Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 088
  • 831
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Елит в България няма, на тая държава упорито от около 650 години генофонда и от хора с интелект или се изнася или се затрива, чудо е че не се е превърнало тука като в оня филм Идиокрация. Затова няма и не може да има елитни квартали защото простаците и простотията, мързела и дебелащината са се инфилтрирали навсякъде. Виница има наистина потенциал да стане хубав квартал, но има още много да му се облагородява, а и задължително условие е да спрат зимата да горят боклуци за отопление.

# 706
Съвсем спокойно днес елитни се водят Победа/Конфуто  - Цветния - Виница/Траката  - Галата/Зеленика.
Избягвам такива коментари. Ама кажи честно, ти сериозно ли?

# 707
  • ВАРНА
Сериозно - Да...съвсем целенасочено не сложих с големи букви към днешна дата....и очаквано скочиха засегнатите и смеещите се.

# 708
  • Варна
Студа ти е изпил мозъка,приятел...

# 709
Ти явно живееш в друг град. Завий се с одеялото, че навън е люта варненска зима.

П.С. Имам (или по-точно ще имам) имот в един от изброените за елитни квартали, но изобщо не се самозалъгвам, че е "елитен".

# 710
Сериозно - Да...съвсем целенасочено не сложих с големи букви към днешна дата....и очаквано скочиха засегнатите и смеещите се.
Абе пич, Виница до ония ден беше село на 3 км от Варна. Днес вече е топ епитен квартал...ти се шегувш.

# 711
Какви работници те гонят не знам. В квартали като Младост, Възраждане и Виница има нормални работещи млади семейства с деца, които търсят изгодно и комфортно - не съм писал никъде луксозно.

Виница не мисля че има нещо общо към днешна дата с примитивните Владиславово - Кайсиева - градина и Аспарухово - Ракитника - Боровец.

Съвсем спокойно днес елитни се водят Победа/Конфуто  - Цветния - Виница/Траката  - Галата/Зеленика.
Разбиранията ми за елит са коренно различни.

То елит във Варна има ли въобще, че чак и квартали?

# 712
Подкрепям идеята, че елитни квартали във Варна няма. Причина културата на населението. Траката да речем си е хубава вилна зона, както и Зеленика. Обаче не са квартали. Останалите са си квартали, но чак пък елитни. Направо пръскат елитарност. Ако целта е била провокация, добре ти се получи.

# 713
  • Варна
Кварталите са като млякото, една капка оцет и се разваля вкуса, същото е и цял блок с нормални хора и един простак и всички страдат. В България няма разделение на обществото по гилдии, професии, разбиране за начин на живот, както е в някои квартали на запад. Някой който полага тежък труд трудно може да разбере защо ти ако цял ден си работил на компютър и заспиваш трудно ти пречи чалгата му след като той може да заспи навсякъде и по всяко време във всякакви условия.

# 714
  • ВАРНА
Абе пич, Виница до ония ден беше село на 3 км от Варна. Днес вече е топ епитен квартал...ти се шегувш.

Къде съм писъл топ елитен? 

Във Варна всички квартали са с разбити улици....това е единствения - голям недостатък на Виница да не е пълния смисъл елитен.
 За съжаление  важи за навсякъде тук и също  и с Траката и Евксиноград  - които се водят вече  топ елитни...Но и за тях важи варненското правило улици  тип село пресъхнала слива - врачанско....примерно де.

# 715
  • Варна
Е толкова занижен стандарт на човек не бях срещал скоро.

Искаш ли да обясниш тук пред всички какво за теб е значението на думата "Елит" ? Явно само ти не го знаеш.

# 716
Добре де, що се заяждате, ясно във Варна за елитност е трудно да се говори, но районите с по-високи цени очевадно са по-предпочитани - друг е въпроса кой може да си го позволи, районите в близост до море и център също, останалото са интерпретации.

# 717
  • Варна
Скрит текст:

Малко ъпдейт на някои сгради - Петия елемент, Металекс грийн май беше и на Спедстрой.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 22:57 от Не се сърди, човече

# 718
  • Варна
На мен лично ми допада Металекс Гардън* как се получава чисто като екстериор.Днес минах от там и ме впечатли и на живо. Жалко само за клиентите,които "ще имат гледка към морето"...

# 719
Евсиноград също ли е квартал вече?
Нещо изоставам аз по темата.

Общи условия

Активация на акаунт