Ново начало?

• 10 117
  • 201
  •   1
Отговори
# 105
Че те мъжете също търсят каквото си искат. Simple Smile

# 106
Има случаи, в които мъже над 50г. дори, се женят и създават ново семейство. Не мисля, че годините са толкова притеснителни. Има ли желание- има и начин.... Въпросът е как се изтриват 6 години от живота?

# 107
Рени, по твоята тема питах мъжа ми, би ли създал ново семейство. Просто дали е готов да започне от начало и да мине всичко. той е на 45 г. Отговорът му беше: - Ама ти луда ли бе? А аз кога ще живея.
Ти си направи изводите. Хората, които са имали семейство и то се е развалило по някаква причина, намират за най-голяма грешка да започват пак отначало. Разбери ги и ти и не се сърди.

# 108
Ти какво очакваше да ти отговори? Ами дааа, разбира се, на драго сърце ще се оженя пак😂

# 109
Има случаи, в които мъже над 50г. дори, се женят и създават ново семейство. Не мисля, че годините са толкова притеснителни. Има ли желание- има и начин.... Въпросът е как се изтриват 6 години от живота?
След този коментар не виждам защо търсиш съвети повече. Зациклила си и държиш на твоето. Според ТЕБ има начин, а според мъжа НЯМА за него. Какво толкова си се вкопчила не разбирам. Виждам обаче накъде вървят нещата и ти пожелавам да имаш всичко, което желаеш с правилния човек за теб.

Как да изтриеш 6г? Как хората 'изтриват' 30г брак? 8г връзка с 2 деца, как как..като избират своето щастие и път в живота. Раздялата не е равносилна на смърт, а на ново начало. Много си черногледа относно развитието след зоната на комфорт. А там може да е 100 пъти по-хубаво...сама си стискаш очите и после питаш нас " Ама защо ми е тъмно бе хора " ...
Препоръчвам да гледаш това, за да видиш, че в живота не всичко е черно и бяло и щастието е единствено в нашите ръце.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 15:51 от Tual

# 110

И за мен конкретно възрастта напартньора не е проблемът в твоя случай.
Но мисля, че погрешно интерпретираш последиците. Нищо не се "изтрива" от живота на човека. Обаче това не означава, че когато поеме по даден път и стигне до задънена улица, не следва да потърси друг. Понеже алтернативата ще бъде просто да седи с лице към стената до края на живота си.

# 111
Ти какво очакваше да ти отговори? Ами дааа, разбира се, на драго сърце ще се оженя пак😂
Истината казва. И моя го питах по темата, хипотетично ако на 50 остане ерген би ли взел за жена 30 годишна. Каза ми "не нямам нерви за всичкото това". Не, че аз нещо съм кривотия или от сорта, но не му се занимавало. Секса е отделна тема при мъжете, нали знаете.

# 112
Теб какво те топли дали ще си вземе каквато и да е, или няма? Как ви се занимава с подобни хипотези, не знам.

# 113
Рени, по твоята тема питах мъжа ми, би ли създал ново семейство. Просто дали е готов да започне от начало и да мине всичко. той е на 45 г. Отговорът му беше: - Ама ти луда ли бе? А аз кога ще живея.
Ти си направи изводите. Хората, които са имали семейство и то се е развалило по някаква причина, намират за най-голяма грешка да започват пак отначало. Разбери ги и ти и не се сърди.

Дали ако някой негов приятел го попита би отговорил по същия начин?
Всеки разумен мъж ще отговори така както ти го е казал, само и само да не си навлече мръкяне и високо кръвно в партньора. Има мъже където жената го напви на гъз и той мълчи (що да си развалям рахата и спокойствието).
С въпроса към него ти си му казала и как да отговори.

# 114
Е вие очаквате ли мъжете ви да ви кажат: "Да, скъпа, веднага бих стартирал пак с някоя нова жена" Simple Smile

Никой не знае какво и как, докато не му се случи Simple Smile

# 115
Теб какво те топли дали ще си вземе каквато и да е, или няма? Как ви се занимава с подобни хипотези, не знам.
В подкрепа на темата на авторката. Да не се чуди, защо 50 годишния я иска само за секс, и нищо сериозно.

Е вие очаквате ли мъжете ви да ви кажат: "Да, скъпа, веднага бих стартирал пак с някоя нова жена" Simple Smile

Никой не знае какво и как, докато не му се случи Simple Smile
Ние сме доста откровенни с ММ, нито аз му спестявам нещо, нито той на мен.

Много съгласна съм, че човек никога не знае какво ще се случи в бъдещето.

# 116
  • София
Мъж би стартирал и на 100, ако иска. Тоя не иска.

# 117

И защо трябва да ги изтриваш тези 6г от живота си?
Изживяла си ги,но постигнатото не те удовлетворява.
Това е твоя опит.Дано си извадила и правилни изводи.
Продължаваш напред по пътя си.

# 118
Рени, за другите хора не знам, но специално моят мъж си е искрен с мен. Той ми казва какво мисли, включително и за секс с друга жена, ако иска да прави ще ми каже. Просто сме си близки.
Според мен, ако човекът беше ерген и нямаше деца, щеше да се съгласи, но човек, който е минал през това и се е развел, защото не може да го издържи, трудно ще се съгласи да влезе пак в джаза, както му се вика.

# 119
Не, ти опитваш ли се да си представиш какво безумие е да те питат ще се ожениш/омъжиш ли пак, при положение, че си още женен/омъжена. А даже и да не си. Направо си задавате отговорите. Близостта пък какво общо има с тъпите въпроси?

Общи условия

Активация на акаунт