Против акне/пъпки по лицето 11

• 59 689
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Имате ли отзиви за този тоник с 10% азелаинова киселина? Дали ще върши подобна работа като скинорен?
Активни съставки
• Azelaic Acid - 10% - Азелаинова киселина;
• Glycolic Acid - 8% - Гликолова киселина;
• Salicylic Acid - 20% - Салицилова киселина.

Ползвам го вече мисля трета седмица...
Не ми се излющи лицето, щипе умерено. Мисля, че има ефект и с него, но по-бавничко се случват нещата.
Неприятно е лепкавата кожа, докато изсъхне.
Ползвам го само вечер след баня.
Даже вече ми е към края флакона.
Мажа си също така раменете и гърба, но не редовно.

Колко дена в седмицата го ползваш? Понеже четох, че е доста силен и се използвал 2 3 пъти в седмицата. Ти всяка вечер ли го нанасяш?

# 376
Момичета, имам следното питане, преди това малко предистория, за да поясня... Моята дъщеря започна да ходи на козметични процедури, които от две ходения през две седмици имаха превъзходен резултат, но по същата време се появи един подут лимфен възел на врата и. По-късно още два под брадичката и до ухото. Според личната лекарка е от козметичната процедура, но също така в този период се оплака от силно главоболие, силна болка в гърба, кръста и очите, и замайване... Мисля си, че може да е карала и Ковид и от процедурите да са реагирали лимфните възли, не знам вече. Та, питането ми е, дали има ходили на процедури да се е стигало до възпаление на лимфите? Пие антибиотик, дано да се оправи.

# 377
За след процедура не мога да кажа, но майка ми получи подут лимфен възел след прекаран Ковид. Личният лекар е казал, че било нормално след такъв вирус. Ако наистина е имала Ковид, по-скоро да е от него.

# 378
За след процедура не мога да кажа, но майка ми получи подут лимфен възел след прекаран Ковид. Личният лекар е казал, че било нормално след такъв вирус. Ако наистина е имала Ковид, по-скоро да е от него.
Надявам се да е така, но личната каза, че изследванията са като на бактериална инфекция. Като каза, че си напипва нещо на врата и аз си помислих от процедурите, но после върнах малко лентата и се сетих, че се оплака от всички тези неразположения, които и мои колеги прекарали Ковид и доказали го изследвания се оплакаха, че реших и това. Но личната каза, че Ковид без температура и кашлица не може и тъй...

# 379
Надявам се да е така, но личната каза, че изследванията са като на бактериална инфекция. Като каза, че си напипва нещо на врата и аз си помислих от процедурите, но после върнах малко лентата и се сетих, че се оплака от всички тези неразположения, които и мои колеги прекарали Ковид и доказали го изследвания се оплакаха, че реших и това. Но личната каза, че Ковид без температура и кашлица не може и тъй...

Ако козметичката е ползвала Дарсонвал е възможно. На мен ми излезе киста и се подух цялата след дарсонвал.

Излизаме от тематиката, но далеч не съм съгласна, че Ковид без температура и кашлица не може. ММ беше само с диария 6 дни и ако не беше направил тест, нямаше да разберем изобщо, че е ковид.

# 380

Ако козметичката е ползвала Дарсонвал е възможно. На мен ми излезе киста и се подух цялата след дарсонвал.

Излизаме от тематиката, но далеч не съм съгласна, че Ковид без температура и кашлица не може. ММ беше само с диария 6 дни и ако не беше направил тест, нямаше да разберем изобщо, че е ковид.
Доколкото разбрах, пробива още в зародиш пъпките, още преди да се видят на повърхността и ги цеди. Болезнена процедура, след което ги маже с различни неща. Наистина има невероятен ефект. Това на около две седмици. Виждала съм и резултатите от процедурите върху едно момиче, наистина са невероятни. Затова прибягнахме до тези услуги, а и тя ни гарантира, че до два месеца ще са видими. Заличава и белезите. Надявам се да е така. Моята дъщеря не иска да ги спира, въпреки болката. Сега излизат отново, но не като преди. Опасявам се, че ако ги спре за дълго ще се върне всичко отново, но пък пие антибиотик, той трябва временно да тушира нещата. Оф, направо ми се плаче.

# 381
А каква е цената на процедурата и Дарсонвал ли е?

# 382
  • Sredets/Burgas

Колко дена в седмицата го ползваш?
Понеже четох, че е доста силен и се използвал 2 3 пъти в седмицата.
Ти всяка вечер ли го нанасяш?
Гледам да го ползвам почти всяка вечер, най-много през вечер...
По-скоро клони от среден към слаб... Поне при мен...
Както със Скинорен, и тук по-бавно се случват нещата, но пък резултатите са добри.

Вчера пристигна азелаиновата киселина 30% от Полша.
Като посъбера впечатления ще пиша и за нея.

# 383
Онзи ден импулсивно реших да си взема ефаклар дуо за мазане, въпреки че преди няколко години получих сърбящи пъпчици от него и го бях спряла, но си казах,  че сега може да не е така. След 2 намазвания получих реакция по брадичката: зачервяване с много ситни бели пъпчици, боли все едно съм се изгорила. Веднага го спрях, но никога не съм получавала такава реакция от козметика. Освен него,  не съм ползвала нищо друго. Някой да е получавал такава реакция?

# 384
Онзи ден импулсивно реших да си взема ефаклар дуо за мазане, въпреки че преди няколко години получих сърбящи пъпчици от него и го бях спряла, но си казах,  че сега може да не е така. След 2 намазвания получих реакция по брадичката: зачервяване с много ситни бели пъпчици, боли все едно съм се изгорила. Веднага го спрях, но никога не съм получавала такава реакция от козметика. Освен него,  не съм ползвала нищо друго. Някой да е получавал такава реакция?
На мен преди няколко години на мястото на което го нанасях ми изгори кожата

# 385
При мен е само на 1 място зачервяването, но си е точно като изгорено. И боли, щипе. В останала част, където съм нанасяла няма никаква реакция. Но щом не съм единствена, явно е от него. То няма от какво друго да бъде всъщност.

# 386
Получих същата реакция от Биодерма Себиум Глобал крема.
Изгори ми цялото лице и ми се беше зачервило и подуло точно като изгорено.

# 387
  • София
Аз от effaclAr duo получих пъпки

# 388
Аз от Ефаклара не съм получавала нежелани реакции, но никога не съм виждала ефект от него. Като цяло от линията за проблемна кожа само измивния гел става, както и термалната вода със цинк в синята тубичка. Не знам защо толкова ги хвалят и препоръчват.

# 389
Аз преди години пробвах ефаклар. Правеше ми кир ефект, т.е. кожата изобщо не го приемаше. Също и измивания им гел съм пробвала, от него пък са ми излизали пъпки. Пари на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт