Отговори
# 810
Тъй като съм притеснена ме интересува кога най-рано мога да си направя тест за бременност, не искам да чакам датата на очакваната менструация,ако се е случило нещо искам да разбера възможно най-скоро.

# 811
  • Стара Загора
Тъй като съм притеснена ме интересува кога най-рано мога да си направя тест за бременност, не искам да чакам датата на очакваната менструация,ако се е случило нещо искам да разбера възможно най-скоро.
Всеки ден си прави кръвен тест, докато вените ти не се калцират. Няма друг бърз начин.

# 812
Има някаква възможност да отчете правилно 2-3 дни преди датата, но не може да се разчита изцяло. Ако го направиш мкого рано, може да покаже отрицателен, а всъщност да си бременна.
Няколко дни няма да променят положението, така че най-добре си изчакай.

# 813
Когато аз забременях имах симптоми на бременност,много отчетливи  седмица преди очаквания Мц,но аз познавам тялото си много добре -имах изключително  обилно бяло течение, като мляко,гърдите ми бяха оголемени и при най-лекото докосване изпитвах болка,а най-отчеливо  беше придърпването и от двете страни в яйчниците . 4 дни преди МЦ ,направих първо уринарен тест ,който показа съвсем ама съвсем бледа,почти невидима втора чертичка . От притеснение  отидох и направих кръвен  тест-около 15 лв ми струваше кръвния тест като той отчита и преди очакваната дата за менструация. Има си графа на нивата на прогестерона в организма /хормона на бременност/ . От 0 до 20-няма бременност. Моите бяха 131 4 дни преди МЦ. Съветвам кръвен тест  за най-ранно разбиране

# 814
В моя свят преди започване на полов живот девойката посещава гинеколог с майка си, обсъждат противозачатъчни и други методи за предпазване от забременяване и избират заедно най-подходящия. В същото време младежът води подобни разговори с родителите си, така щото двамата млади да са теоретично подготвени, преди да пристъпят към практиката. Отделно е обсъждането на темата в училище.
Изобщо не говоря на едро - имам трима тийна, големия е на 17 и половина. Говорим с тях по темата свободно и спокойно.

# 815
  • France
Имам 2 момчета. Дано да се справя добре, че наистина не искам бъдещите им приятелки да тръпнат по този начин.

# 816
  • София
Когато аз забременях имах симптоми на бременност,много отчетливи  седмица преди очаквания Мц,но аз познавам тялото си много добре -имах изключително  обилно бяло течение, като мляко,гърдите ми бяха оголемени и при най-лекото докосване изпитвах болка,а най-отчеливо  беше придърпването и от двете страни в яйчниците . 4 дни преди МЦ ,направих първо уринарен тест ,който показа съвсем ама съвсем бледа,почти невидима втора чертичка . От притеснение  отидох и направих кръвен  тест-около 15 лв ми струваше кръвния тест като той отчита и преди очакваната дата за менструация. Има си графа на нивата на прогестерона в организма /хормона на бременност/ . От 0 до 20-няма бременност. Моите бяха 131 4 дни преди МЦ. Съветвам кръвен тест  за най-ранно разбиране
Стига глупости. Седмица преди МЦ едва ли е имало завършена имплантация, камоли увелично чхг до степен да се отчете в урината. Болката в гърдите и уголемяването им е ПМС и се получава и без бременност и е напълно нормално, както и течението и пръдърпванията.

# 817
  • София
В същото време младежът води подобни разговори с родителите си,

На 32 вече е късно за такива разговори, но девойката на 17 можеше поне хапче да пие, вместо сега да се чуди.

Кръвен тест ще покаже 2 дни преди очакваната менструация.
Уронарен тест - в деня на закъснението.

# 818
ceta аз като теб все се притеснявах но не забременях когато не исках,може би защото никога не е свършвал и да има повторение..Когато решихме че искаме бебе не ставаше 3.4 месеца ии миналия януари не очаквах да съм (правихме само веднъж с повторение,но и свършване с цел) амиии... сега малкия е на 3 месеца,така че ако се притесняваш и нежелана бременността следи тялото си добре и на 10ти можеш да направиш и кръвен тест според мен

# 819
Fever, мнението ми беше по принцип, очевидно в конкретния случай за разговори е късно.

# 820
ceta аз като теб все се притеснявах но не забременях когато не исках,може би защото никога не е свършвал и да има повторение..Когато решихме че искаме бебе не ставаше 3.4 месеца ии миналия януари не очаквах да съм (правихме само веднъж с повторение,но и свършване с цел) амиии... сега малкия е на 3 месеца,така че ако се притесняваш и нежелана бременността следи тялото си добре и на 10ти можеш да направиш и кръвен тест според мен
Ние ползвахме винаги презервативи, но последният път се награбихме без да мислим . Моля се да не съм забременяла , защото не ми се преминава през целия този ужас на аборта , който няма да ми се отрази добре нито физически,нито психически.

# 821
Защо като не ти се преминава през този ужас на аборта, не изпи хапче за спешна контрацепция. Аборт приемаш, но хапче не.......това не мога да го разбера.

# 822
Защо като не ти се преминава през този ужас на аборта, не изпи хапче за спешна контрацепция. Аборт приемаш, но хапче не.......това не мога да го разбера.

На такова място съм ,че нямаше как да купя,а когато можех щеше да е прекалено късно за хапче.

# 823
  • София
Това доказва колко му пука за теб, щом не намери начин да иде да ти вземе хапчето и да ти го донесе, когато ти не можеш да идеш да си го вземеш сама. Грешки на растежа, за които дано не плащаш висока цена и да ги научиш навреме, защото иначе звучиш симпатично и уравновесено.

# 824
Това доказва колко му пука за теб, щом не намери начин да иде да ти вземе хапчето и да ти го донесе, когато ти не можеш да идеш да си го вземеш сама. Грешки на растежа, за които дано не плащаш висока цена и да ги научиш навреме, защото иначе звучиш симпатично и уравновесено.

Всъщност той беше на косъм да запали колата и да ми го донесе , но нашите си бяха в нас,а те не знаят за него,съответно няма как да взема хапчето. Той се опитваше да измисля всякакви варианти,но ситуацията беше такава,че нямах възможност изобщо да се добера до хапчето пък камоли да го изпия.  Пука му за мен ,не си мислете така колкото той е виновен за създалата се ситуация,толкова и аз. Единствените хора, на които съм споделила ситуацията сте вие,с приятелки такива интимни неща на този етап не споделям,а с мама не намирам общ език.

Общи условия

Активация на акаунт