Отговори
# 840
Здравейте! Снощи стана малък гаф с презерватива, но се случи преди приятелят ми да свърши. Бях 4-5 ден цикъл. Днес се чудех цял ден дали да отида да си купя Ескапел, но така и не се реших. Знам, че се пие до 72 часа, така че и утре сутринта няма да е късно. Та, въпросът ми е, има ли шанс да съм бременна и да пия ли хапчето изобщо. Отскоро съм полово активна и досега не ми се е налагало да пия, затова се притеснявам. И има ли по-добра алтернатива от Ескапел?

# 841
  • София
Според мен не е необходимо, щом мъжът не е свършил, а ти си била в менструация.

# 842
  • По света и у нас
Да, ти си още неопитна и се впрягаш. То не става чак толкоз лесно забременяването спокойно, трябва да си между 6-ти и единайсти ден от цикъла, той да е свършил в теб, да не си кльощава,  пълничка, да не си стресирана.
Ескапела е първата крачка, ако пропуснеш него и разбереш по-късно че си бременна има и някаква инжекция или друго хапче беше, което може да прекъсне нещата, след което следва оперативно отстраняване.

# 843
Когато не искаш понякога става и от полъх на вятъра откъм казармите Wink Трудно е за искащите.
Иначе статистически си права - не става ей така.

# 844
Да, ти си още неопитна и се впрягаш. То не става чак толкоз лесно забременяването спокойно, трябва да си между 6-ти и единайсти ден от цикъла, той да е свършил в теб, да не си кльощава,  пълничка, да не си стресирана.
Ескапела е първата крачка, ако пропуснеш него и разбереш по-късно че си бременна има и някаква инжекция или друго хапче беше, което може да прекъсне нещата, след което следва оперативно отстраняване.

Тотални глупости. Така ме развеселихте от сутринта. Grinning Чудя се аз, защо само стройните жени имат бебета Joy
По темата, шанс да забременеете има и в други случаи освен между 6 и 11 ден.

# 845
Аз с моя дълъг цикъл, ако чаках да забременея между 6-11 ден... 🤣 Щях още да си чакам.
Наистина не съм виждала слаби или пълни бременни жени, само с идеално средно тегло.
А и е всеизвестен факт, че по време на пандемии и войни, бебета не са се раждали, та липсата на стрес е от най-основно значение.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 14:46 от Pistachio

# 846
Здравейте! Имам закъснение от 4 дни на цикъла. Правих тест и е отрицателен. Миналият месец ми дойде на 23-тия ден- 03.12 и ми тече около 10дни. Имам полов контакт на 22.12 като не е свършвал в мен. Каква е вероятността да съм бременна и теста да не показва? Този месец си бих и втората доза ваксина за Ковид, възможно ли е тя да дава отражение?

# 847
Възможни са и двата варианта.

# 848
След ваксина са много вероятни леки аномалии в цикъла за 1-3 месеца. Залагам на това.

# 849
След ваксина са много вероятни леки аномалии в цикъла за 1-3 месеца. Залагам на това.

Дори и повече.

# 850
Когато човек се е стреснал е като малоумен . Обаче …. да си кажа болката.. снощи ми беше 22-ри ден от цикъла ,очаквам го на 28-мия или 29-тия ден (винаги ), тоест -на 7-ми или 8-ми . Но !вчера мъжът ми каза ,че се е изпуснал малко ,веднага се измих ,което не е от значение ,ако ще е станало нещо. И понеже следя Овулацията си по ЦС ,а тя беше най- обилна до 16-ти ден и  след това почти нямам секрет ,освен  кремообразна слуз и то в малко количество оттогава до днес ,та винаги ли овулацията съвпада със ЦС или е възможно ОВ да закъснее ,пък по средата на цикъла ЦС да си я има просто ,без да е предвестник на ОВ или да я съпътства ? Не ми се пие ескапел ,но знам,че вероятност винаги има и сега не мога да взема решение какво да правя ….

# 851
От личен опит - ову ми е била ден преди цикъла, задържан фоликул повече от обикновено. Не е математика това. Може и с цикъла да съвпадне. Рядко, но не е невъзможно.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 13:33 от Maria_Mia

# 852
  • София
Ами пазате се или използвайте презервативи, за да няма притеснения Simple Smile Ескапел не са бонбонки и не е добре да се пият при всяка притеснение, защото винаги си има и последствия.

# 853
Здравейте отново! Влизам да споделя,че днес след 5 дни закъснение ми дойде. Най-вероятно се дължи на ваксината,защото до сега никога не съм имала такива аномалии. Дано от следващият месец се нормализират нещата. Благодаря за споделените мнения.

# 854
Здравейте.
С приятеля ми правихме  секс на 4тия ден от цикъла ми ( 1ви януари), ппц трае 6 дни, бешд супер намален от 4тия ден и после ми течеше само на капки от 4тия ден до 6стия, презерватива се  скъса и следователно той свърши в мен.
Има ли шанс да съм забременяла?
И след колко време мога да разбера, мога ли да разбера примерно след 4/5 дни или трябва да мине повече време?

Общи условия

Активация на акаунт