ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 342
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз взех всичко на старо, но в добро състояние. Английския само ще е половината нов.

# 481
  • София
Оф, да, и аз никак не обичам да останат неизписани тетрадки, а често се случва. Няма как да останат за другата година. Обикновено ги ползваме за решаване на задачи по мат или нещо друго.
Иначе ние взехме нови, тази година поне ще е така - имат малко предмети. Само англ. остана. На род.среща казаха, че може да ги поръчаме чрез тях, 105лв. с намалението. Уж говореха с микрофон, но аз не чувах всичко. Май в тази цена са и тетрадки. Другата опция е да ходя до книжарницата им. Забравих и друго да пиша - по БЕЛ ще имат входно ниво втората седмица, след преговор.

# 482
  • София
здравейте,
За тези, които ползват Школо, вече актуализираха данните: пак си имам две деца, но вече в две различни училища. На профила на сина ми има и буквата на новия клас, така че, ако някой все още не знае в коя паралелка е детето, може да види от там ( ако ползват Школо, разбира се).

# 483
  • София
Да, и ние имаме вече. Дажи и програмата е качена, въпреки че и в сайта на училището ни я има. Много ми харесва това, че поне тази година няма да им тежат толкова раниците.

# 484
Това не е до действия на Школо, а на училището. Пробвах за всеки случай. Изписва ми, че няма такъв ученик в училището.

# 485
Вече съм добавена като родител в 127-мо, в Школо. Нищо не съм правила аз. Имаме и съобщение от класния, най-вече за тези, които не са били на родителската с най-важната информация накратко. Браво на класния, май леко го бях подценила!
Публикувам си пак мнението, защото изчезна по някаква причина преди малко, някаква грешка ми изписа.

# 486
  • София
Моят син още е 7ж!

# 487
  • София
Ние в старото училище имахме само до "б" клас. Това "ж" ме впечатли.
На нас вчера ни казаха, че трябва да се заяви смяната на училището в Школото. Не знам дали не е оправено нашето и защото преди дни направих това. Тогава ми изписа, че този ученик има друго училище (старото ни). А може и просто сега да са ъпдейтнали инфото.

# 488
"Няма качени данни за тази година"

# 489
Постепенно ще въведат новите данни от новите училища. До 15 септември, без да има нужда да правим нещо, ще станем родители на 8 класници и в Школо.

Родителската среща мина вчера. Класната много ми хареса,  мила и същевременно изискваща ми се стори.
Последните две седмици слушам как в Първа са само деца на мутри и мутреси със скъпи коли, че и от конкретни марки,  Е не ги видях ни колите, ни мутрите.. Явно са били преоблечени и са дошли пеша Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 08:59 от скаридка

# 490
  • Пловдив
И моят. Нищо друго, не са ми се обадили още за родителската среща, но иначе има инфо за 1 учебен ден.

# 491
До сега нямаха  електронен дневник изобщо и сега малко ме притеснява какво трябва да направя. От училището ли трябва да ни дадат парола за достъп или сами се регистрираме?
Разбрах, че и училището където беше до сега и където е малкия ще са вече с школо...та как се случват нещата с две различни училища?

На родителската нищо не разбрах, а специално попитах. Нещо от сорта, че ще обясни на децата като започнат...Но на мен ми е притеснено Simple Smile Не съм добра в чакането!

# 492
Ще ви кажат на родителската

# 493
  • София
Как актуализирате данните в Школо?
Не откривам такава опция.

# 494
Зазу, автоматично ще стане при вас. Изчакай да назначат новия ви административен зам.директор.
Моли, трябва да се регистрираш в Школо сама. После заявяваш достъп (така се казва бутончето) и класен те одобрява. Аз харесвам Школо. Интуитивен е и лесен за употреба.

Дори си мисля, че като имаме Школо ми е излишно да имаме фб група на родителите на класа. Там има опция да пишеш до всички родители или до част от групата. За випуска ми е удобен фб.

Общи условия

Активация на акаунт