Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 42 886
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Аз по принцип гледам стикери за стена не съм ползвала но има голямо разнообразие и уж лесно се слагат и махат без щети по стените. Същите стикери гледам че ги слагат и по мебели. Някой има ли реален опит с такова нещо.

Мими аз предпочитам мдф той ако е акрилен си има устойчивост ако е боядисан може би се драска. Ние купихме мдф на Алвик той е мат но покритието не се драска за разлика от алтернативата на Егер та всичко опира до конкретен продукт на конкретна марка не може да се обобщи. Има тема конкретно за кухни може би по-добре там да питаш по техническата част.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 12:29 от Niss

# 391
По мебели не е проблем, ако са стояли по дълго време се махат по трудно. Ама тези които бяха на стената, свалиха и мазилката, но ние ще правим ремонт в това жилище и не е проблем.

# 392
Май няма голямо разнообразие от тези стикери  , и струват 50 евро..
Отиди в рекламна агенция и ще излезе по- евтино, а и ти ще си го избереш.

# 393
Аз смятам да правя нова кухня, можете ли да кажете МДФ ли е по добре или ПДЧ. Една позната има МДФ каза, че  се драскала много...в процес на търсене на модел съм. Ще се радвам и за съвет за термогръб и плот, материал, цени, трайност, лесно почистване.
В тази тема май повече информация можеш да намериш за "устойчивост" на кухните... https://www.bg-mamma.com/?topic=1246671
Сега съм с МДФ, по рано бях с ПДЧ вратички. МДФ зависи колко е устойчива боята, при мен си е добре. ПДЧ пък зависи как е залепен канта... при една приятелка над фурната вратичката леко се разду от парата... С теромоплот съм (ПДЧ на Egger), як и здрав, предишната кухня е на 15г, друг цвят иначе е същия... не е мръднал Simple Smile

# 394
Блягодаря, до сега бях с ПДЧ, на Egger, като цяло бях доволна, но кухнята е вече 17 години. Предлагат ми да сменим само вратички и чела, но и плотът има тук, там поражения и искам изцяло да е ново. Не искам МДФ мат, този път го искам гланциран Grinning

# 395
  • Варна
Аз смятам да правя нова кухня, можете ли да кажете МДФ ли е по добре или ПДЧ. Една позната има МДФ каза, че  се драскала много...в процес на търсене на модел съм. Ще се радвам и за съвет за термогръб и плот, материал, цени, трайност, лесно почистване.
В тази тема май повече информация можеш да намериш за "устойчивост" на кухните... https://www.bg-mamma.com/?topic=1246671
Сега съм с МДФ, по рано бях с ПДЧ вратички. МДФ зависи колко е устойчива боята, при мен си е добре. ПДЧ пък зависи как е залепен канта... при една приятелка над фурната вратичката леко се разду от парата... С теромоплот съм (ПДЧ на Egger), як и здрав, предишната кухня е на 15г, друг цвят иначе е същия... не е мръднал Simple Smile
+1 за всичко, само допълвам има и МДФ с кант.

# 396
Мими, моята кухня е бял  MDF гланц с термоплот и гръб в сиво, пета година я ползвам и съм много доволна, супер лесно се почиства с универсалните почистващи кърпички от Лидл и DM. Преди бях с букова 15 години и много по трудно се чистеше.

# 397
Мими, моята кухня е бял  MDF гланц с термоплот и гръб в сиво, пета година я ползвам и съм много доволна, супер лесно се почиства с универсалните почистващи кърпички от Лидл и DM. Преди бях с букова 15 години и много по трудно се чистеше.
Нат, може ли да ми я снимаш, може и на лични, ако е удобно. И аз сега почисвам с кърпичките на Лидъл и с обезмаслителя им. Много бях доволна, но обезмаслителя го спряха. Сега има нов вариант от него, не съм го пробвала. Доста трудно почиствам пръските от мазнина зад печката, старая се да е почти веднага, но понякога не съм видяла и те засъхнали...

# 398
Този обезмаслител чисти страхотно https://yosial.com/wp-content/uploads/2018/01/chante-clair-sgras … ir-832x1000px.jpg. Нещо не ми се получи да я сложа в скрит текст.

# 399
Нат, много шик, супер!
Моето разположение също е на Г, но на късата стена е мивката! Пак там ще я оставя, не ми се местят тръби...
А обезмаслителя от къде го взимаш?

# 400
Не е по темата, но си има обезмаслител в лидъл, тяхна марка.

# 401
Благодаря Мими ! При мен на късата страна е пералнята защото тя граничи с банята и беше най лесен вариант. Ти живееш в Бургас нали? Този обезмаслител го купувам от магазини за паралелен внос, има го на ул.Македония до закуските.

# 402
Аз съм за едноцветен килим, бежов, пясъчен цвят. А пердета по-цветни.
Такива?

Или такива?

Heart Eyes Оу! Това с маймунките от къде е?

# 403
Случайно ми попадна, не познавам фирмата, но ето линк
https://www.sorbe.bg/detski-perdeta-s-printove-zatamnyavashti-2-br-140x240-sm

# 404
Благодаря Мими ! При мен на късата страна е пералнята защото тя граничи с банята и беше най лесен вариант. Ти живееш в Бургас нали? Този обезмаслител го купувам от магазини за паралелен внос, има го на ул.Македония до закуските.
Скрит текст:
Коя беше Македония, има един за паралелен внос на Хр. Ботев, до оптиката.
Радвам се, че си от Бургас, коя фирма ти прави кухнята. Материалите от къде са. Ако въпросите не са за тази тема моля пиши ми на лични.
Second, да има обезмаслител, но от новия модел, не съм го пробвала още.

Общи условия

Активация на акаунт