Тренировки в домашни условия - 106

• 45 134
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
За днес ВЕ, 3 ден. Плана за седмицата е да довърша останалите 2 тренировки, в сряда да почивам и от четвъртък стартирам 90 дневното на Руми, ниво 2. Иска ми се да му дам шанс след толкова добрите отзиви.
Аз разтягам кратко, около 5 минути и много ми харесва. Ако имах време, и повече разтяжки щях да правя.
Хубав ден на всички.

# 136
  • 1st floor
За вчера отчитам 7км тичане рано стуринта. Днес почивка, утре пак ще тичам, надявам се 11км. Дайте идеи за предимно силови тренировки, за предпочитане с по-леки тежести и повече повторения. Нещо като БР-то, но нещо ново, че вече въртях и ХиЧ, и БР, и фиксовете, и 80ДО...нещо ново и интересно ми трябва. У нас продължава да е мноооогоо топло, но го дават да се захлажда в скоро време. За сега тичане ще отчитам, но мога да го вместя само в почивни дни. Утре по изключение почивам. Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 17:18 от НеПоКоРнА

# 137
  • Бургас
Благодаря за отговорите момичета. Май няма да ми трябват такива напитки, аз пия много вода и нямам нужда от допълнителна хидратация.
Дух, възхищавам ти се на волята и куража да продължаваш да тренираш.

Винаги разтягам и аз на края на тренировката, някак не ми е завършена без да се разтегна хубаво.  Също всяка сутрин отделям 5-10 минути да се разтегна и раздвижа. Обмислям от няколко дни да пробвам да правя кардио по петнайсетина минути сутрин, но май няма да ми стига времето. Пък да тренирам и пия кафе едновременно не много ок, май.

# 138
Непо, barre blend на bb е с много леки тежести като повечето балетни/пилатес.

# 139
  • 1st floor
Непо, barre blend на bb е с много леки тежести като повечето балетни/пилатес.
Под леки имах предвид 3-5кг, айде може някъде и 7 за гъз, крака. Но не повече. Противно на всякакви коментари тук, хич не ми действат добре големите тежести, напомпват ме и ставам огромна!

# 140
Не, там са по 1,5-2. Мацката все се хвали с това, даже в другите си програми.
На прима виста мога да препоръчам ripped и shred на Джилиън. За по един месец са, 3 и 4 тренировки съответно.

# 141
  • 1st floor
Благодаря, Звезди! Simple Smile

# 142
Непо, Heather Robertson мисля  използва само гирички от 10 паунда в програмата си  12 weeks.

# 143
Споделям това събитие,  за дамите от София може би ще им е интересно Simple Smile

https://facebook.com/events/s/les-mills-united/302159637747117/?ti=as

# 144
15 км бягане. По-късно трябва да си направя тренировката от Рунд 10.

Дез, как беше маратона?

Непо, и от мен един глас за Barre Blend.

# 145
Не, там са по 1,5-2. Мацката все се хвали с това, даже в другите си програми.
На прима виста мога да препоръчам ripped и shred на Джилиън. За по един месец са, 3 и 4 тренировки съответно.
Допълвам се. Има ги във vbox
https://www.vbox7.com/play:23f0dcd593
https://www.vbox7.com/play:af6bea3702
Не си спомням дали вече не прави ripped.  Може и да бъркам. На Боб Харпър inside out тренировките са основно с леки тежести(физически не се издържа с големи), но там тренировките са по час.
П.п. ufc fit също е с по-умерени тежести, като първият месец е много приятен. Вторият е с някои хубави и някои по-тежки тренировки. Джилиън има и the biggest winner- доста стара програма, но ти трябва степ. Иначе пак е с по-леки тежести.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 21:04 от zvezdi4ka14

# 146

Дез, как беше маратона?

Добре мина, благодаря.
Не си подобрих времето, жестоко си подбих стъпалата, и последните 10-12км бяха тежки. Въпреки това успях да се класирам добре, и се прибрах с две купи. 🥇🥈🏆🏆Зарадвах и впечатлих децата.
Сега регенерирам. Нищо не боли, няма МТ, но съм като разглобена и поспалива. Утре ще видим.

# 147
Здравейте, отново ми изскочи ангажимент и съм позарязала тренировките. Последно правих миналата седмица yoga fix от 21 day fix, с което завърших първата седмица от програмата. По принцип не съм фен на йогата и никога не съм тренирала това, уверих се, че има причина, супер ми е скучно и не ми допадна тренировката. Разтягането беше приятно, но самата йога се уверих, че никак не ми е на сърце.
Добрата новина - разкарала съм още към половин кг, общо почти -3 кг, остават 7,5. За сметка на това талията втора седмица не мърда, а в началото там свалях по-бързо, но предполагам скоро ще се раздвижат нещата и там.

# 148
  • 1st floor
Благодаря на всички за отговорите! Дано намеря време днес по-късно да разгледам и да решавам кое, пА и да го почна от утре! Satisfied За днес 10км тичане. Накрая с яко кучета, тамън се засиля - куче. Това защото смених маршрута...Абе, знаех си, че не е добра идея, ама пусто ми омръзва едно и също...

Дез, честито! Велика си!!!

За Лес Милс не знам, но се записах на скоростното изкачване на Копитото, организирано от Радослава Ненова. Трябваше по традиция да е май месец, но го отложиха. Ако някой се интересува, ще пусна линк. Аз скоростно няма да мога да го направя, но ей така за идеята ще отидем с дребния...Малко емоции и на него да му доставя... Simple Smile

Аааа, забравих да се похваля, че миналата седмица станах баба! Хахахаха! Жената на пелменника ми роди едно малко сладко момченце! Purple Heart

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 09:58 от НеПоКоРнА

# 149
  • Somewhere far away
Днес ще правя гръб и корем + ръце. Общо към 40 мин се очертава да е дълга цялата тренировка.

НеПоКоРнА - до Копитото не съм ходила, щото сме слакъри с ММ, но преди седмица ходихме до Боянски водопад. Ами зор си е , много големи баири , голяма денивелация, отделно жегата не прощава. Изпих към 2 литра вода само по пътя нагоре. ЗА надолу нямахме вода... Sad
 Много изтощително беше за нас. Може би за хора, които го правят това нещо всеки ден/всяка седмица няма да е изморително , но ние не сме от тези хора, а и нямаме време за такива дълги преходи. 

Общи условия

Активация на акаунт