Тренировки в домашни условия - 106

• 44 811
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте и от мен!

Аз като един много запален фитнес маниак, разбира се, проливам крокодилски сълзи в момента, НО Smile съм стиснала зъби и засега не се поддавам, опитвам се да поддържам колкото и каквото мога вкъщи.

По повод фитнес оборудването, още на първия локдаун си купих прав лост и два сглобяеми дъмбела от Джъмбо. Вършат работа, взех си и колело, за да правя корем и няколко по-сериозни ластика. За съжаление не съм единствената, която се сети за Джъмбо, та от три дена ходя да проверявам дали са заредили щипки за лоста, че нямам....

# 706
Ще го натъкмим някак си тоя ластик на Отъм,няма страшно...тя само да се пръкне програмата във ВК 😜

# 707
Здравейте и от мен!

Аз като един много запален фитнес маниак, разбира се, проливам крокодилски сълзи в момента, НО Smile съм стиснала зъби и засега не се поддавам, опитвам се да поддържам колкото и каквото мога вкъщи.

По повод фитнес оборудването, още на първия локдаун си купих прав лост и два сглобяеми дъмбела от Джъмбо. Вършат работа, взех си и колело, за да правя корем и няколко по-сериозни ластика. За съжаление не съм единствената, която се сети за Джъмбо, та от три дена ходя да проверявам дали са заредили щипки за лоста, че нямам....

Колелото от къде? Много се чудя дали да си взема домашно колело или велосипед за каране навън.. мисля, че по-добре да е второто, за да излизам по-често.
Искам да ви препоръчам Рори фит -вижте страничката ѝ във фейса. Много хубаво младо момиче и майка, има страхотни видеа с упражнения за у дома.

# 708
  • София
Имах предвид колело за коремни преси.

Но съм късметлия, че имам велоергометър още от преди години...

# 709
  • Стара Загора
ММ категорично каза,че нищо не може да се закача на нашите врати освен ако не искам да се откъртят.
Аз си продължавам по график на 21ДФ риъл.Тази седмица би трябвало в петък да приключа.След това си мисля да пробвам тренировките от АЛО за една седмица и после БР.Това са плановете, но най-важното е да сме здрави.

# 710
  • София
Ей такъв холдър имам от алиекспрес, като винаги тренирам/дърпам от тази страна на врата, където не се отваря. Имам предвид ако вратата се отваря /и отворена се намира/ в стаята, аз тренирам в коридора. Така шанса да се отвори в движение е минимален.
Скрит текст:

# 711
Мишчица, това добре изглежда. И аз чух, че ако ще се закрепва нещо на вратата, трябва да се тренира от другата страна на отварянето, тоест и аз бих се озовала в коридора. В 9 weeks явно ластиците ще могат да се дърпат от различна височина и ще се плъзгат нагоре надолу по “колана”.

# 712
Моят ластик, дето се чудех къде ще го закачам дойде точно с такова нещо, като това което е показала мишчица...изпробвах, идеално е ....разбира се трябва да се внимава, точно в този момент някой да не отвори вратата...
Сега дебна за лежанка някаква, по бюджетна...
След второто изпълнение на Legs - ALO, вече нямам мускулна треска...днес почивка...но имам мерак за една хубава здрава силова тренировка, не ме свърта вече....
Скрит текст:
майка ми е със симптоми на ковид, последно се видяхме миналия вторник, така че очаквам и аз да я втасам
Непокорна, оздравяваш ли вече?

# 713
Дана, благодаря за хубавите думи Revolving Hearts
Агент, отсъствието ти се усеща. Дано сте добре Heart
Вчера правих 40 минути ставна гимнастика на Норбеков. Това, което в миналото ми беше само загрявка, вчера ме умори. Но така стоят нещата в момента и самосъжалението не е помогнало на никого.

# 714
  • Стара Загора
Знаете ли дали има в някой бг сайт такъв ролер?
Аз мисля,че последния път майка ми като идва в къщи е била заразена.Тя идва в неделя, а в срядата вече не се е чувствала добре.Тя тогава повече с дребното се занимава.

# 715
  • Там където
От години тренирам на вратата с холдери (моят е по-различен от този на снимката) с ластици или TRX и нищо не се е счупило. А аз не съм лека (винаги между 60-67кг). Ползвам и лоста за набиране - няма щети на нито една врата. Може би е по-добре да има кука или някакво фиксирано приспособление на стената, ама аз няма как да си го монтирам:) Все пак не съм фитнес зала, макар да имам 100 вида оборудване.... Simple Smile

# 716
  • София
Аз също не смея да закачам на вратата каквото и да било, а няма как да тренирам в коридора. Такъв ролер за коремни преси има в декатлон/джъмбо в София.

Реално погледнато не ви трябва нищо повече от два ластика и чифт дъмбели за тренировка в домашни условия, само трябва да знаете какво правите Smirk

# 717
Днес е вторник, което за мен означава рамо + бицепс.  Добре работих, доволна съм. Тренировката ми беше подобна на тази от неделя, но не съвсем.
Сутринта кардио в терен.

Утре крака и корем.

# 718
Dana, дано успееш да се прибереш до България безпроблемно! Човек има нужда от малко "нормалност" в тези времена.

Отчет Ден 1 § 2 от Barre Blend. Дотук много ми харесва програмата. Тренирам с гири от 3 паунда и да си призная ме е яд, че нямам такива по 2. Може да се замъкна до магазина да си купя по 1 и 2 паунда. И да, знам, че мога с бутилки, т.н, но ми е по-лесно и приятно с "истински" гири.  И аз съм метнала едно око на 9 Week Control Freak, но не знам дали това ще ми е следващата програма или може би ще пробвам МФБ/МБФА - има доста добри отзиви за нея. Next Level на Тони ми е мерак, но все я отлагам. В момента не ми се правят дълги тренировки и не ми се вдигат високи тежести. 

Надявам се всички да сте здрави/болните да оздравяват и да сте в добър дух!

# 719
За вчера - Fitness For Beginners, ден 4 на Джилиън. Това е силовата за задна част на тялото. Имаше по-малко кардио, беше заменено с корем.
Малко предсрочно приключих, но реално отпадна само разтягането.
П.п. Спринкълс, аз май ползвах тежести за китка от 1 кг.
П.п. май ще пропусна новата на оутъм с ластиците. Мечта ми е 10 рунда, но засега ми е дълга. Последните две на Джилиън бяха по 30, но успях да направя изцяло само едната. Явно 30 минути ми е лимитът на този етап.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 09:46 от zvezdi4ka14

Общи условия

Активация на акаунт