Операция на щитовидна жлеза -18

• 57 706
  • 795
  •   1
Отговори
# 240
Колко ви е пулса след отстраняването на ЩЗ?Аз забелязах,че моя варира 90-95 в спокойно състояние, незнам дали е нормално....още не са ми влезнали хормоните в норма

# 241
Моят пулс варира м/у 65 до 100. Сутрен след сън е по-нисък, а вечер и след хранене се  покочва. Но след хранене не прявилно да се измерва.

# 242
Моят преди да направя операцията беше висок, там нон стоп го проверяваха, вече не го следя, но е в норми, преди дори мислех за него често, толкова ме дразнеше.Иска се време обаче да влезе в норми.

# 243
Пулсът ми е нормален от 60+ до 70+, но имам моменти, когато е по-висок, да, случва се, на нервна почва при мен. Иначе след операцията непосредствено ми беше много нисък, под 60 и беше много гадно, казаха ми, че е заради високото тогава тсх. Изчакайте известно време, за мен седмиците след махането на жлезата са си шок за организма, напасване към синтетичния хормон, и ако има нужда отидете на кардиолог. Чела съм, че на някои им влияе различно Еутирокс и Л Тироксин, евентуално да го имате предвид.

# 244
Колко ви е пулса след отстраняването на ЩЗ?Аз забелязах,че моя варира 90-95 в спокойно състояние, незнам дали е нормално....още не са ми влезнали хормоните в норма
Здравейте.Спокойно,аз съм оперирана преди повече от година и съм с половин жлеза,а вечер понякога пулса ми е висок.Не го мислете толкова.Забелязала съм че стреса го покачва знамително.Успокойте се и всичко ще се нареди.Поздрави и бъдете здрави

# 245
Здравейте, интересува ме оперираните скоро при Доц. Сечанов или Проф. Пандев, може ли да споделите колко време напред е запълнен графика им? Ако се свържа с тях сега за кога ще насрочат операцията? Какви са цените при двамата? Има ли недоволни от тях, че чета само добри отзиви, много ми е трудно към кого да се ориентирам, Пловдив също ми е близо, опция е и Доц. Димов. Ще съм благодарна на всяка информация.

# 246
Здравейте, интересува ме оперираните скоро при Доц. Сечанов или Проф. Пандев, може ли да споделите колко време напред е запълнен графика им? Ако се свържа с тях сега за кога ще насрочат операцията? Какви са цените при двамата? Има ли недоволни от тях, че чета само добри отзиви, много ми е трудно към кого да се ориентирам, Пловдив също ми е близо, опция е и Доц. Димов. Ще съм благодарна на всяка информация.
Доц. Сечанов може и следващата седмица, след като се видите да насрочи операция, до месец със сигурност. Аз се оперирах миналото лято.

# 247
Здравейте, интересува ме оперираните скоро .....

За проф. Пандев е сложно. Ако успеете да си запазите час, и ако прецени че сте за операция ще се заеме с планирането и ще подъържа връзка с вас. Той ползва операционни под наем и е зависим от клиниките. С останалите неката се случват бързо. От седмица до месец. Аз съм оперирана от проф. Пандев и съм много доволна.

# 248
  • София
Оххх, от кога я следя тази тема и колко време стана бях насрочена за операция..... Хора, още не съм отишла Sob
Насрочена бях ноември 2019, помолих да отложим за март 2020, дойде пандемията ... и така си останаха нещата.
Даже не знам в момента дали да отивам, кардиоложката ми забрани категорично, докато не започна да изпитвам някакъв дискомфорт или хормоните да не са наред. А хормони, ТАТ, МАТ, тумор маркери са ок. А аз нищо не усещам от тези увеличени възли. Последно бях на преглед септември 2020, докторът каза, че и външно личи, че жлезата е уголемена от тези възли. Аз нито виждам, нито чувствам.

# 249
Оххх, от кога я следя тази тема и колко време стана бях насрочена за операция..... Хора, още не съм отишла Sob
Насрочена бях ноември 2019, помолих да отложим за март 2020, дойде пандемията ... и така си останаха нещата.
Даже не знам в момента дали да отивам, кардиоложката ми забрани категорично, докато не започна да изпитвам някакъв дискомфорт или хормоните да не са наред. А хормони, ТАТ, МАТ, тумор маркери са ок. А аз нищо не усещам от тези увеличени възли. Последно бях на преглед септември 2020, докторът каза, че и външно личи, че жлезата е уголемена от тези възли. Аз нито виждам, нито чувствам.
Това е добре, значи не са толкова големи. Щом не ви пречат можете да отлагате още. Може само да си направите биопсия ако има съмнения за карциноми.

# 250
  • София
Аз също отлагам консултацията с хирург за моите възли, но и нямам някакви оплаквания. Пия си хормона, попълвам дефицити. Всъщност опитах да си запазя час при Пандев обадих се предиобед не бил дошъл професора и нямали дата, обадих се ранния следобед нямало вече свободни часове.

# 251
  • Варна
Това е добре, значи не са толкова големи. Щом не ви пречат можете да отлагате още. Може само да си направите биопсия ако има съмнения за карциноми.

И според мен винаги най-добър вариант е да се направи биопсия. Ако няма съмнение за карцином, изчакайте, особено щом хормоните са ок ... но пък ако биопсията покаже друго ..

# 252
  • София
Ами на ехограф изключиха да е карцином, а и по тумор маркерите също и не са ме карали да правя биопсия. Това нещо боли ли Rolling Eyes

# 253
Бих направила биопсия , не бих била спокойна.
Стискам палци всичко да е наред, не Ви плаша, казвам моето мнение.

# 254
  • Варна
Ами на ехограф изключиха да е карцином, а и по тумор маркерите също и не са ме карали да правя биопсия. Това нещо боли ли Rolling Eyes

Не боли изобщо, с игла е, но не се усеща нищо - като вземане на кръв. Кой маркер пуснаха? Тиреоглобулин? Колко беше? Любопитно ми е да сравня просто, защото и моят беше в референтната норма реално

Общи условия

Активация на акаунт