Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 42 927
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Ползвала съм корниз-корда (усукани метални нишки) и пердета с ушички, при това хлабави. Наистина понякога запира, не се движи пердето винаги гладко.
За показания от теб модел, според мен, има 2 потенциални проблема:
1) Наборът на пердето (улеят) ще пречи да се събира компактно, т.е. ако искаш да дръпнеш изцяло пердето, трябва да имаш доста място отстрани на прозореца, за да се събере там.
2) Много е вероятно платът да запира при дърпане, зависи и от материята, естествено. Ако е тънко изкуствено перде, може би ще се движи по-гладко.

# 331
  • Пловдив
Благодаря mandarinka!
И аз си мисля,че най-големия проблем ще е да стои събрано.Така или иначе корнизите ще са от този вид и трябва да избера с халки ли да са или  това което си споменала с ушички.

# 332
# 333
Аз също харесвам този вид, показан от ЧС. Освен чисто естетически, го смятам и за много практичен. Може да е дълъг, колкото ти трябва, като горният държач не прекъсва релсата, респективно не се налага да слагаш 2 или 3 пердета, може да е едно цяло. Накрайниците може да са различни, по избор.
Има ги и в други магазини, виждала съм по Екзарх Йосиф, но нямат сайтове като дадения от ЧС.
Разликата с икейското е в цената - няма да е 20 лв.

# 334
Не бяха скъпи, не помня колко, но съвсем приемливо.
И супер практично - освен споменатото вече за пране просто изнизваш и переш заедно с кукичките, после нанизваш.

# 335
  • Пловдив
Благодаря за предложението,дано да имат черни и настина разликата да не е голяма,че ми трябват 8 бройки от 3,40м.
Определено са много по-практични и фактът ,че държачът не прекъсва релсите е голям плюс.

# 336
  • София
Виждали ли сте някъде такива полилеи? Този много ми харесва, но бих искала да е от реален магазин и освен това цвета му ме притеснява. Ако беше сребрист нямаше да се поколебая да го поръчам. Няма да имам нищо бронзово в стаята и нз с какво да го съчетая. От Вивре е

Ако сте в София, вижте в магазина на "Елтрон" на "Първа българска армия" до Юск или в "Орион" на бул. "Цар Борис III". Точно същия не съм виждала, но има подобни серии.
Скрит текст:
Вкъщи сме с подобна серия, купувана от "Елтрон":

# 337
Нелина, онлайн магазин е удобство, но доста неща аз лично предпочитам да си ги видя на живо.
В магазина, който ЧС пусна, има мостри, имат и каталози. Единственото неудобство би било паркирането в района, иначе с ГТ е супер удобно, на самата спирка на рейсовете към Младост.

# 338
Черни не съм виждала, само сребристи и бронзови.

# 339
  • Пловдив
Намерих същите онлайн във всякакви цветове,но за дължина 340см най-евтините цени са 200лв,а икейският е под 50лв. Тази разлика умножена по-голямата бройка ме кара  да преглътна недостатъците ,а и колко  допълнителни тръби ще купя като се надраскат...

# 340
  • Варна
MayBach, а може ли инфо за това столче , което се вижда малко от облегалката отпред на снимката? Благодаря ; )

# 341
Е, аз казах, че цената не е като икейската. Като има голям метраж, става доста пари и всеки си преценява.
В този магазин съм виждала на живо сребристо мат, инокс, бронз/месинг. Този тип няма от какво да се драскат - кукичките се движат отдолу в улея, не по "фасадата" Laughing

# 342
Виждали ли сте да продават някъде оцветени самонарезни винтове за дърво? Главите им са прахово боядисани, а тялото - с цвета на метала. Където съм обиколила не съм видяла, в нета също не ми излизат. А знам, че съществуват такива...

# 343
  • Варна
Виждали ли сте да продават някъде оцветени самонарезни винтове за дърво? Главите им са прахово боядисани, а тялото - с цвета на метала. Където съм обиколила не съм видяла, в нета също не ми излизат. А знам, че съществуват такива...

Това ли търсите?
Скрит текст:

Излизат като винтове за покрив.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт