На море в България 2020 г.! - 8

• 55 986
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Азалия в Константин и Елена?Добър хотел ли е.Родителите ми искат да отидат на УОИ,в хубав хотел,а ако има разни процедури, минерална вода би било бонус.Аз се сетих само за Азалия и знам,че в Поморие има разни хотели с процедури,ама кои са с добри отзиви...
Фаталина,ти беше споменала Феста Виа Понтика ,че синът ти е доволен,дали е по-добър вариант от Азалия?

# 106
Азалия в Константин и Елена?Добър хотел ли е.Родителите ми искат да отидат на УОИ,в хубав хотел,а ако има разни процедури, минерална вода би било бонус.Аз се сетих само за Азалия и знам,че в Поморие има разни хотели с процедури,ама кои са с добри отзиви...
Фаталина,ти беше споменала Феста Виа Понтика ,че синът ти е доволен,дали е по-добър вариант от Азалия?
Във Феста Виа Понтика няма минерална вода. В Гранд хотел Поморие има минерален басейн. Процедури има в Св. Георги в Поморие, но не съм го посещавала и не мога да дам мнение. Ето офертата на Съни Турс https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-st-george-pomorie-20640/

# 107

Азалия е от веригата A Hotels, която включва още Астера и Атлас в Златни пясъци, последните два ги харесвахме и сме ходили няколко пъти, но това беше преди години, когато още ги нямаше много от големите вериги у нас. Тези хотели поостаряха, някъде са правени реновации, има хора, които още си ги харесват, но се трупат и оплаквания, така че си погледни последните отзиви, не ги следя отдавна.

Понеже каза хубав хотел, разгледай и Астор Гардън и СПА центърът му Aquahouse Thermal & Beach, но там всичко вътре си се плаща.

https://astorgardenhotel.com/

https://aquahouse.bg/prices

# 108
Благодаря,май за Астор Гардън мненията са по-добри.В букинг е с оценка 9,а Азалия с 8.Аквахауса се води спа център на Астор Гардън ли?
Аз им предложих и Грифид Вистамар.

# 109
Астор Гардън е нов и много хубав хотел посроен прeз 2018 в него си има малък СПА център, но Аква хаус Термал e точно до него, има само един паркинг между тях и предлагат оферти с включен достъп (откъдето и да резервираш си провери за включените услуги), иначе са собственост на един холдинг.

Ако ги устройват цените, аз не бих се колебал много в момента за този хотел точно, да не говорим, че Дружба е точното място за по-възрастни хора, защото (все още) е красив и много зелен курорт. Години на ред моите родители ходеха там, но после насила с много разправии ги заведох в Турция въпреки огромното им твърдоглавие и сега е малко "с моите камъни по моята глава", защото не щат и да чуят за нашето море...

Тук има клипчета от различни части на хотела от тази година:
https://www.youtube.com/channel/UCTwMmJ7grH8S7VGzM6-95XQ/search? … uery=astor+garden

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 08:38 от Adventurer

# 110
polij, благодаря за обясненията. Били сме в Престижа преди 2-3- год., м.май, тогава много ми хареса всичко, храна, чистота...А плажа на Златните никак не е хубав, много миди, черупки, някъде във водата камъни и т.н. Аз исках да сравня плажа на Албена и на Слънчев бряг, затова сега го мисля.
И още нещо- имахте ли включени в цената чадър и шезлонг на плажа? В оферта в грабо за Бургас бийч пише че са включени.

В офертата на Грабо има включен шезлонг и чадър на плажа, за останалите - не.

# 111
Благодаря,май за Астор Гардън мненията са по-добри.В букинг е с оценка 9,а Азалия с 8.Аквахауса се води спа център на Астор Гардън ли?
в Астор гардън беше претъпкано, когато ходихме ние. Но в букинг, като гледах, аквахаус е спа център и към хотел Приморски, където цените са много по-приемливи.

# 112
в Астор гардън беше претъпкано, когато ходихме ние. Но в букинг, като гледах, аквахаус е спа център и към хотел Приморски, където цените са много по-приемливи.
+1 През юли беше пълен с цели румънски групи, на които на терасата на ресторанта им изнасяха концерти с румънска музика. На плажа се разправяха за свободни чадъри и шезлонги. Иначе самите шезлонги бяха много хубави.

# 113
Жената споделила  спомен Grinning от миналата година в Престиж Делукс Аква..... -  Златни Пясъци.

2 поредни години всичко беше супер там, тази не сме ходили. А и май лошите отзиви са за нон делукс хотела Simple Smile

# 114
Този хотел лично мен не ме интересува по никакъв начин, но хвърлих един поглед и отзивите тази година особено за храната не са много добри навсякъде, което изглежда като тенденция, да не говорим че има и доста крайни "спомени"...  за баланс просто.

# 115
Емиииии .... евреи са все пак Grinning

п.с. а и винаги може да е с цел да си искат парите обратно

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 12:09 от aiwabg

# 116
Ужас, каква крупна сума за такъв престой в този хотел...  Яко ги дерат.

# 117
п.с. а и винаги може да е с цел да си искат парите обратно

Може, почти толкова, колкото може ти да си собственика на хотела и затова да ни го рекламираш... иначе този отзив горе не е изключение този сезон за този хотел за съжаление, но може и международен заговор от българи, румънци, немци и руснаци да има... може, всичко може... Laughing

# 118
  • София
И на мен някой отзиви за хотели са ми странни. Преди да отида в Грифид Мареа четох отзиви и един господин сложил 1 от 5, защото не му презаредили шампоанчета в банята и защото морето било дълбоко. Не разбирам хората честно   като дават оценки на хотелите. Какво е виновен хотела, че морето е дълбоко. А за шампоанчетата има рецепция, кажи си там, че са те пропуснали. Така, че и в най-добрия хотел сигурно има недоволни. По време на престоя ни там една румънка направи грандиозен скандал на закуска, че слагащият храната отказал да и сложи сирене върху яйцето на око, така де той бил длъжен да изтича до кухнята или до съседния пост, където имаше сирене и да и го сложи лично върху яйчицето.

# 119
В момента сме в Мирамар Обзор и както предполагах има много хора заради офертата, която пуснаха за уикенда. За парите, които плащаме аз лично съм много доволна.В топ сезона на двойна цена едва ли бих си го причинила,но сега е просто екстра.

Общи условия

Активация на акаунт