На море в България 2020 г.! - 8

• 55 666
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Много сме доволни от блу меджика, храната е супер! По-добра от Топола скайс. Сипваш си сам, с ръкавици. Няма опашки, само тъпи мамалиги, но къ да е.

Вчера беше ветровито и имаше боклуци в рекичката около басейна. След час бяха почистени!
Персонала е любезен.
Еспресото се заплаща, но на снек бара правят фрапета и са към инклузива.
Идеалното 1во закриване на сезона 😁

Скокнах до ол суитс редторанта от чисто любопитство - еми нищо общо с храната в блу-то и хигиената е жив зян.
Не знам, как може да има положителни отзиви, но поста си е за блу-то.

Морето и днес е бурно, флага е червен.

# 31
Здравейте.

Аз вече мисля за 2021 година. 😅 От години почиваме в Албена : Фламинго Гранд, а от 4 години Парадайс Блу. Обожавам плажа! Оплаквания нямам, дори от тази година. Изкарахме 10 чудни дни. Но! Имам нужда от ОИ за детето. В Албена хотелите с ОИ не ми харесват и събирам мнения за wave resort.
Атракциите ще впечатлят детето, храната и напитките : мъжа ми и баща ми, но имам въпрос за плажа. Много ще се радвам да споделите мнение за хотела, защото обичам ранните резервации с хубави отстъпки. Simple Smile
И януари да съм готова с всичко.
Ковид да си гледа работата!

Благодаря ви много. 💕

Ако наистина искате инфо за wave,прочетете постовете ми в темата. В последните 2-3 теми съм оставила няколко подробни коментара за хотела.
Аз,след коментар на aiwabg, се изкушавам догодина да посетя Топола Скайс (главно заради топлите басейни), само че храната ме тормози. aiwabg,можеш ли да ми кажеш каква беше минималната височина (ако има) за въжените съоръжения и моста?
За догодина задължително искам пак в wave,но съм склонна да пробвам и Дюни, и Тополата.

# 32
Щерката е 1.40 и нямаше проблеми.
Имаше едно дребно момиченце и за него никой нищо не каза.

# 33
  • София
Сънрайз Блу
Дадоха гривните в 11.
Хотела е фул на макс.
Да видим как ще е.

Иначе на плажа - червено, духовито и вълнисто Simple Smile

Обожавам точно такива огромно вълни! Приятно изкарване!
Ние в момента пътуваме към хотел от черния списък... Laughing

# 34
  • В.Търново
Люксен, в кой хотел бяхте?

# 35
  • Сф
Втори ден в Китен.Вече се появиха надписите "свободни стаи". Разходихме се до Приморско и хапнахме на крайбрежната- оттам ви снимах северния. Хапнахме в едно дървено заведение- изключително лошо посрещане, обслужване и студена и приготвена сутринта явно храна.Мираж- избягвайте! Мисля че това е за 1път да не оставим бакшиш и да се ометем за 20 мин.
На ммц- жълт флаг, вълни, кеф за децата.После сме на южния в Китен.
Снощи подочух Сашо Роман лайв отнякъде, не Сърандито:) Това е за Тета.
Към 18ч има нещо като фестивал на рибата ли що ли, в Царево.Детето ще ги водят, Ути щял да готви.
Утре тръгваме за Обзор и ще се влюча оттам.Времето е супер!пу- пу!

# 36
  • София
Люксен, в кой хотел бяхте?
Бяхме платили ОИ за новия Амелия в Албена, който трябваше да е готов юни. Апартамент източно изложение. Не го достроиха заради ковид и ни преместиха в Парадайс Блу, пак ОИ в студио с разкошна гледка море с избор на етаж, час на настаняване и напускане. Това последното, защото попадам в приорити нещо си, защото не си отмених резервацията. Студиото беше разкош, както и всичко друго. Но няма да пуснат Амелия 2021 година, а в Парадайс няма ОИ. Оттам идва желанието ми за местене.

Golfers, благодаря ти. Прочетох всичко, което си написала. Беше ми много полезно.

# 37
Много сме доволни от блу меджика, храната е супер! По-добра от Топола скайс. Сипваш си сам, с ръкавици. Няма опашки, само тъпи мамалиги, но къ да е.

Вчера беше ветровито и имаше боклуци в рекичката около басейна. След час бяха почистени!
Персонала е любезен.

