На море в България 2020 г.! - 8

• 55 991
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Значи тия 5 звезди са като в Турция,щот и там има хотели 5 звезди дет отговаря на 2 звезди тук Simple Smile

# 616
Звездите не са гаранция за качество на услугите, проучване си трябва във всеки конкретен случай.

# 617
Няма ли да пуснем нова тема или трябва тази да се напълни до 50 стр?

# 618
Чудя се дали да не резервирам за Блу меджик? Мислите ли че може да пуснат по  голяма отстъпка?

# 619
  • В.Търново
Чудя се дали да не резервирам за Блу меджик? Мислите ли че може да пуснат по  голяма отстъпка?
Мисля, че лятото бяха стигнали 35% Блу Меджик, дори си мисля и 40%, надявам се, че през лятото ще има ласт минит. Защото тия 20% са малко предвид положението сега.Ако искат да имат някаква запълнена база, трябва да вдигнат процентите отстъпка. Аз не бих резервирала на 20%.

Още малко да изпишем и ще пуснем нова тема.И без това не вървят много коментарите.Има няма по 7-10 коментара на ден.

# 620
Ми то и офертите за ранни не вървят, затова и коментарите.

# 621
Темите трябва да са с отключен 1ви пост и да се актуализира постоянно, а това че е  50+ страници е предимство - по-лесно се търси в темата.

# 622
  • В.Търново
Офертите ще тръгнат преди сезона, май-юни.

Имам приятелка, която искаше съвет кой хотел да й препоръчам, винаги се е съветвала с мен, но този път й отказах. И да й препоръчам хотел, не се знае това лято на какво ниво ще бъде, ако миналото лято се е представил що-годе добре, това лято може да е тотален провал и ще изляза виновна.

# 623
  • Пловдив
Някой запазвал ли е от Планет Холидей -Бургас?От там ми дават най хубави оферти за хотели в България.

# 624
Някой запазвал ли е от Планет Холидей -Бургас?От там ми дават най хубави оферти за хотели в България.
Аз да. В частност г-н Стаматов и съм доволна / почивахме на Дюни ч/з тях. И за разни други места съм получавала светкавични и адекватни предложения

# 625
Аз реших да погледна Приморско Дел Сол, че по-рано му бях хвърлила око и на него. Леле какви лоши коментари от миналата година! По-лоши коментари за хотел не бях чела.
Не е учудващо. Огромен сезонен хотел на неподходящо място с претенции за 5 звезди. Логично фалира, дълго време беше на тезгяха и сега е собственост на банка, а го управляват тези http://www.homecarehotels.com/
Формално е 5*, но заведенията за хранене в него са с 4*. При 582 кревата и основен ресторант с 300 места, очевАдно храненето ще е на смени, още повече, че там се хранят чужди групи от съседни хотели.
Голям хотел иска много персонал, а сезонността означава, че многото персонал е тип "куцо, кьораво и сакато".
Оглеждах го преди време, поради мераците на домочадието за басейн. След престой в съседния Венеция и наблюдение на случващото се на басейна, мераците се изпариха.

# 626

Писах и на лични, и назад в темата - препоръчвам агенцията и с удоволствие бих я ползвала отново!

# 627
Аз резервирах преди 31.12. с 25% отстъпка. Като цяло цената ми се стори приемлива за нашата конфигурация и период и не на последно място сроковете за анулация.

# 628
  • софия
Изпратиха ми оферта за Серенити от хотела за моята конфигурация сумата е около 2000 лева за юни и 7 нощувки, през полския сайт е около 1700, много се чудя!

# 629
Изпратиха ми оферта за Серенити от хотела за моята конфигурация сумата е около 2000 лева за юни и 7 нощувки, през полския сайт е около 1700, много се чудя!
те вече имат ли цени,защото в сайта им все още са за миналата година ?
или са ви дали цена от някъде другаде не от хотела ?

Общи условия

Активация на акаунт