Ново начало?

• 10 109
  • 201
  •   1
Отговори
# 135
Познавам хора, които са на възраст 60+ и правят секс..

# 136
Рени, на 45 приятелката ми се ожени за 60 г.
В началото на връзката им го наричаше секс-бог, тичаха по планини и тн.. 5 г по-късно, той сменя става, ремонтира сърце и се радва на 6-то внуче..

# 137
Познавам хора, които са на възраст 60+ и правят секс..
Голям секс ще да е на 60+. Няма как да си вярваш. Ако темата не е пързалка най-добре потърси психолог и виж каква е причината да търсиш мъже, които може да са ти бащи.
Аз съм на 30 и от мисълта върху мен да се поти 50 годишен ме побиват тръпки.

# 138
Има разлика между един 50-годишен и друг. Не харесвам неподдържани мъже. Пак казвам, че проблемът не е във възрастта на човека, а до нежеланието му да развием връзката.

# 139
Моя колежка смени става на 45, приятелка - на 55. И да, има живот дори след 60. Че и секс има.
Това обаче, пак казвам, не е най-големият проблем на авторката.
Нейният е в това, че не може да живее самостоятелно, само ако не е в някаква връзка, пък ако ще и да й дава илюзорна сигурност, се чувства в някакво относително равновесие. И че търси сигурност в началото на връзката, което е нелепо.

# 140
  • София
Има разлика между един 50-годишен и друг. Не харесвам неподдържани мъже. Пак казвам, че проблемът не е във възрастта на човека, а до нежеланието му да развием връзката.
Човекът има ум в главата, за разлика от теб.
Наясно е, че никакво развитие на връзката не може да има при тази възрастова разлика.
За чук-чук ставаш,  но за таралеж в гащите- не.

# 141
Е, голяма част от нежеланието идва от възрастовата разлика. Както каза Абсурт, човека е разумен, за разлика от теб

# 142
На така зададения от нея въпрос, аз бих я оставила да се чуди сама.
Нежеланието дали идва от разликата, от отношенията, или е от друго естество - не бих обобщавала, но всеки е свободен да живее с илюзиите си, че от неговия избор по-правилен няма.

# 143
Човека в прав текст ѝ е казал, че не иска повече деца. Колко по-ясен да бъде?
За какво са му деца на 50 годишен, които вече има отгледани. Тепърва да сменя памперси и да тича подир прохождащо.

# 144
Аз окончателно се обърках какъв е въпроса? Мъж 1 е откровен - не иска деца, битовизми и съвместно съжителство. Обаче секса е УАУ. Рени ти обаче искаш семейство и деца. Не виждам как ще стане.
Мъж 2 знае поне на приказки, че иска деца, но иска и секс, който не е проверен. Както знаем приказките са си само приказки, но за да се разбере дали ще са истина освен да се пробва не виждам как ще стане.  Разбирам, че с Мъж 1 си имате рутина и хубави моменти, но не иска това за което ти мечтаеш. Добре, че е напълно честен и ти можеш да вземеш решение с тази информация.

# 145
Въпроса е, че всичко трябва да се случи както авторката желае, ама ей на, живот...пусто не става.
Искам мъж, искам да е точно този, искам точно той да направи дете и  да живеем в приказка до старини.
Да, обаче отношенията не са нещо, което можеш да плануваш или режисираш по свой вкус.
Докато не се освободи от мисълта, че за 30г жена Е НОРМАЛНО да прави секс с някой НОВ не виждам да се променят нещата.

Извинявай, ама говориш сякаш този ти е първия в живота и трябва да е последен. Секса се случва с време и напасване понякога, не може от 1 път да е уау. Много незряло отношение към връзките като цяло имаш. Ще се потретя, имаш да работиш над себе си, но толкова се обърка, че по-скоро ще ти писне и ще си стоиш там, където си сега. Съжалявам, че съзнателно искаш да си затвориш очите.

Извинявам се, ако думите ми звучат рязко, не ми е това целта.

# 146
честно казано, ако за 6 месеца не си изпитала потребност от секс с новия кандидат, не мисля, че ще получиш тепърва... и въобще не знам как се мотае около теб още - много влюбен ще да е, което пак е странно за мъж на тази възраст, който нищо не получава от теб...

# 147
Да ти дам моя, да пробваш? И без това се разделяме и мястото се овакантява. Казват, че бил хубав мъж за възрастта си. (Аз ли не знам? Neutral Face)
Ама да те предупредя: Хърка като дъскорезница, има наченки на шкембенце и мирише на старо.
Инак сексът е сносен....Ама, ууупс....Изпитва неприкрит ужас от бебета.Yum
Да не говорим, че както първия ти приятел прави, каквото си иска, без възможност за женско въздействие.
Стар мъж няма да ти откаже секс, ама пита се в задачката: Това ли точно искаш ти?
И да не говорим, че трябва да почне съблазняването със скъпи подаръци, а не с капризи от типа: Още ли ще ми се дърпаш?
Я, го насмети, да не се ошумолява! Yum

# 148
Е кат се пенсионира как ще я съблазнява? Или вие кълвете само на скъпо и подаръци, но за малко?

# 149
  • София
честно казано, ако за 6 месеца не си изпитала потребност от секс с новия кандидат, не мисля, че ще получиш тепърва... и въобще не знам как се мотае около теб още - много влюбен ще да е, което пак е странно за мъж на тази възраст, който нищо не получава от теб...
Нали са колеги, т.е. близостта е гарантирана. Няма да чака ще се видят ли след работа, няма ли. Същевременно нищо не му пречи да се мотае около още някоя
Не е изключено служебна връзка да приключва трудно и дълго, защото всекидневно срещаш човека, освен ако не напусне някой от двамата.

Общи условия

Активация на акаунт