Ново начало?

• 10 141
  • 201
  •   1
Отговори
# 90
от 3 години му говоря, той не желае и директно го заявява. Казва, че ни е добре така " обичаме се, защо да си създаваме напрежение и да се занимаваме с битовизми" .................
Искам да добавя, че колегата е с 2 години по-голям от сегашния ми приятел. Би трябвало да умее да ме предразположи и да се доверя.
Ми, значи още преди 3 години, или поне 2, е трябвало да приключиш сегашната си връзка.
Колегата - на 50, няма как да иска друго освен секс от теб. Ти си млада мацка, той клони към дядо. Не знам как изглежда, но надали му се бутат сума ти мадами на по 30, на опашка, че да има особен избор коя да изчу..изведе на кафе.

Да ти дам моя бивш? На 40 е, ама изглежда на 50. Никога не се е женил, така че би бил склонил на сватба и дете  Rolling Eyes Mr. Green

Сериозно - на тази възраст хората нямат енергията и желанието да се занимават тепърва с ревящи бебета и памперси, да тичат по проходжащи деца и т.н.
Освен това, колкото и грубо да звучи, изключвайки частни случаи като нелепа смърт в катастрофа, напр., в общия случай - човек на 50 е минал по-голямата част от живота си. Да кажем, че ще бъде до теб още 20 години. После ти ще си на 50, вдовица, а детето ти ще расте без баща.

# 91
Писали са ви за профилната снимка, ако е ваша, бих я махнала.. Много лична информация, година на раждане, име итн.

# 92
И от мен един глас за млад мъж. Какви са тия 50 годишни...? Аз на 40 се омъжих за втори път за 35 годишен. Жените сме по-енергични като цяло и не ни трябват възрастни мъже, вече преуморени и оклюмали. Разбира се, може да има изключения. Но и финансите са важни. Колко мъже могат да подсигурят и големите си деца, и новото бебе да изгледат? Не са много.

# 93
Гласуваме ли?
Аз съм въздържал се. Нито единият, и то не защото на мъжете нещо им има. Ти си обърканата и очакваща “развитие на връзката”, на хората си им е добре така.
Нали се сещаш, че последното, което един разведен мъж иска, е да се ожени,  и да има деца. Поне не и преди да е започнал със секса Wink

# 94
Скрит текст:
Вие сте на 31, той на 49. Дали ще иска да има дечица отсега нататък.? Потърсете си някой около вашата възраст.
Заявява, че иска да има още деца, но само той знае дали това е истина.

То му е време за внуци, ще има.Не го мисли чичката. 

А ти си намери някой около твоите години, не са малко 30+.

# 95
Прочетох само първия пост!
Много странно... Никога не съм търсила мъж за сериозна връзка, питайки той дали иска. Ми аз ако не искам. Той ако ме попита и кажа, че искам сериозна връзка, но не станат нещата какво, вече не искам ли? Не знам хората как знаят при положение, че още не сте опитали. Да, ясно, някой хора искат да се забавляват, бройкаджии и т.н., ама какво става като главата на такъв човек се завърти и започне да иска сериозни отношения. Аз като започнах да излизам с мъжа ми, той не искаше сватба, каза ми, че никога няма да ми предложи. Ми 9 месеца по-късно ми предложи.
Аз бих зарязала сегашния преди да взимам каквито и да е решения за новия. Помисли малко, остани малко сама, пък после скачай в дълбокото.

# 96
Да кажа и аз: - Не търси в бъдещите си партньори бащата, който ти липсва. Дали физически или емоционално, но ти не се чувстваш обичана от баща си. За това търсиш възрастен мъж, който да те обича платонически и да ти доказва, че никога няма да те изостави.
  Ако трябва потърси специалист, литература и чак след това( като оправиш кашата в душата си) се ориентирай към търсене на подходящ партньор.
  Говоря от личен опит и преживяно.

# 97
Теб май те е страх да оставиш сигурното..
Или толкова си свикнала да ти е удобно,че искаш от едно удобно на друго удобно.
Няма как да стане!
Ако някой ти обещае нещо предварително,смятай го за сладкодумец.
Ти би ли могла..?
Ако беше обратно..Той да иска от теб ангажимент и обещания,преди още да сте се опознали?

# 98
  • София /Абсурдистан
Свършиха ли се младите мъже бре?!

# 99
Какво очакваш от мъже над средна възраст,изконсумирани емоционално и в прединфарктно състояние ?Бебета ли ще гледат? По скоро ти ще се озовеш скоро, като болногледачка на някой такъв.
Я се осъзнай и търси човек ,с който да градите живота си на чисто.

# 100
Ау, щом ще почвате със секс, препоръчвам поне 10 години по-млад!
Какви са тези дъртаци? От дърто всякой бяга. Защо ние - жените да правим изключение?

# 101
Здравей, reni8902,

"дори не желае да живеем заедно." Той няма и да поиска! Губиш си времето с него. Досега цели шест години. Млади години!

"Не е и сигурно, че между нас ще се получи, може да иска само секс и отново да се окажа в същата ситуация." и "как да се пусна по течението без да съм сигурна,чe има сериозни намерения?"
За този човек знаеш ли защо е разведен?
Относно секса, според мен е прибързал.  Отделно, той не се ли притеснява, че иска да прави секс с обвързана жена?

# 102

Относно секса, според мен е прибързал.  Отделно, той не се ли притеснява, че иска да прави секс с обвързана жена?

Понякога и обвързаните правят секс. Дори за дядката е по добре, че е обвързана, няма да го занимава с излишни неща.

# 103
Ей, тези грохнали 50 годишни мъже! И това на фона на жените 40+, дето животът им едва ли не сега започвал...
Както има супер мацки на 40+, така има и мъже. И е супер ограничено жената с деца да има право да търси нов мъж, желателно бе деца, а мъжът не.

# 104
Много ясно, че някой, който вече има порастнали деца, няма да иска да се занимава наново с памперси - добре си му е така.
Новият пък иска секс просто, и то от "младичко".
Съвсем са си наред мъжете.
Само че ти, като им виждаш офертите, си помисли какво търсиш и къде го търсиш.

Общи условия

Активация на акаунт