🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 1

• 22 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Понеже ми се струва, че някои не схващат костюма на Макарона, това е френски макарон:
Скрит текст:

Е, ти сериозно ли?! Едва ли някой в темата го е объркал с юфка, спагети или макарони със сирене. Това, че е френски макарон, не ми пречи да ми прилича на възглавки от Джъмбо. Аз съм много разочарована от представените маски в новия сезон. Не ми харесват, не ме грабват, не са ми сладки, забавни, интересни. Стряскащи са ми, а някои и доста противни.

# 706
  • София
Интересен сезон се очертава. Почти никой не познах, имам предположения. Владо Пенев много ме напряга като не е в роля. Аааа, ъъъ, хън, мън и накрая нищо. Рачков не го издържам и се радвам, че не е водещ. Добър подбор на участници. Маските са по-скоро "не" за мен.

Булката - розовия Пауър Рейнджър
Баба Яга - може би Иван Юруков, но се съмнявам. По-скоро заради песента мисля, че е той. Или пък Дидо от Д2.
Мозъкът - нещо средно между Скуидуърд и Дафи Дък. Залагам на Георги Мамалев.
Палячи - ужасен костюм, мразя клоуни. Камелия Тодорова.
Змията - имаше едно филмче Мишки рокери от Марс. Нещо в гласа бегло ми напомня за Борис Солтарийски, но едва ли е той.
Златният - много харесах обувките 😂
Книгата - тук са рециклирали маската на Рицарят от миналия сезон. Някоя от старата генерация естрадни диви. Заради бюста казвам Катя от Ритон.
Очите, aka Храстчето - прилича на Оскар Мърморкото от улица Сезам. Залагам на Люси Дяковска - стойката, гласа.
Бебето - май модел за маската е била Дара. Иначе залагам на Рачков, с това чеплензене и подскачане. Ама от толкова аутотюн какво да слушаме.
Плашилото - никаква идея.
Ангелът - харесва ми костюма, но в главата малко са я докарали като джинка 😂 Хубав глас. И според мен е Есил Дюран.
Светлината - Люмиер от Красавицата и звяра. Хареса ми.
Хищницата - хубав глас, в главата прилича на сърдита плюшена мечка.
Макарончето - харесва ми. Залагам на Деси Слава. Има много добър контрол над гласа си, може да пее в различни стилове, а и е дребничка.

# 707
Златният - съгласна съм с Михаела, че много напомня на Папи Ханс и заради уликата с името

Книгата - напомня ми на гласа и тембъра на Милена, но тя май е по-висока

Другите са ми мъгла Grinning

# 708
Водещите са доста сковани, дано да се разчупят по нататък, абе липсва ми Рачков...
Журито, само Азис дава адекватни коментари и предположения. Владо Пенев не е за панела, доста дразнещ е.
За Маските съм 50 на 50. Някои са доста добри, но има и несполучливи.
Хареса ми, че участниците са неразпознаваеми. Аз имам по-сигурни предположения само за Ангела- Есил Дюран и Макарона-Десислава. Но ще видим.

# 709
Маските са доста крийпи този сезон, някои като за фрийк шоу. Но все пак ми харесаха Макарона - цветно и забавно на фона на останалите, Баба Яга, Храсчето и Плашилото са оригинални. Най-интересен по улики и някак по държание ми е Мозъка, най-добре пя Макарона. Най-безинтересни са ми Бебето, Булката и Хищницата. А най-смотана маска - Книгата. Аз предположения нямам никакви. Тези Десислави и Есили дето подхвърляте на 100% - не съм ги слушала, не съм ги и гледала, че да знам те ли са или не. Иска ми се да не са, въпреки че все някой от боята са вмъкнали.
Не ми хареса Владо Пенев - само хън-мън и нищо, не му е там мястото. Азис, ох да върнат Гала по-добре, за него пък всички са му колежки и колеги от жанра, изброи една камара такива. Мишето, тя пък заби в някакви трета глуха, които не съм и чувала.
С две думи - маските не ми харесаха, но участниците са добре подбрани и неразгадаеми.

# 710
  • UK
За този сезон се включвам и аз.

На мен пък маските супер много ми харесаха. Повечето бяха доста интересни, какво като са страшни, важното е да има мистерия.
Панелът и водещите в този си вид не ми допаднаха особено, не ми беше забавно и не се смях на смешки, закачките между Рачков и Мария миналия сезон ми липсват.

Предположения за участниците нямам, не следя много звездите в България и ми е трудно да разпознавам гласове, но на Храста и на мен гласът ми заприлича на Люси Дяковска.

# 711
Светлината май ще е Илчев-когато започна да пее, много ми заприлича на шепненето на Лили Иванова. Но може ли толкова женски глас да прави той? Много тънък и женски глас звучи накрая.

Змията бих казала Свежен Младенов. Мисля, че е актьор и скоро имаше интервю с Мон Дьо, където обясни, че е повярвал.

# 712
  • Ню Йорк
Много ми хареса началото! Маските са малко кофти, но биват. Отървахме се от Рачков - добре, ама Владо Пенев е мъка за слушане.

# 713
  • София
На мен и в предишния сезон маските ми бяха ужасяващи-студени, безжизнени лица. Само рицаря, гарвана, паунда, розата и до някъде кукера бяха ефектни. В този, повечето са просто, откровено грозни. Баба Яга, клоуна (не знам защо има такъв персонаж, съществува фобия от клоуни), храстчето, книгата са страховитички, но доста ефектни, а макарона е сладурски.
Много се надявам Баба Яга да е Иван Юруков или Деян Донков, а ангела почти сигурно е Есил Дюран. Наскоро пя джаз и в шоуто на Цитиридис. Клоуна предполагам е Люси Дяковска. На моменти долавях нейния тембър.

# 714
  • софия
Много се радвам, че Рачков не е водещ. Всичките му лигавщини и халтура ги знаем до припадък. Мисля, че той е бебето.
С водещ Геро е по-забавно и нормално. Като свикне ще стане още по-добре.
Булката мисля, че е Златка Райкова.
Храстът-очи - Люси Дяковска.
За другите не съм сигурна в предположенията.

# 715
Може ли мозъка да е Рачков. Не четеше ли той много бързо?

# 716
  • Пловдив
Може ли мозъка да е Рачков. Не четеше ли той много бързо?
дребен е за Рачков.

# 717
И аз мисля, че Рачков е Мозъка. Казвал е в интервюта, че всъщност е сериозен, мълчалив и обича уединението. Освен това движенията повече ми приличат на неговите от Бебето.

# 718
... Рачков... Казвал е в интервюта, че всъщност е сериозен, мълчалив и обича уединението.
Не само го е казвал, а и наистина е такъв извън сцената, направо темерутест. Лични впечатления на един познат. Simple Smile

# 719
Мозъкът е възможно да е Рачков, предвид и избора на песен - той неведнъж е казвал, че Тодор Колев е бил негов учител, приятел, ментор, благодарение на него е станал актьор. И неведнъж е демонстрирал уважението си към него от сцената.

Общи условия

Активация на акаунт