Тренировки в домашни условия - 106

• 44 857
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
За днес - ден 7 от програмата на Джилиън Postnatal Bounce Back Baby, т.е. горна част.
На болните, леко възстановяване и приятна почивка.
Дези, успокой ме, че 113 при страничните напади е печатна грешка и днес можеш да ходиш.
Аз така и не реших проблема с ластиците за закачане. Веднъж го бях сложила на дръжката на вратата и я отворих при едно упражнение. След това не рискувах.

# 676
Oх, голяма съм бяла птица! 😂
Само 13 повторения. И въпреки това ме болят задните части. 😊
Утре горна част с акцент рамене. Д-то почива.

# 677
Днес 40 Мин спининг и 30 Мин някакакви рандъм упражнения  от земята с ластици.Имам супер гадна хрема ,която отмина за малко само ако се загрея с движение.....гаааадооост! То не е ихрема ,ами синусите ме болят ,без секрети даже ,бляяяк,главата ми е меле ! Взех си инфрачервена лампа да си правя нагревни ,помага по малко !😂😂😂

# 678
  • Някъде там
Пак имам въпроси към вас Hug.
Някой правил ли е трансформ 20 на шон т?
Имам такава степ поставка,но не знам какво да очаквам от тези тренировки.
Дали ще имат ефект за намаля е на обиколките плюс подходящо балансирано меню и ограничаване на вредните храни Simple Smile

# 679
Можете ли да ми препоръчате клипче , което да таргетира корема , така че да  изглежда просто стегнат и прибран, без да се правят плочки и странично да се разширява , а стегнат и "събран"

# 680
Можете ли да ми препоръчате клипче , което да таргетира корема , така че да  изглежда просто стегнат и прибран, без да се правят плочки и странично да се разширява , а стегнат и "събран"
Няма такова животно!
Оправи храната,тренировки с тежести ,малко кардио и достатъчно сън!
Това накратко,но е  напълно достатъчно!

# 681
Непо, нфб - как сте? Мисля ви.
Положението е трагично - коремът ми прилича на празен мях, мъжът и майка ми взели гениалното решение да свалят спининг байка в мазето (докато трае ремонта), та в общи линии го карам на ходене пеша между 8 и 12 км за целия ден. Онзи ден излязохме на разходка с количката - час и половина и усетих как към края вече едва вървях. Та целите в обозримо бъдеще са постепенно възстановяване на издръжливостта, постепенно възстановяване на мускулния тонус и лека полека сваляне на едни 20 и няколко кила.
От днес въвеждам и ставната гимнастика и мачкане с фомуролер.

# 682
Аз съм добре ,засега !

# 683
  • Бургас
Дух, не бързай! Всичко ще си дойде на мястото, само да сте здрави. Тези дълги разходки са супер, ако успееш и да не ядеш боклуци и да не прекаляваш с количеството на полезните храни все пак.

# 684
Бързо възстановяване на болните!

Нашето двуседмично море приключи - отчет много слънце, попътен вятър, плуване, каяк, малко бягане, малко йога ... Дълги размисли какво да подхвана. В крайна сметка реших да пробвам Barre Blend. Утре ще направя пробната и от понеделник започвам програмата.

Йога постелка аз лично харесвам по-дебелите.

# 685
За днес - ден 2 от Fitness For Beginners на Джилиън. Това всъщност е кардио тренировката в програмата. Няма и 25 минути и е много леко, по-леко от кардиото в бр1. Много е подходящо за начинаещи и хора, които се възстановяват след пауза.

# 686
Момичета, отдавна не съм се разписвала, имам процедура на крака и все още не мога да го сгъвам в коляното. Минавам да кажа само, че boho beautiful имат 40% отстъпка на всички програми, аз се колебая за една-две, но още нищо не съм взела.
Бързо оздравяване на всички болни.

# 687
Здравейте, обмислям дали да не закупя тази програма - FB Abs - Round 2: Core Program for Abs, Obliques and Lower Back
https://www.fitnessblender.com/plans/fb-abs-round-2-core-program … gYpfdw3nBjytTMf7s - намалена е на 10,49$
По принцип нямам възможност за 5 тренировки седмично. За това съм намислила да правя 4-ри и да добявам допълнително по някоя 10-15 минутна тренировка за долна и горна част + тук таме някакво разтягане Simple Smile

# 688
  • Някъде там
Здравейте, обмислям дали да не закупя тази програма - FB Abs - Round 2: Core Program for Abs, Obliques and Lower Back
https://www.fitnessblender.com/plans/fb-abs-round-2-core-program … gYpfdw3nBjytTMf7s - намалена е на 10,49$
По принцип нямам възможност за 5 тренировки седмично. За това съм намислила да правя 4-ри и да добявам допълнително по някоя 10-15 минутна тренировка за долна и горна част + тук таме някакво разтягане Simple Smile
И аз обмислям да си купя тяхня програма за корем Simple Smile

# 689
Търся да си закупя прав лост с тежест 10 кг (за тренировка усукване на торса, гръб, вдигане за бицепс),но без особен успех.Някой да ми помогне с линк за обява или да ми подскаже на каква дължина са?Че в обявите ги пише на дължина, а аз знам само, че тежестта, която използвах до сега във фитнеса е 10 кг.

Общи условия

Активация на акаунт