Против акне/пъпки по лицето 11

• 59 768
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
И аз го купих...ще смесвам малка част с етерични масла.

# 151
Аз съм си засадила една саксия с алое и директно режа листото през средата и мажа лицето. 😁

# 152
Супер. Значи ще мажа смело 😀😀

# 153
Здравейте момичета ,
Преди малко си купих Алое гел на холика- холика с идеята да си го мажа на лицето вечерно време. Дали ще ми навреди, има ли противопоказен ефект върху акнеична кожа със склонност към образуване на кисти ?

🌻🌻🌻
Аз също си бях взела гел на Кройтерхоф май беше и мазах лицето, но не помня дали беше голям ефекта. Най-добрия вариант е както Бенчита е споделила, диркетно от растението, така знаеш, че е 100% натурално. Аз вече едно алое уморих за съжаление, сега пробвам с второ, дано да оцелее Grinning

# 154
Здравейте, от около 2 години имам почти постоянно ужасни пъпки само в областта на брадичката. Вече съм на 29, нераждала. Пъпките са най-често големи, подкожни, болезнени и нерядко с гной. Останалата част от лицето ми е много чиста. Пробвала съм каква ли не козметика, почиствам си лицето с четка Форео сутрин и вечер, мазала съм Скинорен и салицилов спирт с някакво лекарство вътре (в аптеката ми го забъркаха) нищо не помага. Пробвах да спра сладкото, млечните ... Не мога да хвана да се влияе и от това. И от цикъла не се влияе май, защото излизат когато си искат ( преди и след цикъл, по време на цикъл или овулация) Пусках всички видове полови хормони, хормони на щитовидната жлеза, гледаха ги вече няколко АГ, никой не дава обяснение за пъпките и не ги коментира! Кажете на дерматолог ли да отида, те разчитат ли изследвания? Може би ендокринолог? Ако имате опит със специалист от София , който да обръща внимание на изследванията, а не само да предписва козметика за външно решаване на проблема, моля помагайте!!!

# 155
Можеш да пробваш при Яначкова - ендокринолог във Щерев.

# 156
@AlisonParker, все едно аз съм писала... Абсолютно едно към едно е и при мен. Излизат когато си искат, от нищо се не повличват. Пусках всички видове изследвания... Отказах се вече!

# 157
И аз съм в същото положение. Бях овладяла положението със скинорен от април за няколко месеца. Сега подкожните пъпки избиха по много. Миналата година по същото време отново имах същия проблем. С каквото и да ги третирам, не се махат, болят и остават трайни белези. От няколко дни положението се влоши. Аз го отдавам и на стрес за жалост, колкото и да се опитвам да го контролирам.

# 158
Здравейте!Искам да попитам някой пробвал ли е Цикатридина  за белези от акне на лицето?Дали може да се използва като нощен крем за мазна кожа според вас за да даде ефект?

# 159
И при мен има влошаване, не мога да си го обясня :/

# 160
И при мен... вече от един месец имам три подобни, който ту се скрият, ту се покажат и нямат махане... и като цяло ми е много зле лицето 🤷‍♀️

# 161
В крайна сметка явно в дъглас няма да заредят скоро нещата на ординъри. Някой поръчва ли от deciem? Колко се чака и с кой куриер доставят?
И за да не е спам, при мен за няколко дни избиха 5-6 големи подкожни. Отчаях се вече.

# 162
В крайна сметка явно в дъглас няма да заредят скоро нещата на ординъри. Някой поръчва ли от deciem? Колко се чака и с кой куриер доставят?
И за да не е спам, при мен за няколко дни избиха 5-6 големи подкожни. Отчаях се вече.

Поръчвала съм 2 пъти и мисля около седмица - 10 дни се чакаше, крайния куриер е Спиди. Аз лично и сега при наличието на ТО в Дъглас пак бих поръчвала от Децием, защото знам че ще е нова прясна партида, а знам ли дали Дъглас не са взели позаседяли продукти, които да продават на нас :/

# 163
Аз бих изчакала още няколко дена, ако трябва да поръчвам от сайта на Deciem. Миналата година до колкото си спомням имаха 23 % офф на всичко през целия месец (Ноември).

# 164
В момента Десием нямат гликолов тоник, който за мен е много важен в рутината. Сега се мия с AHA\BHA на Cosrx. Поръчах си гликолов и на Революшън скинкеър от Нотино.
Но влязох да ви кажа, че ако се интересувате от корейска козметика, от днес до неделя в Сердика център - София, има изложение на корейски марки. Има Миша, Скин уочърс, Д'Алба, Бентон, Пурито и още две три марки.  За съжаление нямат тестери и много продукти за акнеична кожа нямат. Все пак, реших да споделя, ако има интерес.

Общи условия

Активация на акаунт