Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 69

• 42 836
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря, момичета! Doris, впрочем, ти си първата, която ми оценява идеята с белия ред плочки - да направят връзката между шкафовете и пачуърка Sparkling Heart ( а островът ми е гордост, защото е изцяло по мой проект...Innocent)

# 466
  • DE
Това вече е интериор по аматьорски, великолепен Heart Eyes

# 467
Майбах, чудесна кухня! И чудесна идея за острова! Поздравления!

Нис, да се похвалиш после с придобивките вече в интериора. Обикалянето по магазини в София, дори и с кола, си е много времеемко. По половин-един час в магазин (поне), пък после по задръстванията, и времето минава бързо.

# 468
Майбах и на мен много ми харесва идеята с белите плочки стои като перваз за да не се смесват шарките

# 469
. БГ производител не мога да намеря...слууучайно да знаете такъв?
Ами точно си купихме маса с такива крака. https://platan.bg/index.php?route=product/product&product_id=941
Само че аз ще пръскам краката прахово черни. Има я и в по тъмен вариант масата виж сайта имаха ги налични . Плота е МДФ и отгоре темперирано матирано стъкло много добре изглежда стъклото . Не пишеш ти какъв плот търсиш.
Точно такава бяла искам, но кухнята ми е малка и ми трябва макс 140см неразтеглена... няма налична никъде...

# 470
  • тук и там
И на мен много ми харесва кухнята!

# 471
  • София, Bulgaria
Момичета и ние сме на финалната права. В събота ще монтират всички мебели,  а след десетина дни и кухнята. Над плота ще има плочи 60/120, ама да ви попитам, каква лайсна слагате. Не искам да е типичния пластмасов перваз. Виждала съм снимки, сякаш няма нищо...само селикон ли е...не знам, чудя се..Дайте идея.  
За килимите в кухнята, понеже и в сегашното ни жилище сме на всякъде с ламинат вече 10 г. е супер, дори в кухнята. Но там съм сложила памучни килими, които много лесно пера в пералнята, та тези килими обират всички мазнотии, разляти неща...и т.н. знаете, как е в кухня, къде се готви, та готви...
Не знам дали е късмет, но понеже нямам време да обикалям магазини, почти всичко, освен корпусната мебел поръчах по интернет и много съм доволна.  Дивана, спалнята, столовете и килимите от вивре са уникални, дори по-добре от очакваното.  Осветителните тела ги поръчах от лампи.бг...чешки сайт. Страхотни са...личи си качеството.  Единият плафон ни дойде по-голям, нещо не го преценихме за мястото му и го върнахме.  
Пердета ми се шият в момента, една приятелка с това занимава...Та остава голямото чистене и местене в края на месеца.
А сегашното ни жилище милото сме го оставили на самотек...Въобще този преходен период е много натоварващ...стара къща, нова къща, работа...едното издиша и това е старата къща. Но нищо, след като се изместим ще го оправим и него.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 18:32 от tomeva

# 472
Томева каква лайсна ще слагаш моля ти се недей и аз съм с плочки и ще слагаме силикон или полиуретан. Тези лайсни освен да загрозяват и събират мръсотия друга "полза" не виждам.
Покажи малко покупки от Вивре от които си доволна че аз голяма греда имах с едни столове и не смея да се пробвам пак.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 08:48 от Niss

# 473
Момичета, искам да си сложа разтегателна трапезна маса с крака, които да са не в четирите ъгъла, а в средата на плота /примерно кръстосани/. Намирам само фирми, които внасят и ми дават срок средата на декември. БГ производител не мога да намеря...слууучайно да знаете такъв?
Ами точно си купихме маса с такива крака. https://platan.bg/index.php?route=product/product&product_id=941
Само че аз ще пръскам краката прахово черни. Има я и в по тъмен вариант масата виж сайта имаха ги налични . Плота е МДФ и отгоре темперирано матирано стъкло много добре изглежда стъклото . Не пишеш ти какъв плот търсиш.

Супер е масата! И цената й е суперска. Simple Smile А, столовете, що не ги вземеш и тях Токио? На какво се спря? Grinning

# 474
amy_nka
ами не харесахме столовете изобщо не бяха удобни нямат  мекичко. Харесахме от Айко тези много са удобни и на добра цена може би те ще останат.

Скрит текст:
има ги и без подлакътници
Скрит текст:
има и пейка
Скрит текст:
че и бар столове да не повярваш
Скрит текст:

И сега умуваме с подлакътници или без(заради цапането) с пейка или не и дали да плеснем два бар стола  на острова или не че да не стане претрупано. Цвета го дават зелен но е сиво с ментов отенък. Идея нямам с какъв диван ще ги съчетавам.

# 475
Ние взехме без подлакътници по две причини:
- ако са високи, столовете не могат да се прибират плътно под масата
- при някои модели подлакътниците стесняват зоната за сядане и едър човек не се чувства удобно притиснат между тях.

# 476
amy_nka
Скрит текст:
ами не харесахме столовете изобщо не бяха удобни нямат  мекичко. Харесахме от Айко тези много са удобни и на добра цена може би те ще останат.

Скрит текст:
има ги и без подлакътници
Скрит текст:
има и пейка
Скрит текст:
че и бар столове да не повярваш
Скрит текст:

И сега умуваме с подлакътници или без(заради цапането) с пейка или не и дали да плеснем два бар стола  на острова или не че да не стане претрупано.
Цвета го дават зелен но е сиво с ментов отенък. Идея нямам с какъв диван ще ги съчетавам.
С какъвто си искаш Smiling Imp само слагаш две възглавнички в "сиво с ментов оттенък" и си готова. Или само кант на основните възглавници в този цвят
Скрит текст:
Или нищо от изброените, този цвят не е задължително да го има на дивана...

А относно със или без подлакътници: съвсем спокойно може да се вземат два с подлакътници, два без... Аз винаги съм за симетрията, но в случая със столове от една серия, не ме дразни Simple Smile

# 477
  • София, Bulgaria
Томева каква лайсна ще слагаш моля ти се недей и аз съм с плочки и ще слагаме силикон или полиуретан. Тези лайсни освен да загрозяват и събират мръсотия друга "полза" не виждам.
Покажи малко покупки от Вивре от които си доволна че аз голяма греда имах с едни столове и не смея да се пробвам пак.

Да де, не искам лайсна, ама само със селикон няма ли да стои недовършено и този селикон, ако почне да променя цвета си... знам ли...

От Вивре това поръчах:

https://www.vivre.bg/p-844937/%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%BE_bev … x200_%D1%81%D0%BC

https://www.vivre.bg/p-1185608/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0 … B0_zina_dark_grey

https://www.vivre.bg/p-1476618/5_%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5% … acia_bottle_green

# 478
Аз съветвам да изпробвате на място столовете, ако изберете с подлакътници и добре да измерите масата. Нашите (част от които) са с подлакътници, но са широки - супер са и за по-едър човек, но например по дължината на масата, която е 160 см. не биха се събрали два. Та при нас са два с подлакътници от двете ѝ страни и четири без. Тези с подлакътниците определено са страхотни, всеки се бута там да седне.

# 479
tomeva, много са добре нещата. Под тия крака на дивана идеално ще минава и по мощен робот. Вивре ги бях отписала, но ще им празгледам нещата...!
Столовете ми изглеждат удобни!
Като подредиш чакам снимки...

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 10:46 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт