бройка. Друг е въпросът колко още хора се грижат за тях зад кадър, защото наистина само двама човека, при това с никакви познания, едва ли ще могат да се справят.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 16:45 от DamaPika

# 550
  • España
И аз нямам представа как изглеждат 120 овце . Не ми се е налагало да броя овце...освен за приспиване 😉, но ми се струва рисковано да оставиш изцяло в ръцете на двама “аматьори” единствените представители на изчезваща порода.
Борислав много ми прилича на  един анимационен герой : Че даже и името почти съвпада 😉!

# 551
  • Sofia
Той фермера вероятно с евросредства е направил всичко, а и едва ли без стабилен хонорар се е съгласил на цялото шоу. Не вярвам да няма и 1-2 работници, не чух дали има семейство също.

# 552
Това е от коментарите във ФБ на предаването:
 Защо няма как да ви прикача снимка в коментара на въпросната “юристка-протестърка” с тениска на бати ви Бойко 🧐🤔 че нещо не ми се връзва позицията й с гербаджийските й снимки 🤔

# 553
  • London
Благодаря, момичета. А каква политическа насока е вкарала? Тя е изявена пловдивска гербаджийка. Има снимки с ББ и е отявлен защитник на управлението му и на кмета Тотев, обвиняван редица пъти в корупция.

Аз викам да оставим политическите пристрастия настрана. Fearful

То който и да ни/ви управлява е една и съща схемата.

# 554
  • София
На мен пък изобщо не ми харесва политизирането на играта,макар че водещите се разграничиха.Милена можеше просто да изкаже мнение,без препратки към сегашната ситуация.Освен това можеше и да е по-кратка.Честно мен ме заболя главата,докато я слушах,че и дежавю с мама Даре получих.
Ратаите нещо малоумни ли са,че не могат да си прочетат правата и задълженията,че такъв гигантски проблем се получи за едни спални чували и мама Даре като една орлица да се провъзгласи едва ли не за омбудсман на фермата.
Фермерът и той не е стока,но удържа атаката.Той от визитката още,а после и пред камери заяви,че се стреми към победа на всяка цена.В тази връзка чак се замислих дали не ги провокира нарочно -да лъснат и да се открият и останалите.Но чак толкова стратегическо мислене не ми се връзва с конкретното лице.Ако не е така,ще ме изненада,приятно разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт