На море в България 2020 г.! - 8

• 56 210
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:
Там има доста апартаменти на частни лица. Аз гледах една от къщите собственост на хотела и беше в добро състояние. Даже в много добро. Общите части на първо четене бяха добре. Не съм задълбавал. Предупредиха ме за проблема с паркирането в пик сезон.
Извинявайте, ама мислите ли че за мен ще е ок почивка, на която ММ (голямото дете) мрънка ежедневно по няколко пъти къде съм го навряла, че не може да паркира, че някой иска да премести колата, че незнам кво си. Ако ще и със златни лъжички и сатенени чершафи да е настаняването , мерси съм.

Критериите ми за приятно прекарана почивка са:
- чисто  и сравнително (не кутийка) място за настаняване;
- чисто спално бельо и хавлиени кърпи, без петна и миришещи на прано. Не държа да ми ги сменят всеки ден, през ден или прочие. Достатъчно е един - два пъти   за 7 дневен престой. Хавлии винаги си нося резервни;
- удобно място за спане за дете , което към датата на таз годишното настаняване ще е на 14 години. Не изпотрошен фотьойл найста година или от тези фотьойли/дивани с дунапрен, от който се потиш и е с дебелина  2 см.
- достатъчно поне 1.20 см. широка тераса  с маса и поне два стола (морският изглед не е от значение, важното е че мирише на море и мога да отида на плажа и да гледам изгрева ако искам)
- вкусна храна. Не гурме, а вкусна - без преработки, без измишльотини, без сурови или недоопечени ястия. На измислено богат асортимент също не държа.
- басейн  не с размерите на локва с вода, която при нормални за лятото атмосферни условия може да се стопли от слънцето. Пързалката/те биха били бонус.
- място за паркиране, може и платено в рамките на нормалното.
- неразредена наливна бира за мен.

Толкова много ли искам?
С изключение на гарантираното паркиране мястото отговаря на всичките ви изисквания. Отвън има платен паркинг и вероятно може да се провери дали гарантират места.
Скрит текст:
. . .

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 16:31 от Анонимен

# 331
Ау, кое е това хубаво местенце, може ли линк?
Иначе Сторм е права за всичко. Това лято бяхме на Кранево, хубав хотел, а с точно такъв разтегателен фотьойл, от 80-те! Не беше достатъчно чисто, камериерката само боклука събираше, за десет дни веднъж смениха чаршафите! Ол инклузив, а само прост сок, наливен, на басейна и само водка и бира, нищо друго Sad
Десет - предимно диня. За капак - над половината туристи бяха цигани, или емигранти (децата им говореха развален немски), или румънски цигани.
А колко бях смешна и колко неловко изглеждах със скъпите ми рокли по мизерните им улици, аз си знам само...
Затова на Кранево повече не отивам!

# 332
# 333
  • Пловдив
Е, хайде сега, изобщо не е амортизирана базата на Дюни, всяка година подновяват по нещо. Чадърите не са скъсани, просто са от някакъв дупчест вид и може би пропускат малко слънце. За това хората, с които ходим (щото аз съм над тези неща, а и на обед не седя на плажа така и така), си носят по едно парео и го мятат на чадъра за повече сянка 😀😀😀. В апартаментите на ХВ има две стаи, огромни тераси и мисля, че е удобно в тази ваша конфигурация. Ако вземете по-отдалечен, и при ранни записвания, цената за 7 дни е под 2500 (не се плаща за детето) лева, което си е супер, като се има предвид, че си забравяш портмонето вкъщи. А храната си е точно, каквото търсите.
Не знам, ние ако не бяхме в конфигурация 2 плюс 3,като едното дете е на 14, тоест голямо вече, щяхме да продължим да ходим там но в момента наистина ни идва скъпо и трябва 2 стаи да взимаме. Като се откаже баткото да идва на море с нас, тогава 😀

# 334
  • София
На потребителката по-горе, препоръчвам хотел Гергана, Албена. Дори наливната бира става!

# 335
Може ли ходилите в Дюни да споделят каква е разликата в различните хотели. Ясно,че Марините са на плажа,но има ли още нещо,което се сещате за казване?
Интересува ме за почивка с две деца(5 и Sunglasses,важни са ни аквапарк,аниматори и вкусната храна. Басейните топли ли са?

# 336
Да де, сигурно за тая вип къща не искат бъбреци. Иначе добре изглежда. Но щом във Визит, които прецезират негативните мнения по принцип, има такива за Грийн лайф, мен ме отказват.

# 337
  • Sofia
Може ли ходилите в Дюни да споделят каква е разликата в различните хотели. Ясно,че Марините са на плажа,но има ли още нещо,което се сещате за казване?
Интересува ме за почивка с две деца(5 и Sunglasses,важни са ни аквапарк,аниматори и вкусната храна. Басейните топли ли са?
Разликата е в локацията и предполагам в интериора на стаите. На самия плаж са 2-те Марини, малко зад тях е Белвил, после ХВ и най-отдалечен е х-л Пеликан. Независимо в кой хотел сте, ползвате всичко, без основния ресторант на МРП. Има аниматори и аква парк (3 пързалки), басейните по наше време (края на юли) бяха топли и много спокойни. Винаги има какво да се желае от материалната база, на мен ми беше малко соц но нямаше нищо амортизирано и счупено. Скъсани чадъри също нямаше. Платът на чадърите е мрежест (подобен на гръцките шезлонги), което на мен не ми пречеше. Това ни беше първо ходене и останахме доволни, досега бяхме фенове на турското море.

# 338
Тази година бяхме в Нептун бийч на Сл.бряг. За първи път видях в двойна стая да има нормално легло с матрак и за детето, а не разтегателен диван/фотьойл.

# 339
Тази година бяхме в Нептун бийч на Сл.бряг. За първи път видях в двойна стая да има нормално легло с матрак и за детето, а не разтегателен диван/фотьойл.
Green, няколко години подред ходехме в Нептун бийч. Последно мисля преди 5 години.
Има ли още йога сутрин и занимания на плажа? Как е храната. Аз си я спомням като чудесна, прясна и вкусна. Скаридите им бяха ммммм... И всичките морски неща.
Тихо ли е вечер (т. е тихо ли е от бара в градината, защото заведения нямаше наблизо).
И друго, ако се сетиш.
Благодаря!!!

# 340
Да, имаше някакви занимания може и йога да са били, на тревата отзад. На плажа не съм видяла. Храната не беше чак толкова добра, скариди не е имало. От морските неща - някакви долнопробни риби от рода на херинга и пангасиус. Към закуската, обаче, нямам никакви забележки! Не е липсвало нищо. Хотелът в края на август, беше пълен с румънци, руснаци и украинци и почти никакви немци, както по принцип си е традиционно за там. Може би и затова качеството на храната беше такова. Аз лично не бих повторила почивка там.

# 341
Ако някой има поглед- къде таксуват 13 г за /все още/ дете? О това до голяма степен зависи накъде ще се ориентираме.

# 342
Ако някой има поглед- къде таксуват 13 г за /все още/ дете? О това до голяма степен зависи накъде ще се ориентираме.
Предполагам питаш къде НЕ таксуват дете - до 13.99 в Хотелите на Александрия (Белведере, Жерави в Приморско и Слънчев бряг, Мерлин - Лозенец, Хермес - Царево) не се таксува, мен не ме устройва защото моето ще бъде на 14 към датата на настаняване и няколко дена. Пламена палас -  Приморско, но е само закуска.
След определена възраст на детето май излиза по-изгодно наем само на цяло помещение.

# 343
Към хотелите, които Сторм е посочила, добавям и следните: Приморско дел сол в Приморско, Сънрайз Ол Суетс Ризорт в Обзор, Сънсет Резорт в Поморие е дори до 14.99, Плиска в Златни пясъци до 13.99 с 50% намаление, Семеен хотел Елвира в Равда, Св. Тома Аркутино, Калипсо в Слънчев бряг, Терма Еко в Кранево -дете на 14г.ползва 50% отстъпка на основно легло.
p.s. Русалка, като правиш следващата тема може да качиш тези списъци на първа страница.

# 344
Благодаря за информацията. Много ми допълнихте и разширихте списъка, бях намерила 2-3 само.

Общи условия

Активация на акаунт