Отговори
# 135
Здравейте започнах противозачатъчни от първия ден на цикъла както трябва. Пия ги стриктно в 1 и същи час. Приятеля ми свърши в мен на 12тия ден. Възможно ли е да съм забременяла?

# 136
НЕ.
Когато зряла яйцеклетка се освободи от яйчника, чийто тръба липсва, няма как яйцеклетката да достигне матката.
Aĸo яйчниĸa, ĸoйтo имaтe e caмo eдин нe e пpoблeм, тoй пpoизвeждa зpялa яйцeĸлeтĸa вceĸи мeceц, нo мнoгo e вaжнo тpъбaтa, ĸoятo гo cвъpзвa c мaтĸaтa дa e нaпълнo здpaвa и фyнĸциoнaлнa. Aĸo мaтoчнaтa тpъбa нa фyнĸциoнaлния ви яйчниĸ нe paбoти, тo зaчeвaнe пo ecтecтвeн път нямa ĸaĸ дa ce cлyчи.
Напротив.Съществуваща тръба може да улови яйцеклетка от насрещтният яйчник.

# 137
Здравейте започнах противозачатъчни от първия ден на цикъла както трябва. Пия ги стриктно в 1 и същи час. Приятеля ми свърши в мен на 12тия ден. Възможно ли е да съм забременяла?
Не, образовайте се малко, кога и какво се случва в тялото ви. Особено пък ако пиете противозачатъчни и 10 пъти да свърши във Вас шанса да забременеете е нищожен, по малко от 0,02%.

# 138
Добър вечер на всички във форумчето! Heart
Имам въпрос отново за тази моята приятелка,защото за пореден път звънна да ми се оплаче от некадърството на приятеля ѝ:
Тя ми сподели че цикъла и е свършил днес изцяло,защото са го правили със презерватив и каза че е имало малко кръв по него.
Така де до тук нищо плашещо.
Обаче идва следния гаф:
Презерватива се е скъсал,а приятеля и е бил свършил в него и каза че в нея е попаднало доста голямо количество и утре сутринта приятеля ѝ ще ходи за Ескапел,но тя сигурно ще го изпие по обяд или следобед.
Тя е на 15,но дали заради тази нейна възраст,в която сперматозоидите доста по-бързо могат да си свършат работата е възможно да се случи забременяването преди да изпие утре хапчето?
Благодаря предварително!

# 139
  • Пловдив
Няма такова нещо за сперматозоидите на 15. Ескапел ще свърши работа, отделен въпрос е,  че най-вероятно изобщо не е в овулация. Номерът "една приятелка" го знаем.

# 140
Няма такова нещо за сперматозоидите на 15. Ескапел ще свърши работа, отделен въпрос е,  че най-вероятно изобщо не е в овулация. Номерът "една приятелка" го знаем.

Знаех си че така ще си помислите обаче този път и предния в който писах пак за нея,защото тя ме помоли и в момента пак,не се отнася за мен.Попринцип ако пиша нещо за себе си съм супер притеснена дори няколко пъти ми триха публикации за задаване на едни и същи въпроси.

# 141
  • USA
Много често на тази твоя приятелка и се късат презервативите или се изхлузват....или младежа не знае какво прави или са им скапани, да си смени  марката на презервативите.

# 142
Аз не мога да разбера защо на 15 правят секс?За къде бързат,нещо по-съществено няма ли за правене,скучно ли им е?Къде са майките им....?Ужасена съм!Никаква амбиция, жажда за живот,стремежи нулеви,мечти.....!!!Дай краката горе,джуките,циците, цигарите,Escapell....И после ПКЯ, стерилитет,аборти....Еййй, дъщеря имам,страх ме е да живее в тоя свят 😟

# 143
  • Пловдив
Чак пък толкова драма...

# 144
papa6ka,специално ПКЯ не знам да е от ранен секс аз съм започнала от 2 години сега съм на 22 почти и 3 и съм с ПКЯ...

# 145
Голите коремчета,не-пазенето на кръста,измръзването.... Много са причините за такива проблеми....Този еакапел разбърква хормоните,натоварва организма.Сигурно за някои не е драма дъщеря им да се чекне на 15 в нечие легло днес,утре в друго,но после в кабинета на гинеколога не е приятно да гледаш,че детето ти страда.За мен обаче е, просто изказах мнение и изразих отношение,той форума е затова.

# 146
  • Пловдив
И от голо коремче не става поликистоза. Така че повече информация, по-малко кършене на пръсти.

# 147
Да,разбира се съгласна съм и аз мисля сестра ми която е на 14 и постоянно си говоря с нея,но просто някои момичета се считат за големи и готови ...  За кръста и голите коремчета сте права Simple Smile настива се

# 148
И от голо коремче не става поликистоза. Така че повече информация, по-малко кършене на пръсти.
Аз каквото исках да кажа,го казах.Говоря от личен опит и не с цел да развивам лекции по медицина."Да би мирно седяло,не би чудо видяло". Девойката да чете и сама да си прави заключения.

# 149
Аз каквото исках да кажа,го казах.Говоря от личен опит и не с цел да развивам лекции по медицина."Да би мирно седяло,не би чудо видяло". Девойката да чете и сама да си прави заключения.

Да тук сте права и се съгласявам напълно с вас.И аз и обяснявам поне ако ще прави секс да слагат правилно презервативите,макар че тя твърди че ги слагат правилно,но логиката тук малко бяга,защото ако всичко беше наред нямаше сега да го има този проблем и главоболията ѝ щяха да са настрана,но уви..аз мислех че си е взела поука след последния път,когато го правиха без презерватив и той пак беше свършил в нея..и и обяснявам че Ескапел не е бонбон,а е доста силно хапче и не може да се приема за щяло и нещяло..

Общи условия

Активация на акаунт