Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 431
  • 831
  •   1
Отговори
# 105
Липсва информация за строител и инвеститор.Цените са златни за района и локацията, в предвид кризата която предстои.

# 106
От известно време се работи по обекта. Мисля,че приключиха с изкопната дейност и може да за излели фундамента вече. Не знам кой строи и кой е инвеститора.

Тези явно продават. Има схеми на етажите, но са с лошо качество.

http://www.accentinvest.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B6%D0%B … %BD%D0%B5_bg.html
Не виждам цени на гаражите. И кой е изпълнител...?

# 107
Тези явно продават. Има схеми на етажите, но са с лошо качество.

http://www.accentinvest.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B6%D0%B … %BD%D0%B5_bg.html

"но са с лошо качество."
Защо мислиш, че са с лошо качество.???

# 108
Виждат се схемите, дори и цените са написали с молив.

# 109
Много несериозно е това писане с молив!!!
Сякаш продават стока от първа необходимост.
Бързат да продават!

# 110
Бързат, да. Очаква се лек спад на цените, и всички строители искат да продадат сега бързичко.

# 111
Бързат, да. Очаква се лек спад на цените, и всички строители искат да продадат сега бързичко.

Само дето вече купувачите не бързат да купуват Grinning

# 112

Само дето вече купувачите не бързат да купуват Grinning
Виждам, че имат продадени. И тъй като работя в близък сектор, наблюдавам желание за инвестиция в нови тухли. Търсят се обаче доказани строители и инвеститори.

# 113
Аз имам инфо от кухнята, че не всичко което е отразено в сайтовете на строителите и инвеститорите е продадено. Просто заблуда за простолюдието, да не се чудят,ами да купуват,че да не свършат хубавите апартаменти.

# 114
Има да, апартаменти обезщетения, или за свои хора. Обаче има продадени реално. Въпреки ковид, и кризата.

# 115
  • Варна
И ако имаш хартийки какво? Кой луд ще си държи парите в левове или в евро на сегашното време? Затова и каквото се построи ще се продаде. Криза може и да има, цените може и да паднат, но в един момента ако се окаже, че парите не са това което са?

# 116
И ако имаш хартийки какво? Кой луд ще си държи парите в левове или в евро на сегашното време? Затова и каквото се построи ще се продаде. Криза може и да има, цените може и да паднат, но в един момента ако се окаже, че парите не са това което са?
И все пак да не забравяме, че лесно се купува, трудно се продава.

# 117
  • Варна
Как се продава зависи според това какво си купил. Като се помъчиш да продадеш 1-2 тъпи имота и ти идва акъла какво се търси и какво да купиш. Да имота не е лесно ликвиден актив, дори и за качествен имот може да се наложи да чакаш купувач от 1 до 3 месеца. Въпреки това може да го отдадеш под наем, да го ипотекираш или да го ползваш. А, и тук не говорим за продаване, а как да пренесем парите си през труден период без да се изгуби стойността им.

# 118
  • Варна
Penkoman, в бг е загуба да инвестираш в имоти,тип ново строителство. След балона от 2008 г. Няма осезаем растеж. Новото строителство изисква поддръжка и разходи. Има много по-удачни методи за инвестиране.

# 119
  • Варна
А, инвестицията в недвижими имоти като цяло не е кой знае колко доходна, това е така. Аз не говоря за инвестиция, а за пристан по време на буря. Иначе естествено, че има ръст от 2008-ма насам. Апартаменти, които тогава бяха по 30 000 евро в момента са по 45 000 евро, ако това не е ръст...не знам.

Общи условия

Активация на акаунт