ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 433
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
Не трябваше ли днес след 17 часа да обявят приетия кандидат в смг? Да не би никой да не се престраши да кандидатства?

# 61
  • у дома...
Нашата родителска среща също ще е на 10-ти, ама ще мине без нас. Ако всичко е наред, от 8-ми сме в Дряново. Заслужена почивка за цялата фамилия, макар и само за няколко дни.
Днес пристигнаха и останалите учебници за девойката - "чете" на испански Grinning И беше доволна, че помни неща от "Дора Изследователката".

# 62
В сайта на училището има информация за учебниците. Разбрах и всички учители. Това инфо обаче беше дълбоко законспирирано в сайта и успях да го открия само, защото вече ми бяха казали за него. За родителските срещи обаче нищо още не пише.

# 63
Много ми се иска да отида на родителска среща, дано да успея. Трябваше да си освободя 15 септември, но вече е късно...
Ще бъде втора смяна. Като за начало е добре, защото иначе ще трябва да става много рано, а напоследък не му се получава. Класната преподава френски, което също ми харесва.

# 64
  • софия
Бети, честита бъди! На всички твои празници да получаваш приятни изненади и да ги споделяш с любими хора още дъъъълги години в здраве.

Ние с Мрън ходихме днес да се подстрижем и неочаквано се запознахме с още една мама от темата 😊 Беше странно и малко конфузно за мен, но приятно, не знаех какво точно да кажа. Надявам пак да се засечем някъде за по-дълго 😏 Има много готин малък бръмбар 💙

# 65
Звънче, а как разбрахте, че сте от една тема?

# 66
Ама ,ако знаете как ви завиждам, че се срещате и запознавате!
За мен това са изключително приятни емоции:)
Звънче, започвам да мисля, коя съфорумка има малък бръмбър( не са малко съфорумките с бръмбърчета).
Ако заложа на Зазу, ще  уцеля ли?Simple Smile

# 67
  • София
Едва ли. Аз съм на село. Цял ден вали, през повечето време се търкалям в леглото и чета книга Blush . Не съм виждала жив човек, освен домочадието и родата.

# 68
  • София
Може евентуално майката на бръмбарчето да си каже. 😁
Аз не мога да отгатна.
По-скоро е любопитно как установихте, че се познавате от форума.

# 69
Зазу, приятна почивка:-)
Няма да гадая повече:)

# 70
  • софия
Звънче, а как разбрахте, че сте от една тема?
Тя ми подсказа страхотна фризьорка. Първата, която успя да подреди малко косата на мрънкалото. Те бяха преди нас при нея, фризьорката знае кой ми е дал нейното име. И просто дойде и ни поздрави, а аз в неочаквани ситуации съм леко неадекватна.
Съфорумката е един от любимите ми хора тук и има много бръмбари  😁

# 71
  • София
Е значи е имало логика в това, че сте се разпознали. 😊
Бях на път да предложа да си измислим парола при съмнения за среща със съфорумци. 😁

# 72
Red:grinning:,
- Униформа?
- Зелено наметало.

# 73
Бисе, освен да ти се обадя, когато идвам. Ама не се знае емоцията дали ще е положителна 😂😂😂

# 74
  • София
Хаха, Биси! Ти си възвишена.
Аз си представях как лежерно захващам тема, в която споменавам и натъртвам на думата "кюфтета". 😁

Общи условия

Активация на акаунт