Проблеми с фаворитизиране на деца, пренесено на внуци

• 15 569
  • 333
  •   1
Отговори
# 330
научаваш детето зи да обича роднините си безвъзмездно ... ако поставяш парите за основа и критерий , не очаквай другите да имат друга основа и критерий от поставените от теб.
т.е. остави детето и роднините му да си изградят връзки помежду си без да се бъркаш с комплексите си. Аз със свекърите не съм в първо съглашение , те гледат другия внук всеки ден, живее до тях, но ... моите деца с иобичат роднините и роднините им си ги обичат

# 331
  • Paris, France
Жители на Монако Simple Smile

В случая намеквам за един стар трол, който обича да се забавлява във форума, измисляйки си разни животи. Общото е, че извайва образа на нашенска мома с големи претенции, уж работеща престижна и високоплатена работа, но разполагаща с куп свободно време, омъжена за чужденец и постоянно въвлечена в някакви селски драми с роднините му, обикновено свекъра и свекървата.
Историите в началото звучат достоверно,, докато, окрилена от всеобщото внимание и нарастването на броя на хората, обърнали внимание на „великата“ драма, не започне да се обърква в подробностите, да си противоречи и т.н.
Абе, някои и в английски дворец да попаднат, пак си носят селото в себе си. Манталитет, какво да го правиш...

В България много гражданки и столичанки са със същия манталитет.

Не мисля, че претенциите са и големи, а че хормоните на бременността и климатът в Холандия я депресират и почва да се вглежда и да си въобразява разни неща.

Свекъроте и са златни хора. Не и се намесват в нищо, помагат с боядисване и местене, сигурно и с първоначална вноска. Сигурна съм, че ще са прекрасни баба и дядо.

# 332
Приятеля ми е немец. В началото трябваше да се боря с много митове и легенди за българките колко сме меркантилни. Работя и то здраво. Родителите му са с възможности, ама никога не ми е минало през ума да се карам за пари и да държа сметка на това кой колко получава и т.н. Заради такива като тебе на запад ни имат за златотърсачки. Засрами се.

# 333
Аз съм го изпитала и ти съчувстваам и те разбирам, но ти не можеш да ги промениш тези хора. Тези, които твърдят че си златотърсачка не знаят за какво говорят и не знаят какво е да те пренебрегват.

Общи условия

Активация на акаунт