Отговори
# 120
Здравейте, на всички...притеснявам се... с приятеля ми правихме секс ..свърши в мен и след 40 мин пих веднага ескапел на другия ден ме болеше главата явно от хапчето остават ми 11 дни до цикъла знам че не беше правилно но направих си 2 теста за бременност даде отрицателно...надявам се да се панирам излишно...помогнете ми!! Благодаря ви предварително!

# 121
  • София
Надали си бременна. Тест можеш да направиш повторно след закъснението, ако настъпи такова. Ползвайте презервативи, спестяват главоболието.

# 122
Надали си бременна. Тест можеш да направиш повторно след закъснението, ако настъпи такова. Ползвайте презервативи, спестяват главоболието.
много ти благодаря...панирана съмм много...оценям че отдели време ...

# 123
Щом си пила Ескапел,едва ли си бременна. Тест сега няма да отчете,ако ти закъснее тогава направи. Успех!

# 124
Щом си пила Ескапел,едва ли си бременна. Тест сега няма да отчете,ако ти закъснее тогава направи. Успех!
  БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ...!!! Наистина съм много панирана и ценя вашите мнения и подкрепа..!

# 125
  • София
Стискам палци всичко да е наред, но друг път се пази, наистина много паника ще ти спести Simple Smile Прочети си на трезва глава внимателно листовката на Ескапел, ако не я пазиш - има я и в интернет, за да знаеш какво можеш да очакваш като странични ефекти и да не се плашиш излишно.

# 126
Стискам палци всичко да е наред, но друг път се пази, наистина много паника ще ти спести Simple Smile Прочети си на трезва глава внимателно листовката на Ескапел, ако не я пазиш - има я и в интернет, за да знаеш какво можеш да очакваш като странични ефекти и да не се плашиш излишно.
Имам я в мен е..не се притеснявам от страничните ефекти важното е да няма бебе това ми е паниката...БЛАГОДАРЯЯ!!!!!

# 127
Извинявай, на колко години си? Звучиш ми като 15 годишна.

# 128
Привет
От вчера имам кафяво течение не е обилно, но корема ме боли както когато ми идва цикъла. Трябва да ми дойде утре 28.11 вече почнах да се притеснявам и преди съм имала леко кафеникаво течение, но когато се появи в рамките на деня вече си почва нормален цикъл.Незнам какво да си мисля дали е здравословен проблем?

# 129
Привет
От вчера имам кафяво течение не е обилно, но корема ме боли както когато ми идва цикъла. Трябва да ми дойде утре 28.11 вече почнах да се притеснявам и преди съм имала леко кафеникаво течение, но когато се появи в рамките на деня вече си почва нормален цикъл.Незнам какво да си мисля дали е здравословен проблем?
Кафявото течение е свидетелство за разместени хормони. Говори с АГ и ендокринолог. Аз бях така преди да ми открият Хашимото, това не значи, че при теб е същото, просто са ти разбъркани хормоните, но хубаво да се консултираш.

# 130
Здравейте, може и да е глупав въпрос, но се нуждая от мнение. На 26 септември пих ексапел. После на 2-3 октомври имах леко зацапване за 2-3 дни. На 10 октомври отидох на гинеколог, който ми каза че имам фолукул, които се е задържал заради хапчето. През този период си направих може би 4 теста за бременност. Един след хапчето, два след онова кървене през октомри и 1-2  след като видях, че цикъла ми не идва на датата през октомври.На 2 ноември ми дойде цикъла( мисля си, че е цикъл защото беше с нормална продължително, но с малко по- голям обем). Сега се притеснявам, че все още не ми е дошъл цикъла, при положение че минаха 28 дни от миналия такъв.
Дали е възможно все пак да съм бременна или само си въобразям?

# 131
Със сигурност не си бременна.
Ескапела те е разместил обаче цикъла.

# 132
Здравейте!Пия регулон от 5 месеца,не се пазехме с партньора ми допреди един месец.4 теста съм направила оттогава,все са отрицателни,но аз все се филмирам.Имам един аборт и ме е страх...Един яйчник и противоположната тръба имам,след операция от ендометриоза.Пия хапчетата за да не се образуват кисти на яйчника.Тааа скоро не е свършвал в мен,4 хапчета ми остават, гърдите ми са напрегнати,пак се терзая за евентуална бременност.Възможно ли е това?

# 133
  • USA
НЕ.
Когато зряла яйцеклетка се освободи от яйчника, чийто тръба липсва, няма как яйцеклетката да достигне матката.
Aĸo яйчниĸa, ĸoйтo имaтe e caмo eдин нe e пpoблeм, тoй пpoизвeждa зpялa яйцeĸлeтĸa вceĸи мeceц, нo мнoгo e вaжнo тpъбaтa, ĸoятo гo cвъpзвa c мaтĸaтa дa e нaпълнo здpaвa и фyнĸциoнaлнa. Aĸo мaтoчнaтa тpъбa нa фyнĸциoнaлния ви яйчниĸ нe paбoти, тo зaчeвaнe пo ecтecтвeн път нямa ĸaĸ дa ce cлyчи.

# 134
НЕ.
Когато зряла яйцеклетка се освободи от яйчника, чийто тръба липсва, няма как яйцеклетката да достигне матката.
Aĸo яйчниĸa, ĸoйтo имaтe e caмo eдин нe e пpoблeм, тoй пpoизвeждa зpялa яйцeĸлeтĸa вceĸи мeceц, нo мнoгo e вaжнo тpъбaтa, ĸoятo гo cвъpзвa c мaтĸaтa дa e нaпълнo здpaвa и фyнĸциoнaлнa. Aĸo мaтoчнaтa тpъбa нa фyнĸциoнaлния ви яйчниĸ нe paбoти, тo зaчeвaнe пo ecтecтвeн път нямa ĸaĸ дa ce cлyчи.
Това малко не е точно така, имам приятелка, която забременя от яйчника без тръба, в месеца преди инвитрото това първо, второ яйчника не произвежда яйцеклетка всеки месец, редуват се, ако този месец яйцеклетката е от десния яйчник, то следващия е от левия.
Бременност с липсваща тръба е възможна, но много рядко. Бременност с не функциониращ яйчник не е възможна.

Общи условия

Активация на акаунт