Тренировки в домашни условия - 106

• 44 845
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Там където
    Търся да си закупя прав лост с тежест 10 кг (за тренировка усукване на торса, гръб, вдигане за бицепс),но без особен успех.Някой да ми помогне с линк за обява или да ми подскаже на каква дължина са?Че в обявите ги пише на дължина, а аз знам само, че тежестта, която използвах до сега във фитнеса е 10 кг.
    [/list]

Анабел, аз като любител на боди пъмп си купих този лост през март и съм много доволна:
    https://pulsegymshop.bg/rubber-studio-barbell-set-active-gym

# 691
    Вчера се сетих, че тази седмица не бях почивала, и го ударих на мързел.

Днес си направих тренировката рамо + бицепс, която обикновено правя във вторник, а сутринта тичах.

# 692
    Направих пробната тренировка от Barre Blend. Определено мисля, че програмата много ще ми хареса, само не знам как ще се спогодя с постоянното дърдорене на Елис ... Не ми е вариант да изключвам звука, защото това за мен са нов тип тренировки и ще ми е необходимо да слушам насоките.

Във ВК са добавили сборната тренировка от Summit 2020. На мен ми беше приятна, но като цяло си е голяма джамбалая (или гювеч по нашенски).
    Скрит текст:
    Ето и на Шон (няма я на първа страница)
    Скрит текст:

Спор(т)на седмица на всички!

# 693

Днес си направих тренировката рамо + бицепс, която обикновено правя във вторник, а сутринта тичах.
    Как го правиш без оборудване?
    Питам защото съм в голяма дилема да си купувам ли дъмбели и прав лост (това е единственото което ми трябва по моята тренировъчна програма за тези мускулни групи), но ако ще затварят за 3 месеца има смисъл да ги купя, ама за 20 дена все ще се издържи докато отворят залите и затова не бързам да си давам парите, че и без това вече имам абонамент за фитнеса и не знам хах...

# 694

Как го правиш без оборудване?
    Питам защото съм в голяма дилема да си купувам ли дъмбели и прав лост (това е единственото което ми трябва по моята тренировъчна програма за тези мускулни групи), но ако ще затварят за 3 месеца има смисъл да ги купя, ама за 20 дена все ще се издържи докато отворят залите и затова не бързам да си давам парите, че и без това вече имам абонамент за фитнеса и не знам хах...

Тренирам в къщи от години, и имам крив лост с чинии до 35кг, пудовки 12, 18, 24кг, гири от 3, 5, 8кг, както и наставителни, които са обемни и не ползвам почти, замествам с друго при необходимост.
    Вършат работа идеално.

# 695
    От известно време се чудя, какво точно представлява опцията PAY AS YOU GO при FBPLUS на Блендърите? Явно е вид предплатен абонаментен план, ама какъв по- точно някой ако може да обясни, ще съм много благодарна.Hug

# 696
    • София
    И аз се присъединявам към трениращите в къщи. През пролетта като тренирах в къщи правих Insanity, издържах около 4 седмици. В последните месеци съм във фитнеса. Сега обмислям ден Insanity, ден с тежести, но ще започна лека полека, че все още не съм съвсем сигурна че съм възстановила дишането/организма си след ковид. Приемате ли протеин или други добавки след тренировка в къщи?

# 697
    Здравейте.
    Аз не съм се разписвала скоро, но си тренирам. От днес подхванах Fitness Blender's Free 3-Day Flexibility Challenge, нещо се усещам стегната и схваната и ще ми се отрази добре. Отделно, обмислям да закупя Reach, но все пак да попитам ако някой има лични впечатления от програмата?

Дух, честит юнак. Да ви е жив и здрав.
    Болните да оздравяват Flowers Hibiscus

# 698
    Здравейте, аз си купих FB Bored Easily от намалението и смятам да я започна от утре.
    ТиРиРиРам, мисля че опцията се отнася ако си на месечен абонамент - може да избереш да плащаш всеки месец, или автоматично да ти се удържа сумата за следващото плащане.
    Приятен снежен ден Nature Snowflake!

# 699
    • Стара Загора
    Аз приемама протеин само ако след тренировката ще мия и косата.Демек повечеко се застоявам в банята и да не вечерям късно.

# 700
    Привет!
    Днес по изключение направих тренировката сутринта.
    Загрявка 15мин въже.

1. БГ клек с гири 2х8кг  4х15
    2. Заден клек (лост зад врата) 20кг 1х20, 25кг 3х20
    3А. Тяга 25кг 4х15
    3Б. Повдигане на пръсти за прасец (calf raise) с гири 2х8кг 4х15
    4А. Сумо клек с лост 20кг 4х20
    4Б. Отпад с 1 гира 8кг (rear lunge) 4х15
    5. Суингове с пудовка 18кг 5х20

# 701
    Днес първата тренировка от Lift 4,не съм я въртяла досега,трябва ми нещо по кротко като за възстановяване ,като за болни хора ми се стори добре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 702
    Ох, не си спомням дали честитих новата компания за разходки на Дух, но със сигурност съм си го мислела да го направя много пъти. Two Hearts

Sprinkles, почивката звучи страхотно. Радвам се, че сте успели да мръднете въпреки ситуацията. Коледата се очертава да е доста постна и в пряк, и в преносен смисъл. Все още имам някакви идеи да мръдна до БГ, но не знам дали не са налудничави.

Аз не пиша много, защото си въртя 21 ДФ риъл с Максимка. Първата седмица бях като прегазена от танк. Втората ми се струва странно по-лесна.

Започнах да се чудя като излезне новата програма на Отъм, откъде ще си набавя този track. Доколкото разбирам това е просто един колан опасан около вратата и на него за закачени ластици.

# 703
    Дана, това приспособление звучи зловещо. Трябва да видя какво пишат за него в руските групи.
    За днес - Fitness For Beginners, ден 1 с Джилиън. Това е първата силова, за предна част. Много прилича на бр, дори е с 4 кръга, за разлика от другите й програми. Но не обяснява много, въпреки че е уж за начинаещи. И е включила коремна преса с изправени крака. Мислех, че този вариант вече е отречен.

# 704
    Звезди, ами то е нещо като TRX, но са го описали много сложно като track with b lines resistance bands.
    Ето тук се вижда:

https://www.facebook.com/beachbody/videos/2918837338345016/

Отъм беше пуснала едно ядосано видео, че много хора са се оплаквали, че не могат да ползват тази джаджа. Беше обяснила, че всеки който има врата вкъщи, може да го закачи, другото са извинения. Даже имаше демонстрация, че монтирането отнема под 1 минута.
    Беше обяснила, че мускулите на гърба се тренират най-добре с такива pull movements.

На мен ми изглежда, че би било полезно и за набирания.

Общи условия

Активация на акаунт