ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 333
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
Руми, друго си е със софийски карти. По- шукаритетно си е😀

Ми как, знаеш ли как ще се надуем 😂

# 466
Знам, знам, даже няма да ми се обадиш за кафе 😃

Момичета, във вашите школи по АЕ има ли увеличаване  на таксата тази година?

# 467
Може да сте коментирали, но да кажа - детето, освободило мястото в СМГ, е заминало да учи в чужбина.
Не, спечели пълна стипендия в частно училище и отиде там. Училището не е българско, но си е в България (почти в София) Simple Smile

Хора, аз съм в шок: учебна тетрадка по математика в гимназия.......... Чета, пак чета и пак същото пише. Явно ще си вменя още една задача.

Момичета, във вашите школи по АЕ има ли увеличаване  на таксата тази година?
При нас - не.

# 468
Анубис, Архимед или Просвета( на две от издателствата се водят работни листове)? Но поне не е Регалия. Joy

# 469
Мария, сега, ако кажеш, че дори и сборник не им искат, защото в учебната тетрадка ще се упражняват, съвсем ще ги призная. Simple Smile

# 470
Мария, при нас има увеличение на таксата с пачти 100 лв.
Дори не бях информирана, а на място ми го съобщиха, когато записвах Моника.
Преди няколко дни се обадих, за да попитам от кога започва записването и дали ще се учи присътвено, но не споменаха нищо по въпроса с таксата.

# 471
Работни листове на Анубис. Сборник само при мама ще има. До тук са 2, единият е започнат вече.

Бисе, ние ще сме онлайн само. Може затова да няма увеличение, знам ли.

# 472
  • София
Не, спечели пълна стипендия в частно училище и отиде там. Училището не е българско, но си е в България (почти в София) Simple Smile
Има две училища, които отговарят на това описание. Аз всъщност нищо не знам за тях.
Вероятно не е това в района на Панчарево, защото него със сигурност съм го виждала, упоменато като училище, в което учат деца на чалга-величия (поне до 7 клас).

# 473
  • sofia
Мина родителската. Класна ще му е учителката по немски, та поне тази година ще прекарват доста време с нея. Допадна ми и я харесах. Часовете ще са на блокове и отпада кабинетната система за повечето предмети. В стаите без маски, по коридорите ще носят. Обясняваха за влизане от различни входове за различните етажи, но сградата ми е непозната и изобщо не разбрах обясненията.
Ще са само първа смяна цялата година, като лошото е че започват от 7:30. Ако минат олайн ще си вървят часовете по програма. При установено болно дете, класът минава онлайн.
Разумно звучеше директорката, докато разясняваше и коментираше мерките.

# 474
И нашата РС в новото училище мина днес. Беше на двора и не особено ползотворна Simple Smile Директорът разясни общите правила и мерки. Всеки клас ще се съобразява със схема на влизане и излизане от стаята. Маски могат да се свалят като се настанят на чиновете. Сами ще си почистват с дезинфектант работните места под наблюдение на учител. Само ИТ и Инф. са в кабинети, другите часове в класната стая. Повечето часове ще са блок и по този начин ще разместят междучасията.
По ФВС ще излизат на разходки навън, добре облечени. Няма да играят в салон и нямат изискване за облекло за спорт. Това е за времето на пандемията. По принцип училището е със добри спортни традиции и това не ни харесва, но няма как.
Видяхме се само с класната - по математика и по НЕ - нов за училището учител, за първо впечатление- много ми хареса!
Изобщо не разбрахме какви и колко тетрадки да купуваме, което мен ме дразни. Учебници по НЕ с обща поръчка, също и сборника по Мат.
Дадоха и списък с учителите, които за мен са само имена...Детето ще се запознава с тях след 15 Simple Smile

# 475
  • у дома
Айде, под номер 3 ме пишете и мене във В клас - ни емейл, ни обаждане до тука.
Хей,събрахте се и това е!Ние с Бисето ще завиждаме благородно и гайничко ще  въздишаме по  хубавата компания!
Реших,че има ново класиране за училищата 200 нови отг и 13 стр-изчетох 3 стр,но др. ще чета утре...Не изтърпях и ви дочетох...
Мария,това с РЛ на Анубис къде-във ФЕГ ли? Щото при нас си ги има-аз нали те шокирах преди дни с това ,но сборник няма и пак ще водя война с моето за допълнително решаване.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 00:54 от svetlaem

# 476
  • софия
Хохохохо, мисля, че поне едно от децата от нашия клас - момиче, също ще е в класа на Ния.

# 477
Хохохохо, мисля, че поне едно от децата от нашия клас - момиче, също ще е в класа на Ния.

# 478
Момичета, какво е вашето мнение -нови или употребявани учебници за 8-ми клас. С ДО миналата година имаше такива дето не ги отвори, използваше дигитален вариант.От друга страна си мисля, че новите, могат да му увеличат мотивацията за учене☺Поне при каката го имаше този ефект😊😊😊..Но сега с младежа се колебая...малко е отвеян ..над тези неща..

# 479
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз взех някои нови, някои стари, не всичко намерих употребявано. Догодина ще гледам задължително да ги продам, не става дума за някакви 10-20 лв., а за това, че не обичам излишно да се хаби хартия. До 7 клас системата с предаването на учебниците на долните класове много ми харесваше.
Особено ме дразни да останат неизписани големи, красиви и скъпи тетрадки. Затова тази година взех среден формат, 60 листа. Предполагам, че само по англ. ще трябва по-дебела, но ще изчакам до РС.

Общи условия

Активация на акаунт