Скокнах до ол суитс редторанта от чисто любопитство - еми нищо общо с храната в блу-то и хигиената е жив зян.

Минах покрай това чудо преди 2-3 седмици като бяхме в Бяла. Не ми стана ясно, цялото едно ли е, разделено ли вътре на някакви различни хотели  ли? Всмисъл имаше много блокове вътре в имота и тези до пътя бяха на около 400 метра от плажа.

# 38
Това е старата част - Сънрайз ал суитс
Блу меджика е до морето.

# 39
Ние бяхме за няколко дни в Премиер форт била съм там преди две години като цената въпреки намаленията сега е същата или дори малко по-висока в сравнение с тогава пак по-същото време.Комплекса е хубав и поддържан дори сега ме се видя по поддържан но стаята ни не беше добре почистена  по земята имаше пясък и прах които не се виждат но като стъпиш бос и всичко ти полепва . Не ги викнах да изчистят като се настанихме защото бяхме уморени и се надявах че следващия ден ще изчистят е нищо подобно бяха ни оставили чисти кърпи и нищо не беше почистено на следващия ден до 14 ч изобщо не бяха стигнали до нас с почистването а детето тпябваше да спи и ги извиках само за чисти кърпи. Другото лошо беше храната- не беше вкусна въпреки че имаше много неща но просто ядеш и не ти е вкусно все едно храната е от предния ден че дори и повече. Дори разни скари които се правеха на момента пак не бяха вкусни. Като плюс мога да кажа че имаше огромно разнообразие от плодове и сладоледа беше много вкусен но основните ястия за мен се бяха буламачи дори накрая ми писна и ходихме да вечеряме по ресторанти че да си оправя малко вкуса. Бяхме е в Грифид Арабела тази година там комплекса не ми хареса а храната беше минимум 2 пъти по-малко като разнообразие но беше  много по-вкусна.

# 40

Персонала е любезен.

Има ли чадъри и шезлонги на плажа ,които са на хотела и как е плажът на Обзор,плитко ли е, подходящ ли е за деца?

# 41
Има чадъри и шезлонги, пращаме децата към 9 и 30 и успяват да намерят. Но към 11 - няма.
Следобед всичко е по басейните и има шезлонги.
Морето днес е перфектно, чиста вода, зелен флаг.
На входа става дълбоко до коленете и после е плитко. Нормален плаж, но не е плитък като златна рибка.
Хотела затваря другата седмица - понеделник най-вероятно.

# 42
Ние в четвъртък отиваме в Мирамар. Надявам се да няма много хора, въпреки че с промоцията която пуснаха през уикенда сигурно ще е пълно. Уж избрахме тези дати, за да няма навалица, но гледам, че някои от хотелите са вече разпродадени.

# 43
  • софия
Присъединявам се към отзива на Аксел от предната тема. На мен също не ми е все едно кой си е построил с нашите данъци хотел, но както казахте, не е тук темата. Жалко само за коментари след това. Скоро няма да се оправим.
За догодина търсим хотел с ВВ или най-много НВ. Спряхме се засега на Св. Димитър. Как е северният плаж на Приморско тази година? От някъде чух, че е претъпкан.
Всеки е свободен да почива, където и както си иска. Колкото до определението за коментарите и дали, и кога ще се оправим, искам само да ви кажа, че не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава! Ако имахме нормални и строго прилагани закони, нямаше да има подобни коментари. И тези, които сега дъвчем щяха да са там, където им е мястото. Докато това не стане факт, който иска може да ходи гол, да спре да яде и да спре да почива. Нали ви е ясно, че във всяка сфера на дейност има поне 10-на знайни и незнайни индивиди забогатели от нашите данъци, едва ли всички ги знаете поименно!
А сега моля да се придържаме към темата!
[/quote
Същия хотел съм набелязала за догодина. В края на август, северния плаж беше пълен и Приморско се "пръскаше по шевовете" ....

# 44
  • Сф
Наздраве и от нас.В Сол луна бей сме.Благодаря на айва за препоръката, засега нямам никакви забележки, дори за българите се стараят повече.Храната е изобилна, вкусна, много вкусна- заешко, миди, риби, яки десерти, плодове- сочни.
Оправих си и детските спомени за много дълбоко и вълни.Зелен флаг днес Simple Smile, само едно стъпало надолу и след това е плитко.Водата чиста. Много се радвам че избрахме да дойдем тук.

Общи условия

Активация на акаунт