На море в България 2020 г.! - 8

• 55 978
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Изпратиха ми оферта за Серенити от хотела за моята конфигурация сумата е около 2000 лева за юни и 7 нощувки, през полския сайт е около 1700, много се чудя!
те вече имат ли цени,защото в сайта им все още са за миналата година ?
или са ви дали цена от някъде другаде не от хотела ?
От хотела, управителката ми прати на мейл.

# 631
  • Пловдив
Цена на този хотел има и по български агенции.Има ли някъде отзиви за него?Толкова ли е хубав та го следите за цени?

# 632
Цена на този хотел има и по български агенции.Има ли някъде отзиви за него?Толкова ли е хубав та го следите за цени?
Ми на нас ни хареса много:тихо място,големи стай,ново и комфортно обзавеждане,чистота и подръжка на 6,хубава храна и напитки постоянно-не е необходимо да се буташ и редиш все едно свършва света,хотел на първа линия,не е пренаселено както на плажа така и около басейна,мил и приятен персонал,безплатен и голям паркинг. Мога да изброявам още Wink
Та затова го гледам поне аз Simple Smile

# 633
  • Пловдив
Морето и пясъка как е?

# 634
  • софия
Ми на нас ни хареса много:тихо място,големи стай,ново и комфортно обзавеждане,чистота и подръжка на 6,хубава храна и напитки постоянно-не е необходимо да се буташ и редиш все едно свършва света,хотел на първа линия,не е пренаселено както на плажа така и около басейна,мил и приятен персонал,безплатен и голям паркинг. Мога да изброявам още Wink
Та затова го гледам поне аз Simple Smile

# 635
Морето и пясъка как е?
пясъчната ивица е широка и сравнително голяма(не като на съни бийч и албена но като на Арапя да речем) и най-важното чиста и подържана,пясъка е сравнително ситен,а морето постепенно става дълбоко,няма проблем за децата!

# 636
Морето и пясъка как е?
За мен плажът е прекрасен. Много широк, голям, с фин пасък, достатъчно чадъри и шезлонги към хотела. Морето също ми харесва. Плавно става дълбоко. Единствен минус е, че на влизане във водата има дребни камъни.  Към хотела нямам никакви забележки. Ако обаче държите на анимация, трабва да знаете че е само на чужди езици. Англйски, френски, немски и полски. Аниматорите също са чужденци. Ако успея да посетя хотела, ще ми и за 5-та поредна година. Има тема за хотела може и там да прочетеш мнения.

# 637
  • София
Имаше ли хотели миналата година в които даваха храната в кутии ( освен Грийн Лайф). Може и на HB да са, само сутрин и вечер, но в кутии да е пакетирано? Помня че всеки хотел имаше собствени правила миналото лято.  Но ако си в апартамент и дават храната в кутии ( т.е. може в апартамента да се храниш), стува ми се че ще е най-безопасно. Знам ли какво ни чака лятото, затова питам.

# 638
Имаше ли хотели миналата година в които даваха храната в кутии ...
В тази връзка, я споделете как е и има ли го въобще рум сървиса в нашите хотели по морето.

# 639
Имаше ли хотели миналата година в които даваха храната в кутии ...
В тази връзка, я споделете как е и има ли го въобще рум сървиса в нашите хотели по морето.
Има разбира се, но цените са много високи. В някой хотели предлагат и нещо за хапване в други само напитки.

# 640
Серенити, сол несебър или Блу  Меджик бихте избрали?

# 641
Блу не занижиха нивото през 2020.
Сол Несебър се и*акаха на метеното.

За серенити само не мога да коментирам.

# 642
Ммм дааа, сол и Блу са горе долу на една цена. Серенити ми идва около 400 лева по надолу от тях,което не е малко.

# 643
Здравейте,  колебанията са ми между РИУ Астория, Златни пясъци и  РИУ Хелиос Бей, Обзор.

# 644
Серенити, сол несебър или Блу  Меджик бихте избрали?
Аз лично - Блу меджик.

Общи условия

Активация на акаунт