Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 627
  • 831
  •   1
Отговори
# 510
Нито брокер, нито собственик съм, но се дразня от ново регистрирани потребители, които просто винаги задължително хейтват! А Вие брокер ли сте или сте строителна фирма, че така оплювате някои строежи? Просто Ви погледнах постовете /9 на брой/ и всичко е хейт, освен питането Ви за цените на апартаменти. Интересно се получава, не мислите ли?

Купувач. Също не разбрах как точно оплювам строежа на крис, като просто цитирам обективните факти, както са представени от сайта им? Еми, за мен по 8 апартамента на етаж, предимно двустайни, с 9 кв. спални, не е най-добрия проект за сграда, но всеки сам си преценява как желае да си харчи парите.

Иначе, не знам какво точно сте гледала в постовете ми, но сигурно вече половината са в опит да ви обесня, че "хейт" не е синоним за "инфо от сайта на крис билдинг". Ако на вас ви харесва, бъдете спокойна и си купете каквото желаете, няма значение дали на някой друг му харесва или не.

Спирам до тук, че просто темата се изчерпа отдавна. Пожелавам ви успех, с каквото и да се занимавате.

# 511
  • ВАРНА
ВГИ - какво лошо им има на Лабиринт - Фамия в новата част на Победа - ако са на висок етаж и откъм пътя купените апартаменти? 

За мен на първо място е гледката - тоест минимум 5 етаж и да не последен.

# 512
На мен на Планекс ми харесват сградите, поне като фасада и външна визия. Има някакъв елемент на вкус. Но нямам представа как са разпределенията или качеството на изпълнението.

# 513
  • Варна
А то само във Варна е така...
И въпреки всичко казано има блокчета с прилично качество.Не може да се сложи всичко под общ знаменател.

# 514
Точно, София е друга България!

# 515
  • Варна
Друга България е, да.
Двустайна панелка,преустроен в тристаен 74кв.м. след ремонт в Стрелбище за 135 000 euro , добре ли е?

# 516
  • ВАРНА
Твоя описан случай е нещо уникално.  

Направих си труда да търся  вчера   двустайни в София    на хубав етаж - над трети задължително и да не е последен за до 49 000 евро и да не са  от Люлин!!!.....
излизат поне 5-6 в Младост на четвърти етаж и Надежда.

Такива са цените за същите етажи във Варна в Младост - Победа - Възраждане 1....т.нар. средни недалечни кв.

за София  не съм кой знае колко запознат - мисля техния Младост и Надежда отговарят на наще Младост и Възраждане 1?

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 15:51 от Варненец

# 517
Не сравнявайте ябълки с круши.

# 518
  • Варна
При нас (Владиславово над Лидл) от днес копаят за нов блок, цял ден тежки машини напред - назад минават (а по принцип е мъртвило откъм коли). Баш сега по празниците се сетиха, когато ще съм по цял ден вкъщи.

# 519
Днес гледах блока на явор срещу марешки. Има едни балкончета ( гледат към светофсра ) само с врата, ами тази врата е доста тясна на ширина. Някой по-закръглен ще трябва да минава с натиск. Защо ли са такива орязани...

# 520
Последен етаж в ново строителство би ли бил проблем според вас? Нали би трябвало да ги строят според съвременните стандарти?

# 521
Последен етаж в ново строителство би ли бил проблем според вас? Нали би трябвало да ги строят според съвременните стандарти?
До 5 г протичат.
Личен опит.
Изключение е, когато последния етаж е определен за инвеститора или децата му, тогава се влага повече внимание.

# 522
  • Варна
Не съм много съгласен. В момента има едни дебили над мен дето ми вгорчават живота и съм се заклел, че апартамент повече с някой над мен няма да купя. Нека на пет години правя ремонти, голяма работа. Аз като ме събудят 5 пъти в месеца и като се ядосам и вече парите са ремонта са налица в ниска работоспособност и пропуснати ползи.

# 523
  • Варна

Аз бих купил, даже малко съжалявам, че не взех последен етаж. Това, което ме спря беше, че при първоначалния проект почти изцяло стените гледащи на север щяха да са открити. В последствие проекта претърпя промяна и се оказа, че са почти изцяло покрити, ама каквото такова, надявам се тия над мен да не са някакви изтървани диваци и тия шумоизолации, които са положени на пода да вършат някаква работа.

# 524
Не съм много съгласен. В момента има едни дебили над мен дето ми вгорчават живота и съм се заклел, че апартамент повече с някой над мен няма да купя. Нека на пет години правя ремонти, голяма работа. Аз като ме събудят 5 пъти в месеца и като се ядосам и вече парите са ремонта са налица в ниска работоспособност и пропуснати ползи.
Така е, за шума съм съгласна. И аз имам идиоти над мен, и сега особено когато заведенията не работят, събирания и шум са ежедневие.
Оставам на мнение обаче, че последен етаж е кофти избор в дългосрочен план.

Общи условия

Активация на акаунт