Операция на щитовидна жлеза -18

• 59 842
  • 795
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте!
Операцията мина, утре ме изписват..
Имам кашлица и задавяне при приемане на течности, гласа ми е още пресипнал..
Много съм уплашена, дали нещо не е както трябва, лекаря ми звъни постоянно..
Аз от своя страна плача, защото момимто оперирано предният ден преди мен няколко часа след операцията говореше идеално… Моля ако някой е имал това да сподели, ще съм ви много благодарна!
От питащите-ваксинирана съм с модерна пред месец Юли..т.е преди операцията.
Нормално е, ще ти мине, спри да плачеш без причина. А лекарят ти звъни често, защото и в това проф. Пандев е уникален - грижата за физическото (и оттам и психическото) състояние на пациента дни след операцията!

# 436
Здравейте!
Операцията мина, утре ме изписват..
Имам кашлица и задавяне при приемане на течности, гласа ми е още пресипнал..
Много съм уплашена, дали нещо не е както трябва, лекаря ми звъни постоянно..
Аз от своя страна плача, защото момимто оперирано предният ден преди мен няколко часа след операцията говореше идеално… Моля ако някой е имал това да сподели, ще съм ви много благодарна!
От питащите-ваксинирана съм с модерна пред месец Юли..т.е преди операцията.
Нормално е, ще ти мине, спри да плачеш без причина. А лекарят ти звъни често, защото и в това проф. Пандев е уникален - грижата за физическото (и оттам и психическото) състояние на пациента дни след операцията!
Второ мнение няма, много е грижовен!
Не мога да кажа нищо лошо!
Вливат ми калции, Пандев  в момента не е тук, но изпраща постоянно други лекари, който ме проверяват.
Някак емоциите ми дойдоха повече, и си въобразявам всякакви неща

# 437
mlqs, не се притеснявайте.
Аз също имах проблем с гласа, който продължи над месец. Сега е малко по-добре. Също кашлях първите дни, лукчетата ми помагаха.
И при мен имаше оперирана жена,която нямаше проблем с гласа. Дори след операцията пи Кола Simple Smile

Някои имат проблем с гласа, други -не.
Спокойствие и търпение. Аз понякога трудно ги постигам.

# 438
mlqs, не се притеснявайте.
Аз също имах проблем с гласа, който продължи над месец. Сега е малко по-добре. Също кашлях първите дни, лукчетата ми помагаха.
И при мен имаше оперирана жена,която нямаше проблем с гласа. Дори след операцията пи Кола Simple Smile

Някои имат проблем с гласа, други -не.
Спокойствие и търпение. Аз понякога трудно ги постигам.

Благодаря за отговора и успокоението!
Имам чувството ме Бог, цял живот ме учи на търпение и все още не съм се научила 🙄
Броя часовете до като се прибера вкъщи.
Като цяло всички са мили,добри и грижовни, но когато си болен винаги искаш мама, колкото и детинско да звучи ☺
Вземам стрепсил, дискомфорта при преглъщането почти премина, само задавянето с течности и пресипналият глас, за който трябва да се въобража с търпение и спокойствие.

# 439
  • Русе
И аз не можех да преглъшам и да пия вода, само със сламка и с наведена глава,това продължи при мен около 1 месец, гласът ми беше пресипнал и почти само шепнех около 3-4 мес.след операцията която беше м.март, също в Плевен в св.Марина, но сега вече съм добре, с една идея по-дрезгав глас от преди.

# 440
При мен нямаше промяна в гласа, но имах дискомфорт при преглъщане и ядене в началото, вярвайте че всичко е наред и мислете позитивно, ще мине, още е много рано за заключения.

