Отговори
# 780
А6о бременност е абсолютно неприемлива, то си изпий хапчето.

# 781
  • France
Пила съм 2 пъти спешното хапче. Това е по-добрият вариант от аборт. И следващия път внимавайте повече Rolling Eyes

# 782
  • София
Започнала и приключила е менструацията ти, а в цикъл си в момента. Даже е възможно да си в овулация. Вместо да се терзаеш, имаш време за спешна контрацепция. И другия път ползвайте презервативите по предназначение.

# 783
А какво мислиш за хапчето за спешна контрацепция,да пия ли?

В твоя случай – задължително. Колкото и да е вредна спешната контрацепция, пак е по-добре от един аборт.
И следващия път си събирай ума и не се съгласявай на незащитен секс. Нищо няма да изгубиш, напротив. Ще си спестиш много неприятни моменти.

ПП Питащата е ученичка още.

# 784

ПП Питащата е ученичка още.

Тогава бързо да тича до аптеката за хапче.

# 785
Страх ме е да го изпия,но бременност е абсолютно неприемлива. Страх ме е да не ме боли и да няма обилно кръвотечение. До утре следобед ще мога ли да го изпия при положение,че рисковият полов контакт е бил днес?

# 786
Раждането е по-страшно.

# 787
Страх ме е да го изпия,но бременност е абсолютно неприемлива. Страх ме е да не ме боли и да няма обилно кръвотечение. До утре следобед ще мога ли да го изпия при положение,че рисковият полов контакт е бил днес?

Ти шегуваш ли се? Искаш ли да правиш аборт или да родиш? Те как ти се струват като болка и кръвозагуба? Това не е хапче за аборт.

# 788
  • София
Кръвотечение и болка има при хапчетата за аборт. Това хапче само спира овулацията и най-много да ти прецапа и следващите няколко цикъла да не са ти точно навреме (да закъснеят или подранят).
Виж, абортът е болезнен, а раждането хем боли, хем те ангажира за поне 18 г. занапред, а обичайно доживот.

# 789
Ако овулацията е била днес, хапчето няма да помогне. Тия хапчета се пият веднага, защото иначе докато го изпиеш (както пише на опаковката до 72 часа след секс), може белята да е станала.

# 790
  • France
На твое място щях да тичам да някоя денонощна аптека. Спешното хапче спира загнездяването. Няма да те боли, но цикълът ти може да е една идея по-обилен и неточен в следващите месеци. Следващият път прочети листовките на пезервативите.

# 791
На твое място щях да тичам да някоя денонощна аптека. Спешното хапче спира загнездяването. Няма да те боли, но цикълът ти може да е една идея по-обилен и неточен в следващите месеци. Следващият път прочети листовките на пезервативите.

Нямам възможност да тичам до денонощната аптека,ако го взема утре следобед, прекалено късно ли ще е?

# 792

Според моята АГ хапчето измества овулацията и ако вече е настъпила, вече можеш да се надяваш само. Може би има различни хапчета с различно действие, но това е моята информация.

# 793
  • France
Отворих Видал-а за да си сверя часовника. Зависи от хапчето. Има 2 ефекта - пречи на овулацията и има негативен ефект върху загнездяването. Най-ефикасно е до 12 часа след секса и максимум до 72.
Има разлика най-вече във вторичните ефекти- дали ще те боли глава или ще повръщаш. Нямам спомени нито за едното, нито за другото.

# 794
  • София

Нямам възможност да тичам до денонощната аптека,ако го взема утре следобед, прекалено късно ли ще е?

Ами като нямаш възможност, вземи го след 2 дни... Но тогава няма да има смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт