Ново начало?

• 10 148
  • 201
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
И аз не разбрах, защо на първия не му кажеш, че искаш деца?
Понеже и втория е като първия на възраст. Първия така и така си го познаваш, изяснете само този въпрос.
Моят мъж е на 45 г. и мисълта тепърва да гледа деца го ужасява, така че аз ги разбирам кандидати.
от 3 години му говоря, той не желае и директно го заявява. Казва, че ни е добре така " обичаме се, защо да си създаваме напрежение и да се занимаваме с битовизми" .................

# 76
Не че нещо, ама с тия по-дъртите така се получава. Мъж, разведен и с дете/деца не очаквай да приритва от желание за нов брак и нови деца. Не е лошо да смениш целевата група, защото годинките си летят неусетно и утре ще се окажеш на 40+ в същото положение с поредния разведен дъртак.

# 77
Рени, от позицията на жена с деца и аз бих казала същото. Просто тази нужда като ти е задоволена няма как да се насилваш пак. Той е абсолютно честен с теб.

# 78
Скрит текст:
Понеже и втория е като първия на възраст. Първия така и така си го познаваш, изяснете само този въпрос.
Моят мъж е на 45 г. и мисълта тепърва да гледа деца го ужасява, така че аз ги разбирам кандидати.
от 3 години му говоря, той не желае и директно го заявява. Казва, че ни е добре така " обичаме се, защо да си създаваме напрежение и да се занимаваме с битовизми" .................

Това значи, че е най-вероятно и следващите 3, 13 ит.н. години да си приказвате същото.
Ако това те удовлетворява  - О.К.
Човекът не е крив. Аз съм по-млада от него, но при налични деца и у мен не напира желание за още.
Но при вас не е само проблем нежеланието за деца. Той просто не иска да се счита за обвързан с теб.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 16:05 от Judy

# 79
  • Обран бостан ;)
Рени, от позицията на жена с деца и аз бих казала същото. Просто тази нужда като ти е задоволена няма как да се насилваш пак. Той е абсолютно честен с теб.

Напълно подкрепям Криси.

Апропо - тук се подвизават няколко "ергенина" Trollface. Ако не ти пишат по едно лично - значи не искат да се бракуват.

# 80
Авторке значи за себе си си наясно, че връзката с настоящия партньор не е това което искаш. Имали сте хубави моменти, но отдавна не е така. Не живеете заедно, не иска битовизми, не иска деца...даже не ми е ясно какво иска. Той при родителите си ли живее? 47 годишен мъж че не иска деца разбирам, но че не иска да живее с любимата си...малко не го разбирам.(особено след 6 години)
Новия...по-зле и от сегашния. Аз не мисля че пречи да пробвате ама да искаш от него да се закълне, че нещата няма да останат на фаза "кафенца, ресторанти, почивки и секс" няма как да стане. Няма как да ти даде тези гаранции. Нито ти можеш да си сигурна, че след n броя излизания той ще е човека за семейство с теб.
Много се чудих дали изобщо да го напиша (защото съм сигурна че ще се хванеш само за този пример) но имам познат разведен, който се ожени повторно за момиче на годините на дъщеря си и след неговите 50 години си направиха две дечица. Гледат си ги и са щастливи. Имай предвид, че това е единичен случай, а не масовия такъв. Аз го приемам като изключението, което потвърждава правилото.

# 81
След 50 години деца да гледаш си е бая зор.Мъжът ми е на 48 и един час като тича след внучето е изплезил езика.

# 82
  • Обран бостан ;)
Признавам, че не приех темата сериозно.

Ако е такава - моля за извинение.

Сериозно:

Съдейки по 30 годишните мъже покрай мен забелязвам два вида. По-сериозните си имат работа и семейства. Другите по цял ден се блещят в телефоните, карат си таратайките и пушат. Пияниците и наркоманите не ги броя, но има и такива.

В този ред на мисли те разбирам защо харесваш по-улегнали, но ако трябва да се съобразиш с желанието за дете, имай в предвид следното.

Ако искаш да имаш от 50 г - ще имаш, но ще си го гледаш сама т.е. от него в най-добрия случай ще получиш само пари и секс.

Ако успееш да си намериш някой около 40, може за момента да не ти е достатъчно улегнал, но след време ще стане. Всеки млад мъж става на 50. По-добре да не го харесваш сега, а след 10 г., отколкото да е обратното.

Не знам какво повече мога да кажа, тъй че приключвам с участието си тук.

# 83
Съдейки по 40- 50 годишните около мен. Масово са разведени или не живеят много добре с половинки, следователн носят огромен емоционален товар, който не си заслужава. Отделно вече са се раздали, доколкото са могли в първото си семейство и сега искат просто да си живеят без битовизми и напражение, което неминуемо едно дете носи след себе си. Така, че по-добре млад мъж.

# 84
Не е ли по-разумно да си смениш профилната снимчица с някаква по-неутрална да кажем. Че бързо можеш да се окажеш без партньор преди да си се наумила да му кажел ли или не.

# 85
Скрит текст:

Дете щом е битовизъм за него  аз не мога да по ера в главата си какво правиш още с тоЗ "левент", та дори и златен да му е....никой от двамата не става, лесно е.

# 86
  • София
По-ясно от това не зная как да го заяви. Не желае деца. Има си, изгледани са.Топката е в твоето поле.
А другия, който е още по-възрастен, можеш единствено за търкаляне в чаршафите да използваш. Нереалистично е да очакваш, че ще предлага нещо по-сериозно.
Изобщо ситуацията е толкова ясна, че не виждам на кое се чудиш.

# 87
Има и разни дърти ергени, които чакат последния влак (младо яренце) да им роди наследник и да ги гледа на старини.
Свестните 30 годишни са "взети", не толкова свестните са "взети и върнати", а сингъл са или чудаци, или комплексари, или пияници, или болни кариеристи.
Та не е лесно тепърва да се създава ново и здраво традиционно семейство.

# 88
Скрит текст:

Ами, то и аз така ще кажа на тези години. Аз съм на 32, имам едно дете и повече не искам. Какво остава за мъж на 50 ... Поне е откровен с теб, а ти защо дремеш там вече 3 години... ти си знаеш. Той си е хвърлил безценната семка и гледа да си кара старините на спокойствие. На 70 ли ще прави бал на новото си дете... Кому е нужно? На теб - щото си млада и ти се иска семейство, ама на него му се иска млада мацка. Между другото имам една позната, дето е на 40 сега, мъжа й на 60+. Тя има голямо дете от преден брак, той няма деца, не иска деца и всички са щастливи и не се занимават с "битовизми".

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 19:24 от Ели-Мели

# 89
Рени, моя близка на твоите години си намери ерген, с три години по-възрастен от нея, който беше имал 8-годишна връзка, завършила с раздяла. Тя самата беше имала само учудващо неуспешни връзки, само с някакви странни образи, в това число и един 45-годишен, който можеше да й е баща.
Та харесаха се, не знам какво се чудеха и те, взеха се и в момента имат деца, щастлив брак и рози в градината.

Понякога се нареждат нещата, но ако се ориентираш все пак към подходящия за теб типаж. Намираш това, което търсиш. Тези разведени мъже по на 50, с деца по на 20 години, не ми се виждат точно хора, които искат да "свият" гнездо. Те искат от теб друго и ти знаеш какво е.

Общи условия

Активация на акаунт