# 441
Мили хора, благодаря ви!
Хубаво е да чуеш.. прочетеш,  че и друг  е бил уплашен и че е минало и това !
Търпение и вяра, от години Бог ми дава изпитания и май трябва да се науча да вярвам и да чакам ♥

# 442
На мен това ми бе много голям урок, имах щастието да срещна много борбени и положително настроени жени, чувствах се емоционално заредена и с др мироглед само за една седмица...никога няма да забравя това преживяване, имах късмет на срещна невероятни лекуващи, както и пациенти и да се науча на много за това време...ще мине, разбирам те и ако нещо има пиши, дори и само за утеха!

# 443
И аз не можех да преглъшам и да пия вода, само със сламка и с наведена глава,това продължи при мен около 1 месец, гласът ми беше пресипнал и почти само шепнех около 3-4 мес.след операцията която беше м.март, също в Плевен в св.Марина, но сега вече съм добре, с една идея по-дрезгав глас от преди.
Да и аз лего приведена напред ми е по-лесно да пия течности! Общо взето емоциите ми на деляха и като кифла взех да плача и да си представям най-лошите неща 🤭🥺
Сега като ми пишете така и чувството е различно! Ама и аз съм една- така смятах биопсията за формалност и като излезе ми беше тъпо, сега си представях че ще подскачам и че е лека операция- да ама при всеки е различно!
Явно всеки ден ще бъде различен и по-добър!

# 444
Страшното мина. Сега остана само да се възстановяваш.
През годините, през които съм чела в темата, мнозина са с пресипнал глас и се задавят при прием на течности.  Смучат таблетки за гърлото, защото ги боли, дори само при преглъщане, и имат сковаване в областта на шията, тила, раменете. Всичко ще мине постепенно.
Бързо да се възстановиш и да се успокоиш Simple Smile

# 445
Страшното мина. Сега остана само да се възстановяваш.
През годините, през които съм чела в темата, мнозина са с пресипнал глас и се задавят при прием на течности.  Смучат таблетки за гърлото, защото ги боли, дори само при преглъщане, и имат сковаване в областта на шията, тила, раменете. Всичко ще мине постепенно.
Бързо да се възстановиш и да се успокоиш Simple Smile
Много благодоря!
Вече съм вкъщи и всичко изглежда по-добре !
Само като се сетя че от 2015г трябваше да правя биопсия, а я направих 2021 🙄🙄
Но страшното мина, чакам хистологията, от днес почвам елтирокс 100мг , а в неделя ще отида на контролен преглед.
Към днешна дата професор Пандев, не ме е оставил без “надзор” 😀 От сутрин до вечер правим виртуални визитации!
Има все още ЧОВЕЦИ!
Бъдете здрави !

# 446
Здравейте! Има ли оперирани в Пловдив? Трябва да намеря хирург , на който да се доверя, жлезата е със сигурност за отстраняване. Ендокринолога ми препоръча д-р Славов във Военна болница, защото там в момента нямало Ковид-отделение. Не знам дали това е реалната причина, но ще съм благодарна, ако някой сподели нещо. Изчетох цялата тази тема, имаше запитвания за "Каспела" и д-р Димов в Пловдив, но никой не е отговорил. Предполагам, че повечето сте от София, но ако има пловдивчани, много моля да се включат Worried

# 447
Според мен повечето избират да се оперират при хирурзи в София, затова по-често се споменават 2-3 имена.

# 448
Здравейте! Има ли оперирани в Пловдив? Трябва да намеря хирург , на който да се доверя, жлезата е със сигурност за отстраняване. Ендокринолога ми препоръча д-р Славов във Военна болница, защото там в момента нямало Ковид-отделение. Не знам дали това е реалната причина, но ще съм благодарна, ако някой сподели нещо. Изчетох цялата тази тема, имаше запитвания за "Каспела" и д-р Димов в Пловдив, но никой не е отговорил. Предполагам, че повечето сте от София, но ако има пловдивчани, много моля да се включат Worried
Професор Пандев оперира и в Пазарджик!
Знам че не се отива от днес за утре при него, но с търпение и упоритост - се получава 😊
Успех!

# 449
Аз съм оперирана във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт