На море в България 2020 г.! - 8

• 56 162
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Вие пак добре,ние 2+2(деца на 13г.и 4г.) от БГ агенция ни искаха 2100лв.от туи полша цената ни е 896лв.-2058золоти +трансфера от банката 46лв.,кой както иска да ги смята,за тия пари съм готов и полски да науча,но не е нормало ние като БГ туристи да ни пържат с такива суми за хотели в БГ Sad

# 451
  • Sofia
Това с липсата на застраховка през агенция за БГ хотел и за мен е странно. Каква е разликата между хотел в страната и в чужбина, защо в първия вариант няма застраховка, а във втория има?

# 452
  • В.Търново
Моля ви се, дайте линк към английския ТУИ, на полския нито мога да сменя езика, нито го разчитам.  Sad
Заради този сайт си инсталирах гугъл транслейтър. Обаче ми превежда полските пари като злоти. Те не са ли в евро?Как да си изчисля в български пари?

За 5 нощувки пик сезон 2+1 студио ми излиза 3419 злоти.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 22:11 от Русалка_1

# 453
  • here and now
https://www.tui.co.uk
1 Полска злота = 0.43 Български лев
В твоя случай  1470,17 +/- някой лев

# 454
  • В.Търново
Отказвам се, не мога да намеря хотела.
Намерих го , дава ми 550 паунда, но за 7 нощувки.
Алис, благодаря! 1470лв за 2+1 за 5 нощувки въобще не ми изглежда изгодно.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 22:33 от Русалка_1

# 455
  • София
Здравейте. Има ли някой с отзиви от Сънрайз олсуитс резорт в Обзор?
Да,отлично си изкарахме,бяхме компания.4 семейства,едните от които скоро не бяха почивали в Бг,хареса ни на.всички,По-подробно ако искате,пишете ми на лични конкретни въпроси
А как е плажа и морето по точно,дълбоко ли е?

# 456
Моля ви се, дайте линк към английския ТУИ, на полския нито мога да сменя езика, нито го разчитам.  Sad
Заради този сайт си инсталирах гугъл транслейтър. Обаче ми превежда полските пари като злоти. Те не са ли в евро?Как да си изчисля в български пари?

За 5 нощувки пик сезон 2+1 студио ми излиза 3419 злоти.
Не знам защо не ви превежда но при мен е Ок,работя с Хром и Мозила,а Вие?
Иначе поляците и конкретно този сайт работят със золоти нямат еврова сметка аз като плащах золотата ми я хванаха на 0.446лв.за 1 золота,но има и банков трасфер в размер на 23евро,затова написах че към сумата съм платил и 46лв.
През английския сайт на Туи ми излезе значително по-висока цена от полския!

# 457
  • софия
Относно Серенити бей, говорих с управителката, тя каза, че на по -късен етап ще обявят цени на сайта , на въпроса ми защо се предлага вече в чужбина, не получих конкретен отговор. Също така каза, че за момента не се ангажират да работят с нито една българска агенция. Разговорът е от вчера.

# 458
Относно Серенити бей, говорих с управителката, тя каза, че на по -късен етап ще обявят цени на сайта , на въпроса ми защо се предлага вече в чужбина, не получих конкретен отговор. Също така каза, че за момента не се ангажират да работят с нито една българска агенция. Разговорът е от вчера.
Предлага се защото този хотел е собственост на веригата TUI и съответно те си определят цените.
Според мен те няма да работят с нито една ТА в БГ,всичките тези който в момента, а и на по-късен етап го предлагат са така наречените прекопвачи,който от ваше име резервират през немския и полския сайт Wink
П.С. така правеха и тези нещастници от НИК ТРАВЕЛ !!!!

# 459
Ха-ха
Св. Димитър - Приморско през полския TUI:
за апартамент:
НВ - 2868 злоти, което прави 1233.24 лева;
АИ (което не предлагат нито във Визит, нито на сайта си , нито никъде за резервация от БГ) - 3540 злоти , което прави 1522.20 лева. Пише CENA RAZEM , което означава обща цена.
https://www.tui.pl/wypoczynek/bulgaria/riwiera-bulgarska/sveti-d … A02Ch01BD20070814

Моята оферта от Визит за същия период, същата конфигурация в апартамент на база НВ е 1290 лева.
Разликата в НВ е незначителна, но предвид това, че за бг не се предлага АИ лекичко се чувствам дискриминирана в собствената си държава  (за пореден път).

# 460
  • Сф
Мале с тоя полски туи и аз ровя вече.Серенити ми го дава 1300 лв 2+1н а 13 г , 7 дни, Серенити - 1300 лв от 1ви юли.Не е истина! Без пари! Не за всички хотели е така, но..се проверява в крайна сметка.Довечера ще кажа на мм да погледне, да не бъркам нещо с полския Scream

# 461
Мале с тоя полски туи и аз ровя вече.Серенити ми го дава 1300 лв 2+1н а 13 г , 7 дни, Серенити - 1300 лв от 1ви юли.Не е истина! Без пари! Не за всички хотели е така, но..се проверява в крайна сметка.Довечера ще кажа на мм да погледне, да не бъркам нещо с полския Scream
Специално си играх и аз да правя такива експерименти за цените и стигнах до извода, че това е така защото това си е техен хотел и е най-ниска цената именно при тях,същото е и с хотели който имат договор с тях и се предлагат от тях.

# 462
А защо оттам резервирате, по-изгодно ли е от booking.com? Аз от години съм на почивка само с тях...

# 463
В букинг често цените са по-високи или равни на тези на рецепция. Аз проверявам и на рецепция, и чрез агенция преди да резервирам.

# 464
Малее за Серенити бих рискувала и ранни записвания, ама да се оправя с чужд туроператор абсурд.Така ме е яд.

Общи условия

Активация на акаунт