НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 47 446
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Втелясвам им се единствено защото ендокриноложката спомена да съм ходела на вливки, което малко ме уплаши. В момента чакам отговор от следващото ме АГ. Иначе хапвам по някоя филийка пълнозърнест хляб, от време на време по един картоф, зеленчуци и т.н. но се старая да внимавам, защото пък до сега коремчето на бебка беше мн голямо Sad

При теб е нещо по-сложно явно. Не са само кетоните. Какви вливки?

# 481
Втелясвам им се единствено защото ендокриноложката спомена да съм ходела на вливки, което малко ме уплаши. В момента чакам отговор от следващото ме АГ. Иначе хапвам по някоя филийка пълнозърнест хляб, от време на време по един картоф, зеленчуци и т.н. но се старая да внимавам, защото пък до сега коремчето на бебка беше мн голямо Sad

При теб е нещо по-сложно явно. Не са само кетоните. Какви вливки?

Доколкото разбрах глюкоза + малко инсулин.
Чух се по тел. с доц. Тодорова, която ми похвалиха, тя пък каза да пия лимон със сода сутрин и вечер, чай от шипки до 2 литра и за друго не спомена, та сега чакам моята АГ да има възможност да ми отговори да видя 3тото мнение какво ще каже.

# 482
Чаят от шипки много запича, имайте го предвид.

Искам да спра да повръщам! И най-вече в обществени тоалетни.

# 483
А някой да има представа за колко време биха могли да се изчистят тези кетони?

Следящото АГ също ми предложи да ме приемат за няколко дни и на 23ти ще се чуем, чудя се до тогава дали има шанс да се промени ситуацията.

# 484
Ама какво е станало? Била си на нисковъглехидратна високо мазнина диета или? Те ме бременните жени се утрепват да влязат в кетоза

# 485
Да бе, и аз знам, че тая кетоза на мн хора им е зор.
Бях заради гранични стойности за ГД, обаче сега като си гледам изследванията реално кетоните се появяват още преди да мина на диета, защото още не обременяването е имало 3+. (Това на 13.08.)
Ние обаче тогава се фокусирахме на захарта и не сме им обръщали внимание, а и нали уж с много вода се чистели.
Само че сега на следващите 2 урини месец по-късно пак си има 2+, като втората я пуснахме след като уж вдигнах малко въглехидрата, за да видим ще има ли ефект.
От прочетеното в интернет май е лошо и нередовното хранене, а аз в неделя от закуска минах директно на вечеря, тъй като пътувахме и нещо не се получи много добре с храната, та се надявам, че може тва да е повлияло.
Днес смятам цял ден да ям както трябва и да се наливам, та утре сутрин да видя дали ще има нещо различно, преди да се чуя с АГ.

# 486
Сънувате ли вече бебетата си? Напоследък си мисля как ли ще изглежда и може би затова снощи го сънувах. 🤔

# 487
И аз си мисля как ще изглежда,но дори да я сънувам никога не виждам лицето й в съня си.

# 488
Аз също все по - често си мисля за него и нетърпението ми да го прегърна се усилва, но не го сънувам. Прави смешни движения в корема ми. Вчера повърнах три пъти, днес слава Богу още не съм. Има ли друг при когото се върна повръщането?

# 489
Това с повръщането даже не искам и да си го спомням. Дано не се завърне.
При мен от няколко дни се наблюдава огромен апетит.
Яде ми се постоянно, буквално през два часа. Ако продължавам така не ми се мисли какъв ще е ефектът върху тялото ми. Трябва да впрегна волята си и да не се отпускам накрая.
Иначе днес бях на преглед. Доволна съм. Доктора ми каза, че всичко е наред с бебето, плацентата и околоплодните води.
В 31 г.с съм, а бебчо отговаря на 34-5 седмица, 1750 г. Накрая доки заключи: "Добре го гледаш" Blush

# 490
При първата фетална морфология ми казаха, че ще имам момиченце на 95% момиче. Настроих се изцяло за момиче. След около две седмици след прегледа сънувах, че детето ще е момче, както и два варианта на момчешко име. На сутринта все пак си записах имената.
А на втората фетална морфология съобщиха, че 100% имаме момче.
Е, името му няма да е едно от сънуваните, друго си харесахме.

Иначе наскоро сънувах раждането. Беше кофти сън, радвам се, че вече го позабравих.

Редовно сънувам, обичайно са като филми сюжетите и не са особено приятни. Не им отдавам голямо значение.

Иначе друго, свързано с бебенцето, не съм сънувала засега, освен че в сънищата си обикновено съм и знам, че съм бременна Simple Smile

# 491
  • Тук... някъде
Аз сънувах преди няколко месеца, че съм родила изключително лесно( това спомогна и да не се страхувам от самото раждане), както и бебка-колко е дълга,колко тежи, видях й личицето много ясно...красива ❤, ама нали си е моето гардже 😄 Татко вече беше починал, но в съня ми му се обадих да му съобщя 😢 Искам да  вярвам, че той ми е изпратил този сън, за да не се страхувам от раждането и да съм спокойна.

# 492
Това с повръщането даже не искам и да си го спомням. Дано не се завърне.
При мен от няколко дни се наблюдава огромен апетит.
Яде ми се постоянно, буквално през два часа. Ако продължавам така не ми се мисли какъв ще е ефектът върху тялото ми. Трябва да впрегна волята си и да не се отпускам накрая.
Иначе днес бях на преглед. Доволна съм. Доктора ми каза, че всичко е наред с бебето, плацентата и околоплодните води.
В 31 г.с съм, а бебчо отговаря на 34-5 седмица, 1750 г. Накрая доки заключи: "Добре го гледаш" Blush

В 34-5 бебето мисля минава 2 кг, но то вече зависи кой АГ по каква таблица мери. Което и така да е, пак е добре в твоя случай, защото 2-3 седмици ако действително върви напред някои доктори се притесняват и назначават изследвания.
Аз вече не обръщам внимание на норми и т.н. Расте ли-расте. Сега може да върви едро, пък после да намали темпото, то зависи и от ген, хранене, и пр. При всички случаи ми е радостно, като ми кажат, че върви голямо - последно бяхме 2500, 33+6.

# 493
MrsAlwayssRight, честно да си кажа и аз това се учудих. Очаквах да е повече защото всеки път ми казват, че върви напред.
На прегледа забравих да питам колко кг е, а теглото го видях от записа, който ми дават след всеки преглед, но там освен 1750 г пише +- 257 г.
Колкото толкова. Важното е, че казват, че всичко е ОК.

# 494
И моето го измериха 1750 вчера - в 30+2. Два дни преди това друг доктор го мери 1600 г. Вече не ме интересува дали върви напред или назад, само да е здраво, пък колкото - толкова. Иначе го сънувах веднъж, но беше много грозно, с едно пораснало криво зъбче...но мисля че имам логично обяснение за този сън.

Общи условия

Активация на акаунт