ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 328
  • 773
  •   1
Отговори
# 285
Браво, Мария! Ще се нормализират нещата при Ния❤!
Обещание дадено при форсмажорни обстоятелства, не се зачита😃

# 286
sssani, Грийн, Didia, качиха и учебници, преподаватели.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 16:29 от Amanda.D

# 287
  • София
Да, ние ще сме при нова учителка по БЕЛ, но пък се радвам за Тричкова по математика.

# 288
  • София
Да се похваля: след 6 седмици на еутирокс, ТСХ от 8,39 е паднало на 3,68! За първи път някакви по-нормални стойности!

Ей това е хубава новина! Много се радвам! А за ФЕГ ....омммм

# 289
  • София
Мария, освен да се внедриш като доброволец, който да подава информацията за качване на администратора на сайта на ФЕГ. Това ми се вижда най-лесния начин да има навременна и обстойна информация.

# 290
Ох, в първия момент прочетох( не прочетох до край) , Мария да се внедри като таен агент.😎
Мария, смени си ника на Мария 007.

# 291
  • София
Освен това доста народ от темата се събра във ФЕГ - можете спокойно да предявите изисквания за по-добра организация. При първа възможност, разбира се.
Според мене ще има тежест, понеже ще е организирано.

Браво за добрите показатели на Ния. Simple Smile

# 292
Бисе, за тебе винаги Heart

Много е яко как последната публикация на сайта е от 18.08.2020, която ни казва, че февруари отборът по волейбол е станал първенец... Съвсем навременно и актуално, но пък са любезни и завършват: "Макар и със закъснение поздравяваме нашите спортисти и техния треньор за големия успех!".

В същото време Ния гризе нокти дали ще е с приятелка в един клас, а списъците отлежават в някоя папка.

Спирам се. Доброволец съм на тема образование по всяко време на денонощието.

# 293
sssani, Грийн, Didia, качиха и учебници, преподаватели.
                Благодаря! Добре,че надникнах тук.Нямам никакво време и....съм завъртяна от ежедневието,че даже не успявам да ви прочета внимателно,но....това дето трябва да го видя го виждам. Yum

# 294
Мария, страшна си!❤😃
Ама, как ти отива 007!
I,m Maria . Maria Bond.

# 295
Учебниците вече са край бюрото му, без английския, който ще е с обща поръчка, и информатиката, която още не съм купила.
Аз предпочитам да купувам всичко онлайн, нямам книжарница подръка. Онлайн ми е най-удобно. Идват на служебния адрес, вечерта си ги нося вкъщи. Обаче всяка година досега се ядосвах, че нямам предварителна информация за пустите му учебни тетрадки и учебници по зип. Та тази година съм повече от доволна. Поне осмокласника в края на август беше ясен откъм учебници. Не че няма и с какво допълнително да ни изненадат като започне учебно година. Изобщо не си правя илюзии за това.
Родителската среща при нас щяла да е онлайн. Обаче кога ще е, е мистерия. 🤣 Можеха да ни съберат там на двора. Хич не ми се стои пред компютъра в тази жега.

# 296
  • София
Искам да се изкажа само, че колкото и да е добра организацията, все ще искаме повече. Аз лично съм ок с по-голяма част от нещата в едно от обсъжданите с добро училища. Има обаче хора, но които все нещо им е трън в очите.
Но, да, училищата с претенции трябва да са и с добра организация. Усещането, че не си сам, че има кой да ти разясни, да знаеш, че и училището работи ЗА децата е голям плюс!

# 297
И аз от много неща се дразнех. От друга страна, направили да много жестове и коморомиси. Моето дете освен Хашимото, имаше и други проблеми, здравословни и емоционални. Излезе от училището като една нормална личност, със самочувствие,знания и т.н. Така че човек не знае какво печели и какво губи Simple Smile

# 298
Да, винаги ще има някой за нещо да е недоволен, но въпросът е къде се оплаква и ако е на правилното място каква е реакцията.
Хепи, с какво ще е по-ненормална личност щерката ако днес си знаеше класа, програмата и учебниците? Не виждам връзката между информираност и спокойствие. Дори моето неспокойствие е гарантирано когато не съм информирана.

# 299
  • София
Аз търпеливо си чакам за информация от 35-то, защото знам, че имат нова директорка и не очаквам много навременна информация. Но за няколко дни пуснаха 3-4 нови съобщения - класни учители, кабинети, купони за стола, дата за родителска среща. От днес има съобщение, че в събота ще правят тяхна борса в двора на училището за продаване на учебници и помагала.

Общи условия

Активация на акаунт