Против акне/пъпки по лицето 11

• 59 726
  • 762
  •   2
Отговори
# 435
  • Sredets/Burgas
Момичета, мисля, че има ново зареждане на Скинорен:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010003290

# 436
  • София
Аз го поръчах от линка на съфорумката по нагоре.Зинеита скоро са го пуснали отново по аптеките.Крема на Талодерма е този:

Уау,този Теоксан 125лв...

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 20:21 от Магика

# 437
В този линк на Софармаси-увеличи ли са цената  на Скинорена...Еееехххх!!!!

# 438
  • Sredets/Burgas
Аз днес си купих Скинорен от кварталната аптека на 13.80 лв.
Изглежда почти като стария, но не е на Баер, а на Лео Фарма Дания. (Не знам как се слага скрит текст от телефона.)

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 21:51 от Butterfly_Lovehunter

# 439
И аз го купувам на толкова, май 13, 60 беше последно. В Софармаси са скъпчии! Simple Smile)  Сигурно заради новия производител е било това "изчезване" от пазара.  Дано не са развалили качеството! Радвам се, че отново се продава!

# 440
  • САЩ
А съставките на Скинорен същите ли са?

# 441
Аз лично след 3 месеца ползване, спрях скинорен. Ефекта при мен беше още след седмица - две ползване. После уж малко поддържах. Спрях го, защото ми щипе доста.
Заедно с него дерматоложката ми беше изписалa Normaderm vichy. Не виждам никаква полза от него, освен че е приятен за нанасяне и бидратира добре. След два часа кожата ми лъщи пак. Но дала съм 40лв. и ще си го използвам 😁🙄
Пробвах мостричка на Aderma за акне и доста ми допадна.
Имате ли отзиви за продуктите на A derma?
 Две години ползвах и Ла Рош ефаклар дуо. Хубав крем, но май ми привикна кожата и спря да ми помага.
Така де зимата се ядва, кожата ми се изчиства доста. Но лятото е нещо страшно - постоянно ми избиват ситни червени пъпчици по челото..

# 442
Аз лично след 3 месеца ползване, спрях скинорен. Ефекта при мен беше още след седмица - две ползване. После уж малко поддържах. Спрях го, защото ми щипе доста.
Заедно с него дерматоложката ми беше изписалa Normaderm vichy. Не виждам никаква полза от него, освен че е приятен за нанасяне и бидратира добре. След два часа кожата ми лъщи пак. Но дала съм 40лв. и ще си го използвам 😁🙄
Пробвах мостричка на Aderma за акне и доста ми допадна.
Имате ли отзиви за продуктите на A derma?
 Две години ползвах и Ла Рош ефаклар дуо. Хубав крем, но май ми привикна кожата и спря да ми помага.
Така де зимата се ядва, кожата ми се изчиства доста. Но лятото е нещо страшно - постоянно ми избиват ситни червени пъпчици по челото..

Използвала съм доста продукти на A Derma, нито един не ме е разочаровал. Брат ми използва серията phys ac, която е за акне и е много доволен. Според мен няма да сбъркате с техен продукт.

# 443
Правилно ли разбрах, че има Зинерит отново по аптеките??? И коя аптека по-точно sopharmacy ли? А относно Скинорен внимавайте като купувате защото и аз го намерих на две аптеки, но като погледнах годността му беше до края на този месец!

# 444
Здравейте, понеже чета,че много жени използват Скинорен, може ли да попитам за какво служи той, понеже имам много червени петна от акне и вдлъбнати белези и за сега ползвам Мелабел форте от който имам ефект, също така се мажа и с айрол 0,05 %, но от него няма ефект и мисля да го заменя с скинорена, но първо искам да се запозная добре с него

# 445
Здравейте, понеже чета,че много жени използват Скинорен, може ли да попитам за какво служи той, понеже имам много червени петна от акне и вдлъбнати белези и за сега ползвам Мелабел форте от който имам ефект, също така се мажа и с айрол 0,05 %, но от него няма ефект и мисля да го заменя с скинорена, но първо искам да се запозная добре с него

Аз го използвам вече 4 месеца наистина има някакъв ефект, но не  е уау ефект и продължават да си излизат единични пъпки. При мен червените петна и белезите не се повлияха за 4м. Преди ползвах Акнатак само с 2 седмици мазане след това 8 месеца нямах и една пъпка. Но понеже ми препоръчаха на СВР крем точно за червените петна и аз взех че се обринах от него и всичко се възвърна, а тогава Акнатак не можеше да се намери никъде и започнах Скинорен.

# 446

Колко време ползвате аирола? С третиноина ефекта идва след поне 2-3 месеца мазане, както и със скинорен. На ваше място не бих заменила аирола със скинорен, за мен първия влияе по-добре и то в дългосрочен план. За вдлъбнати белези само дълбок химичен пилинг и апаратни лазерни процедури дават резултат за жалост.

# 447
За тези от Бургас токущо са заредили Скинорен в аптеката в меден рудник sopharmacy до харна пекарна.

# 448
  • Sredets/Burgas
Скиноренът, който купих е с непроменен състав и е годен до средата на 2023 година.
Чисто нов си е. Simple Smile

# 449
  • София
Здравейте, преди 2 дни си направих карбонов пилинг. Много съм доволна от резултата още от първата процедура и смятам да продължа. Козметичката ми препоръча продукти на NeoStrata. Някой ползвал ли е почистваща пяна и гел за махане?

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 00:15 от gab_i

Общи условия

Активация на акаунт