ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 320
  • 773
  •   1
Отговори
# 300
  • Отвъд алеята зад шкафа
В нашата гимназия днес публикуваха информация за РС, смяна, как ще протече първият учебен ден, паралелки, класни ръководители, кабинети на всеки клас и учебници, които са същите като миналогодишните и аз вече съм ги закупила. Остава само да изпера униформите. Ще успея да закарам първо каката до нейното училище, а после и малката, така че ще "огрея" през  оградите на две места Smile

Мария, браво за хормоните на Ния!

# 301
Ми аз съм се оплаквала от същите неща 5 години Simple Smile Wink Дано пък ги оправят Simple Smile
Сега тръпна в очакване за малкото дете Simple Smile

# 302
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, сега проверих класната на Ема по какво преподава, оказа се, че е по АЕ. Не знам как да тълкувам тази информация, дали е добре или не е...

# 303
  • софия
И аз да си кажа, че и в Колежа няма никаква информация. Примирена съм. Успокоението е, че първата седмица не е строго учебна и ще имаме време да се организираме, а и се надявам, че няма да трябва да обикалям книжарници в несвяст в търсене на учебниците на 28 издателства.
Остава точно една седмица. Изобщо не мога да повярвам. Така беше и когато тръгна на градина, и когато беше първи клас.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 18:13 от zvаnchе

# 304
  • София
Трябваше да се организираме да си носим табелки с никовете от бгмама на родителската в 127мо, сега си седя сама във физкултурния салон и нямам с кого да си говоря Grinning

# 305
  • София
И аз да си кажа, че и в Колежа няма никаква информация. Примирена съм. Успокоението е, че първата седмица не е строго учебна и ще имаме време да се организираме, а и се надявам, че няма да трябва да обикалям книжарници в несвяст в търсене на учебниците на 28 издателства.
Няма, бе - ще учат само 7 предмета в 8-ми клас. Joy И физическо де, но там рядко искат учебник. Laughing

# 306
  • софия
Моята каза, че ако трябвало да се запише за допълнителен спорт, щяла да запише волейбол да "вдигнела малко височината", че не искала да остане гном (162 см е, колкото съм и аз 😴). Ако станела 170 щяло да е идеално. Баща й е 186, но той се е съсипал от всякакви спортове в младостта си.

# 307
Пак ли няма кандидат за смг? Трябваше след 17 часа да го обявят на сайта.

# 308
И аз така, в 127мо, но седнах до братовчедка ми.

# 309
Ако някой е останал без училище...
Свободните места в София към 18:00 часа днес
СМГ не присъства в списъка.

# 310
  • софия
Получихме писмо с подробни указания. Един ден от седмицата ще учат дистанционно. Обядът за различните випуски ще е по различно време.

# 311
  • София
Гледам свободно място в Търговско-банковата и се сетих за онова детенце, което бе прието, но след скандал от страна на някаква родителка, класирането бе отменено. Дано, дано да се е записал в желано училище.
Утре на родителската в 19то ще взема да попитам кое е детето с космическият бал 😁

# 312
  • София
Я да ви питам, че има доста планинари сред вас - искаме следващия уикенд да отидем към Пампорово и Широка лъка - ще препоръчате ли хубаво място за настаняване и за хапване?

# 313
  • София
Аз да се отчета от родителската - бързо, стегнато, организирано. Не са на кабинети, което ми е супер. Видяхме учителите, казаха какви тетрадки и т.н. Само не разбрах защо само учителките по испански баш не казаха нищо Grinning Като цяло съм обнадеждена, надявам се да не е напразно Simple Smile

# 314
  • софия
Я да ви питам, че има доста планинари сред вас - искаме следващия уикенд да отидем към Пампорово и Широка лъка - ще препоръчате ли хубаво място за настаняване и за хапване?
Тази мама много удобно е обобщила - https://www.bg-mamma.com/?topic=1138632.msg41213735#msg41213735

Общи условия

Активация на акаунт